Adil değil

bertoGnG

bertoGnG

onlyberto
La baba bazı puanlamalara bakıyorum harbiden htn olmayan çocuğa htn diyorlar kesinlikle daha iyi görünüyorum çocuktan bana bi hltn bi lmtn bi mmtn diyorlar amina kodumun çocuklarında bi gariplik var :nerede hissediyor:

• +1
  • So Sad
Reactions: Kayra139, ZerefDragnee1l and Dathomirian Zabrak
bla bla bla blah

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Furkan Sarıkaya, ZerefDragnee1l and 1 other person
La baba bazı puanlamalara bakıyorum harbiden htn olmayan çocuğa htn diyorlar kesinlikle daha iyi görünüyorum çocuktan bana bi hltn bi lmtn bi mmtn diyorlar amina kodumun çocuklarında bi gariplik var :nerede hissediyor:
Fenotiple alakali olabilir forumda irkci olan kisi cok shitskinsin diye puanini düsük veriyorlardir bazilarinda bazilarinda beyaz ve sarisindan dolayi puan artisi oluyor onla kaynakli olabilir yada puanlamaci götünden salliyor sadece

• +1
Reactions: Kayra139, pashanimair, ZerefDragnee1l and 3 others
Fenotiple alakali olabilir forumda irkci olan kisi cok shitskinsin diye puanini düsük veriyorlardir bazilarinda bazilarinda beyaz ve sarisindan dolayi puan artisi oluyor onla kaynakli olabilir yada puanlamaci götünden salliyor sadece
Kral tamamda Türküm beyazım amk karanlıkta flaşla çektiğim fotoya elemanın teki nigga yazmış gelde çıldırma chatgpt bu yavşaklardan daha iyi puanlar

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
bilemedim knk
5295417 IMG 20250901 184807

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, ZerefDragnee1l, Furkan Sarıkaya and 2 others
ya orga güvenilie mi amk chad morphu atıyom adam lhtn diyor

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Misogynist_Maxxer, why not me? and 4 others
Böyle bir forumdaki kişilerin ratesine bakarsan doğruyu bulamazsın

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, ZerefDragnee1l, Furkan Sarıkaya and 2 others
sanmıyom kanka htn dediklerini moggladığını

• Love it
  • +1
Reactions: yadih and Furkan Sarıkaya
ya orga güvenilie mi amk chad morphu atıyom adam lhtn diyor
Tam olarak bunu kastediyom zaten değişik değişik çarlar var amk öyle bir söylüyorlar ki sub5 e chad deseler ben bile inancam aw:lul:

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Bana htn demiyorlar htn dediği kişiler bence benden dahada kötü onu diyorum
ben de htn dediklerini moggladığını sanmıyorum dedim zaten sana htn diyorlar demedim aq

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Furkan Sarıkaya and bertoGnG
@Furkan Sarıkaya neye gülüyon

JoinedAug 24, 2025
htn diyorlar kesinlikle daha iyi görünüyorum çocuktan
5295632 IMG 20250901 194820 1
Türküm beyazım amk karanlıkta flaşla çektiğim fotoya elemanın teki nigga yazmış
5298523 5295417 IMG 20250901 184807

Allah aşkına çok merak ettim şimdi acaba o htn dedikleri çocuk kim diye, rica etsem o bahsettiğin çocuğun fotoğrafını ve rate inin yazdığı postu atabilir misin?

Ayrıca bu thread'i baştan sona okumanda fayda var: https://looksmax.org/threads/gencler-beni-duezguence-oranlar-misiniz-tesekkuerler.1131172/

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, ZerefDragnee1l and 2 others
L mtn sin kanka çok rate atmam ama o philtrum + nose ve orbitaller bide bonemassa chad mı desinler

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, ZerefDragnee1l and 1 other person
L mtn sin kanka çok rate atmam ama o philtrum + nose ve orbitaller bide bonemassa chad mı desinler
Kral lmtn hltn civarında olduğumu biliyorum ama dürüst rate yok ondan bahsediyorum asıl konu bu yani çokta kendimle ilgili değil

JoinedAug 24, 2025

View attachment 4076628

View attachment 4076636

Allah aşkına çok merak ettim şimdi acaba o htn dedikleri çocuk kim diye, rica etsem o bahsettiğin çocuğun fotoğrafını ve rate inin yazdığı postu atabilir misin?

Ayrıca bu thread'i baştan sona okumanda fayda var: https://looksmax.org/threads/gencler-beni-duezguence-oranlar-misiniz-tesekkuerler.1131172/
1. Bu adam nasıl lmtn amk 2. Olay direkt ben değil olay dürüst rate yok amk adamın kafası bir değişik bir yamuk yüzü kemiksiz 12 yaşında çocuk gibi elemana htn diyorlar şahsen ben demem

1. Bu adam nasıl lmtn amk 2. Olay direkt ben değil olay dürüst rate yok amk adamın kafası bir değişik bir yamuk yüzü kemiksiz 12 yaşında çocuk gibi elemana htn diyorlar şahsen ben demem
rica etsem o bahsettiğin çocuğun fotoğrafını ve rate inin yazdığı postu atabilir misin?

• +1
Reactions: pashanimair, ZerefDragnee1l and Auchelius
Last edited:
  • +1
Reactions: pashanimair, ZerefDragnee1l and Auchelius
Evet o kişiyim furkan yarramkaya :feelsgood:

• WTF
Reactions: Auchelius
mmtn olduğunu düşünüyorum kanka ltn asla değil tek failo burnun o olmasa hmtn de olabilir

mmtn olduğunu düşünüyorum kanka ltn asla değil tek failo burnun o olmasa hmtn de olabilir
Lmtn ve hltn arasında derecelendiriliyorum burnum gerçekten kötü ama şişkinlik var şişkinliği giderip yeniden paylaşım yapacağım

Dürüst olayım bu sikik forumda rate istemek aptallıktan başka bir şey değil, nedenlerini açıklarım ama şimdilik boşver, kendi kendini rate'lemen lazım.

• +1
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
Dürüst olayım bu sikik forumda rate istemek aptallıktan başka bir şey değil, nedenlerini açıklarım ama şimdilik boşver, kendi kendini rate'lemen lazım.
kendini hiçkimse tamamen objektif olarak rateleyemez ama haklısın bu forumda kendini doxxlamak için too far gone yada mal olman lazım forumdaki heriflerin verdiği sik kırığı ratinglerde ciddiye alınmamalı çoğunlukla

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Neokrinshaaa and pashanimair
Tek failo burun mu? Dudaklar, burun , orbitaller , philtrum ve daha nicesi

• +1
Reactions: pashanimair
Onlar overrater knk üzülmesinler diye yüksek rateliyorlar milleti ama ben öyle değilim acimam acima yetime döner koyar göt deliğine diye boşuna atalarımız dememiş

• +1
Reactions: Serialsuicide
Doğru söylüyorsun bunu iki günde anladım

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
Onlar overrater knk üzülmesinler diye yüksek rateliyorlar milleti ama ben öyle değilim acimam acima yetime döner koyar göt deliğine diye boşuna atalarımız dememiş
Aynen kral

Users who are viewing this thread

• over88.
Back