aglayacam amk

D

Deleted member 113670

Bronze
onceden asık oldugum kızı aradan uzun zaman gectıkten sonra gordum metroda konusıyım ınstasını sorıyım dedım tam ınıyom merdıvenlerı asansorun camından yansımama baktım sonra kızla goz goze geldık dedım ananı sıkeyım kız true stacy olmus ben ltn iyi günde mtnyim ben bunla arkadas dahı olamam blackpill zaten zehırledı beynımı konusmaya dahı gotum yemedı ben hıcbı sevgılıme bıle bu kadar asık degıldım evden önce nete ugradım suan loser loser ghost flash yasuo oynuyorum flood değil

• So Sad
Reactions: lagrange10
Kaçır onu

• +1
Reactions: Deleted member 121975 and Deleted member 113670
Er

• +1
Reactions: Deleted member 113670
onceden asık oldugum kızı aradan uzun zaman gectıkten sonra gordum metroda konusıyım ınstasını sorıyım dedım tam ınıyom merdıvenlerı asansorun camından yansımama baktım sonra kızla goz goze geldık dedım ananı sıkeyım kız true stacy olmus ben ltn iyi günde mtnyim ben bunla arkadas dahı olamam blackpill zaten zehırledı beynımı konusmaya dahı gotum yemedı ben hıcbı sevgılıme bıle bu kadar asık degıldım evden önce nete ugradım suan loser loser ghost flash yasuo oynuyorum flood değil
sen low t olmussun panpa ozguvenin duşmuş biraz testo arttir bak nasi aynada kendini true adam goruyon

• +1
Reactions: Zodiac and ER enjoyer
iste bu duruma dusmemek icin her seyini fraudlaman gerekiyor amk.

sen low t olmussun panpa ozguvenin duşmuş biraz testo arttir bak nasi aynada kendini true adam goruyon
mesele true adam olmak değil onun adamı olmak

• Woah
Reactions: Deleted member 100697
1000000838

• +1
Reactions: Aviator
ne anlatiyon amk:ROFLMAO:

• +1
Reactions: Zagro, Deleted member 121975 and Deleted member 113670
mtn falanım da değiştirebilcek bi özelliğim yok param olunca rino yaptırcam
kaydırak gibi yaptırma. dümdüz hatta biraz kemer kalsın falan de yoksa cok kotu yapıyolar. genişse de genişliği tabanlardan daralt falan de

kaydırak gibi yaptırma. dümdüz hatta biraz kemer kalsın falan de yoksa cok kotu yapıyolar. genişse de genişliği tabanlardan daralt falan de
la zaten biraz kemerli başka bişeyi yok hawk nose değil geniş değil

yasuo oynarsan boyle olur ap assasin sende true slayer olursun

la zaten biraz kemerli başka bişeyi yok hawk nose değil geniş değil
e yarram burnunda bi sey yok o zaman sıktır gıt yuz yapılanmanı tamır et
fix me doctor please!!!!

yani rol yapıyorsun öyleymiş gibi davranıyorsun
herkes rol yapıyor. senin evdeki halinle dışardaki halin aynıysa çingenesindir.

• +1
iste renkli lens boy uzatan ayakkabı burnun kotuyse rhino falan
Boy neysede mavi lens takınca eğerki bide gözün kapkaraysa kurbağa gibi durursun bide göz renginden çok daha önemli şeyler var cope bence

• +1
Boy neysede mavi lens takınca eğerki bide gözün kapkaraysa kurbağa gibi durursun bide göz renginden çok daha önemli şeyler var cope bence
ben de bilen varsa diye onu sormak için kayıt oldum. kendi gözüm ela. yeşil veya mavi lens almayı dusunuyorum da hangisi daha gerçekçi durur bilemedim. gözden daha önemli şeyler var evet ama onları hallettim zaten. tek göz kaldı. biraz daha rengini belli edebilen bir gözüm olsaydı fena olmazdı.

