![ElySioNs](/data/avatars/l/12/12345.jpg?1736112314)
ElySioNs
Mercenary
Blackpille karşilasan masum Turk erkegi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
helal olsun o kardeşlereBuna uptove attıktan sonra tw de blackpillcelere sövcek
statü+tall&jacked harika bir olay dostumBunu yapmaya utanmaları lazım değil mi tüm kızlarından üç erkeği yazıyor utanmazlar mı ki
tip ltn olsa bile smw ilahsal oluyorstatü+tall&jacked harika bir olay dostum
Blackpille karşilasan masum Turk erkegi
redpill lisedeki azgın ltb mtbler için geçerlinerede o simon @Simon Peter Gruber hacı hani işe yarıyodu bu redpill kandırdın beniiiii
nerede o simon @Simon Peter Gruber hacı hani işe yarıyodu bu redpill kandırdın beniiiii
Yanlış ortamda yanlış kıza yanlış şekilde yürümüş ayrıca spor kulübünde kızların daha fit adamlara yanaşması çok normal, spor kulübünde sportif kişiliğin ile öne çıkarsın sözlü ilişkilerinle değil yinede hipergamiyi güzel deneyimlemiş
fitliğiyle alakalı hiçbir şey denmemiş sadece 190 kaslı olduğu belirtilmiş allahın belası simon aynı türk kızı gibi oldun iyice git gitgitttttYanlış ortamda yanlış kıza yanlış şekilde yürümüş ayrıca spor kulübünde kızların daha fit adamlara yanaşması çok normal, spor kulübünde sportif kişiliğin ile öne çıkarsın sözlü ilişkilerinle değil yinede hipergamiyi güzel deneyimlemiş
helal olsun o kardeşlere
Yinede acemilik yapıp yanlış ortamda yanlış şekilde yürümüş ayrıca kaslı fit işte aynı şey spor kulübünde normal değil mi aq?fitliğiyle alakalı hiçbir şey denmemiş sadece 190 kaslı olduğu belirtilmiş allahın belası simon aynı türk kızı gibi oldun iyice git gitgittttt
Hikayeye göre yorumladım bilemeyizbelki kısalar da kaslıı
kanki ne acemiliği amına koyim kafayı mı yedin sen başka ortamda yavşasa kız 190 yakısıklı görünce yine ona verecek demekki kızın orospu olduğunu anladı iyi oldu.Yinede acemilik yapıp yanlış ortamda yanlış şekilde yürümüş ayrıca kaslı fit işte aynı şey spor kulübünde normal değil mi aq?
Hikayeye göre yorumladım bilemeyiz
Redditteki cuck hikayeleri okuyup hayatı çözünce bizdirkanki ne acemiliği amına koyim kafayı mı yedin sen başka ortamda yavşasa kız 190 yakısıklı görünce yine ona verecek demekki kızın orospu olduğunu anladı iyi oldu.
knk senin boy tip nasiRedditteki cuck hikayeleri okuyup hayatı çözünce bizdir
1.81 tip rate im yok ama buradaki ratelere falan bakarak mid-high mtn veririm sevgililerim oldu 18 im mesela neyi kanıtladım şu an amk? “Kız arkadaşın seninle sevgili olsa bile 190 chad görünce ona siktirecek” minvalinde bir şey yazmışsın ne yazmamı bekliyorsun bu boktan eziklik akan düşünceneknk senin boy tip nasi
dediklerimi nasi çarptırıyon öyle simon gardeş1.81 tip rate im yok ama buradaki ratelere falan bakarak mid-high mtn veririm sevgililerim oldu 18 im mesela neyi kanıtladım şu an amk? “Kız arkadaşın seninle sevgili olsa bile 190 chad görünce ona siktirecek” minvalinde bir şey yazmışsın ne yazmamı bekliyorsun bu boktan eziklik akan düşüncene
ben o kız için demişim bunukızın orospu olduğunu anladı iyi oldu.
Redpilled değilim zaten özürlü müsün aq? Sadece sosyalliğin daha önemli olduğunu düşünüyorum ama yanında tipinde önemi olduğu ve olabildiğince maxxlanması gerektiğini söylüyorum.dediklerimi nasi çarptırıyon öyle simon gardeş
ben o kız için demişim bunu
181 mid high mtn birisin redpill gibi boktan eziklik akan düşünce yapısını benimseyeceğine git kendin ol kızlarla normal iletişim kur yine sevgilin olur
O kız özelinde konuştuysan yanlış anlamışımdır özür dilerim ama genel olarakta bu fikirdesiniz zatenben o kız için demişim bunu
sen hangi pilli tutuyon gardaş ben tam anlayamadimRedpilled değilim zaten özürlü müsün aq? Sadece sosyalliğin daha önemli olduğunu düşünüyorum ama yanında tipinde önemi olduğu ve olabildiğince maxxlanması gerektiğini söylüyorum.
