adem oğlunu incellik asla bırakmayacak

zeggo

zeggo

retardmaxxed highschooler
185 ten az boyun varsa,mtn yada altı iken eğer hala birini bulabileceğini sanıyorsan over. birini bulabilsen dahi sana acıdıkları için yada başka seçeneği olmadığı için seninle olucak

• +1
Reactions: Turetskiyy and temelyeterliliktest
ya nereye over aq sg

• +1
Reactions: chadwers, hanma lover, Yagiz8928 and 3 others
185 ten az boyun varsa,mtn yada altı iken eğer hala birini bulabileceğini sanıyorsan over. birini bulabilsen dahi sana acıdıkları için yada başka seçeneği olmadığı için seninle olucak
Waterjpg

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, why not me?, flows5991 and 2 others
  • +1
Reactions: chadwers and xlegend
baban 185 ustu mu knk

• JFL
Reactions: IlI
baban htn mi knk

• +1
Reactions: IlI and yadih
annen cirkin mi knk

• +1
Reactions: IlI, yadih and xlegend
sen mi koydun 185 kuralını amk çıldırıyorum la yıl 2026 olucak hala böyle threadler açıyorsunuz

• +1
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, yadih and flows5991
Artık hipergami o kadar kötüleşmeye başladıki kızlar 1.90 chadin 10 rotasyon kızı olmayı 1.85 mtn le sevgili olmaya tercih ediyolar

• JFL
Reactions: flows5991
Kanka sussanıza la valla

• +1
Reactions: jsbera, yadih and kurdistan
sen mi koydun 185 kuralını amk çıldırıyorum la yıl 2026 olucak hala böyle threadler açıyorsunuz
Bu kuralı biz koymuş olsak şuan senin 100 bodycountun olması lazımdı

Tepkinden dolayı 185 in altında olduğunu varsayarak söylüyorum

14 yasında ne bodycountı kanka la

• JFL
  • +1
Reactions: yadih and xlegend
Artık hipergami o kadar kötüleşmeye başladıki kızlar 1.90 chadin 10 rotasyon kızı olmayı 1.85 mtn le sevgili olmaya tercih ediyolar
Varoş kızlar bunu tercih ediyor , 185 mtnyle sevgili olmayı seçiyor varoş olmayanlar . 170 mtnyle ciddi ilişki mi 190 chadle dediğin gibi bir ilişki mi diye sorsan varoş olmayanlara 170 mtn der yüzde 90lık kesim ama şu bir gerçek 190 chad onu daha mutlu edecekti sevgili olsalardu

• +1
Reactions: jsbera
şöyle salak salak threadler açmayın olm

• +1
Reactions: yadih
Yok ya.

Last edited:
  • +1

Allah şifa versin

• JFL
bu blekpilıd tayfa ne zamn geldi aq ya
Screenshot 2025 11 15 05 26 11 658 comzhiliaoappmusically

sana bakıyorlar mı knk yorumlarda lhtn fln aliyon ya

• JFL
Reactions: why not me?
Bu threadin amacı ne mesela? Çevrene bak bi sağlıklı ilişkisi olanların kaçı 185 in üstünde kaçı mtn ve üstü, sokakta yürürken her gün aynı boyda çiftler görüyorum sende tablet reisin upgradeli versiyonuna benziyon ama senide seven oluyo demek ki acıdığından değil insan bağları öyle işlemiyo birini seversen gerçekten seversin boy önemli tabi ama kızlar gerçekten hoşlandığı kişilerin boylarını umursamaz daha çok tek gecelik ilişkilerde clublarda falan önemli boy + htn üstü yüz fakan tabi senle sırf boyun uzun diye birlikte olan kızlada ne kadar birlikte olursun bilmiyorum

• +1
  • Hmm...
Reactions: flows5991 and Yagiz8928

Attachments

• RDT_20251114_223408.mp4
    943.2 KB
  • JFL
Reactions: senualF
bpyle ilk tanistigim gun benim dusunceler

yaptiginiz paylasimin amk

Attachments

• 20251115_150614.jpg
    20251115_150614.jpg
    69.8 KB · Views: 0
Last edited: