divisionpanzerfaust
kâfir slayer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
boş iş ya sanki başka rus karı yok bide zaten sanaş ilişkiGeçen ağlamama sebep olan arkadaş tekrar deneyelim dedi ben istiyorum ama istemiyorum gibi mesaji gördüğümde hiç sevinemedim bile amk niye boyle oluyo @codeine1119
sanal degilki amkboş iş ya sanki başka rus karı yok bide zaten sanaş ilişki
nasıl türkiyede yaşamıyon mu sensanal degilki amk
Kız türkiyede amknasıl türkiyede yaşamıyon mu sen
antalyada mı türkiyede yaşıyosa kesin kötü bi geçmişi vardır amk eskort falandırKız türkiyede amk
Kız türkiyede amk
sadece yazlari geliyorlar tatile 3 ayligina falan ailesiyleantalyada mı türkiyede yaşıyosa kesin kötü bi geçmişi vardır amk eskort falandır![]()
knk sen kafayi yemissin bence lowklaKnk olsun gene ayrılır gene ağlarsın ağlamak çok güzel bir sakinleşme yöntemi her ay birkere zorla kendimi ağlatıyrorum 5 dakika bile ağlasam özellikle ilk hafta pamuk gibi oluyorum harika oluyor
ne diyon orospu evladi yineRusca konusurak nasil agliyon amk
Rusca konusurak aglanir mi aminoglune diyon orospu evladi yine
yarrak kafasi kendi kendime agladim sesli mesajda veya mesajda nasil aglayamRusca konusurak aglanir mi aminoglu
anlamiyon dedigimi aminakoyayim seninyarrak kafasi kendi kendime agladim sesli mesajda veya mesajda nasil aglayam
olsun knk en azindan etnigizolum bitmişiz biz amq
rus erkeklerinin ellerinden alıyoz hak ettilerolsun knk en azindan etnigiz
white women belong to ethnic men
takinti olabilir ben de o 1 yillik iliskimde 4-5 kez terk etmisimdir sonra tekrar kiza yazmisimdir geri donmesi icin bana uzun uzun konustuktan sonra kiz geri donmek istediginde benim hevesim bi anda sönüyordu yani kizi geri dondurene kadardi hevesim, dönmeyi kabul ettiginde kafami sikim diyodum belki seninki de hafif takintiya donusmus olabilir emin degilimGeçen ağlamama sebep olan arkadaş tekrar deneyelim dedi ben istiyorum ama istemiyorum gibi mesaji gördüğümde hiç sevinemedim bile amk niye boyle oluyo @codeine1119
her sey okeyse tekrar dene iliskide sıkıldıysan takıntı yapmıssındır hatunuGeçen ağlamama sebep olan arkadaş tekrar deneyelim dedi ben istiyorum ama istemiyorum gibi mesaji gördüğümde hiç sevinemedim bile amk niye boyle oluyo @codeine1119
peki onu nasil yeneriz agaher sey okeyse tekrar dene iliskide sıkıldıysan takıntı yapmıssındır hatunu
ya kendine yeni bir uğraş edinicen seni fazlasiyla mesgul edecek seylerle ugrasacaksin ya da onune gelen tum kizlarla flort edeceksin tek care bu yeni sevgili falanpeki onu nasil yeneriz aga