Redpill düşünce yapısı değil, blackpill bir düşünce yapısı ve ideoloji. Ayrıca otistik blackpilled maymunların redpille laf atmasını gram siklemiyorum, redpillde bulunan “Alfa Fucks” kısmını alıp düşünce yapısı bellemişsiniz ve internette cuck hikayeler okuyup apış aranızdan kompleks uyduruyorsunuz.
O kız özelinde konuştuysan yanlış anlamışımdır özür dilerim ama genel olarakta bu fikirdesiniz zaten
181-182 mtn kadınlar benden korkuyodediklerimi nasi çarptırıyon öyle simon gardeş
ben o kız için demişim bunu
181 mid high mtn birisin redpill gibi boktan eziklik akan düşünce yapısını benimseyeceğine git kendin ol kızlarla normal iletişim kur yine sevgilin olur
La ogliim benim pillim yok tecrübelerimi sunuyorum ama iki taraftada haklı bulduğum yerler var sadece ama redpill ağırlıklı. İrlde bluepill normieyim amasen hangi pilli tutuyon gardaş ben tam anlayamadim
o ne olm öleLa ogliim benim pillim yok tecrübelerimi sunuyorum ama iki taraftada haklı bulduğum yerler var sadece ama redpill ağırlıklı. İrlde bluepill normieyim ama
Yav pragmatistim bu konuda yani hapların iyi öğretilerini alıyorum sadece gerisi umrumda değilo ne olm öle
Oglm cok garip lan ben irlde bluepill normie olsam bu sitede takilmazdim vallahaLa ogliim benim pillim yok tecrübelerimi sunuyorum ama iki taraftada haklı bulduğum yerler var sadece ama redpill ağırlıklı. İrlde bluepill normieyim ama
Daha veletken hipergami yüzünden layfuel kalmamış yazıkBenimde buna benzer bir ilkokul anım var
Sınıfta 25 kız 27 erkeğiz
Beden hocası olacak oç karı topladı hepimizi sırasıyla birbirinizle eş olun dedi
3 4 kez oynadık
Hepsinde ya sona kaldım yada sona kalan kezban kız tarafından güç bela kabul görerek dışarıda kalmaktan kurtuldum
Amk
Sınıfın popüler chadleri ise kızların göz bebeğiydi ak bizde köşede sona kalan mal olurduk
7 yaşında blackpillendik sokayım böyle işe
Ara sıra sağlık konularına denk geliyorum onlar için duruyorum aslında bayağı faydalı bilgiler var. Onun dışında yazılan hiç bir şeyi ciddiye alamıyorum guguk kuşundaki deli hastanesi gibi yerOglm cok garip lan ben irlde bluepill normie olsam bu sitede takilmazdim vallaha
Benzer tecrübe ve gözlemlerden dolayı ortaokulda blackpillendim ve lise 1 de aynı benim gibi düşünenleri buldum bu sitelerde o yıllardan beri takılıyom 2018 falanBenimde buna benzer bir ilkokul anım var
Sınıfta 25 kız 27 erkeğiz
Beden hocası olacak oç karı topladı hepimizi sırasıyla birbirinizle eş olun dedi
3 4 kez oynadık
Hepsinde ya sona kaldım yada sona kalan kezban kız tarafından güç bela kabul görerek dışarıda kalmaktan kurtuldum
Amk
Sınıfın popüler chadleri ise kızların göz bebeğiydi ak bizde köşede sona kalan mal olurduk
7 yaşında blackpillendik sokayım böyle işe
Sade takılıyonmu la 18den beri kendini geliştirmedin mi hiç görünüs bakımındanBenzer tecrübe ve gözlemlerden dolayı ortaokulda blackpillendim ve lise 1 de aynı benim gibi düşünenleri buldum bu sitelerde o yıllardan beri takılıyom 2018 falan
Hardmax harici nasıl kendini geliştirebilirsin ki aq zaten . Yapacagin max şey lean o kadarSade takılıyonmu la 18den beri kendini geliştirmedin mi hiç görünüs bakımından