ben de bilen varsa diye onu sormak için kayıt oldum. kendi gözüm ela. yeşil veya mavi lens almayı dusunuyorum da hangisi daha gerçekçi durur bilemedim. gözden daha önemli şeyler var evet ama onları hallettim zaten. tek göz kaldı. biraz daha rengini belli edebilen bir gözüm olsaydı fena olmazdı.
Benimkide yeşile çok yakın ela ama maalesef ışık vurmadığı zamanlarda belli olmuyor kahverengi gibi gözüküyor

Benimkide yeşile çok yakın ela ama maalesef ışık vurmadığı zamanlarda belli olmuyor kahverengi gibi gözüküyor
1739906765819
bazıları ela gözde yeşil lensin çok doğal ve güzel durduğunu söyledi. denemek lazım. aynı sorundan ben de muzdaribim. ama birisi de bazı lenslerin ela gözde çok neon gibi durduğunu falan da söyledi amk. bi türlü emin olamadım bi de pahalı lensler alsak boşa gidecek iade de edilmez. attığım fotodaki elemanın gözleri gibi olsa yeter bana

• JFL
Reactions: Xavier
862CB828 BC03 477C 9E16 C1610F780ECF

Bu adama lens çok yakışmış mesela bu tonlardaysa sırıtmaz ama adamın normal lenssiz gözüde çekici

View attachment 3505585
Bu adama lens çok yakışmış mesela bu tonlardaysa sırıtmaz ama adamın normal lenssiz gözüde çekici
mavi renk kesin bir değişim yaptığı için beni önceden tanıyan biri görse anlar lens diye ama yeşil lensi anlamazlar gibi geliyor. lisedeyken itiraf sayfasına beni hep yeşil gözlü cocuk diye atıyolardı ama gözüm elaydı demek ki arada yeşil gözüküyor. şöyle açık yeşil iyi gider gibi.

mavi renk kesin bir değişim yaptığı için beni önceden tanıyan biri görse anlar lens diye ama yeşil lensi anlamazlar gibi geliyor. lisedeyken itiraf sayfasına beni hep yeşil gözlü cocuk diye atıyolardı ama gözüm elaydı demek ki arada yeşil gözüküyor. şöyle açık yeşil iyi gider gibi.
cope

View attachment 3505586bazıları ela gözde yeşil lensin çok doğal ve güzel durduğunu söyledi. denemek lazım. aynı sorundan ben de muzdaribim. ama birisi de bazı lenslerin ela gözde çok neon gibi durduğunu falan da söyledi amk. bi türlü emin olamadım bi de pahalı lensler alsak boşa gidecek iade de edilmez. attığım fotodaki elemanın gözleri gibi olsa yeter bana

Last edited:
  • +1
Reactions: slabgraveenjoyer12
renkli gözün smv'ye etkisi sıfır. Şu göz rengi larpını bırakın amk.
smv ne mk? almanya'nın çin'e yolladığı marka arabalar mı? göz her şeyini hallettiysen önemlidir. gözüm ela, rengini çok nadir belli ediyor şöyle açık yeşil bir lens kendini belli eder ve kızları etkiler. en azından bir sohbet başlatır. kız der gözlerin ne güzel falan orda muhabbeti başlatırsın.

smv ne mk? almanya'nın çin'e yolladığı marka arabalar mı? göz her şeyini hallettiysen önemlidir. gözüm ela, rengini çok nadir belli ediyor şöyle açık yeşil bir lens kendini belli eder ve kızları etkiler. en azından bir sohbet başlatır. kız der gözlerin ne güzel falan orda muhabbeti başlatırsın.
kendi gözlerini atmalısın merak ettim 15 dk geçmeden silebiliyorsun

reis göremedim sadece gözlerinden birşey olmaz zaten sıkıntı etme @slabgraveenjoyer12

reis göremedim sadece gözlerinden birşey olmaz zaten sıkıntı etme @slabgraveenjoyer12
yok atmamısıtm zaten. benim telefon tamirde bilgisayarda da foto yok

• JFL
Reactions: lagrange10
taner tolga tarlaci sen misin

renkli gözün smv'ye etkisi sıfır. Şu göz rengi larpını bırakın amk.
renkli göz smv boostlar appel artırır belki psl bile arttırabilir o seviye broken amk

• JFL
Reactions: Xavier
ghosttan sonrayı okumadım

Users who are viewing this thread

Back