"Ağzın laf yapsın yeterin ise yaramaması"

ElySioNs

ElySioNs

Mercenary

Blackpille karşilasan masum Turk erkegi

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: chadmanlet04, Black_Pill_Enjoyer1, StuntmanMike and 6 others
LLfuel

• +1
Reactions: chadmanlet04, Black_Pill_Enjoyer1 and ElySioNs
Bunu yapmaya utanmaları lazım değil mi tüm kızlarından üç erkeği yazıyor utanmazlar mı ki

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and ElySioNs
Buna uptove attıktan sonra tw de blackpillcelere sövcek

• +1
  • JFL
Reactions: oldgymcel, chadmanlet04, Black_Pill_Enjoyer1 and 4 others
Yanlış ortamda yanlış kıza yanlış şekilde yürümüş ayrıca spor kulübünde kızların daha fit adamlara yanaşması çok normal, spor kulübünde sportif kişiliğin ile öne çıkarsın sözlü ilişkilerinle değil yinede hipergamiyi güzel deneyimlemiş
Buna uptove attıktan sonra tw de blackpillcelere sövcek
helal olsun o kardeşlere

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Deleted member 92925, Deleted member 70692 and 1 other person
  • +1
Reactions: MogEater, kurabiyecanavari31 and Deleted member 70692

Blackpille karşilasan masum Turk erkegi

nerede o simon @Simon Peter Gruber hacı hani işe yarıyodu bu redpill kandırdın beniiiii

• JFL
Reactions: oldgymcel, Tornoviaa and ER enjoyer
nerede o simon @Simon Peter Gruber hacı hani işe yarıyodu bu redpill kandırdın beniiiii
redpill lisedeki azgın ltb mtbler için geçerli

• JFL
Reactions: Deleted member 100346
Yanlış ortamda yanlış kıza yanlış şekilde yürümüş ayrıca spor kulübünde kızların daha fit adamlara yanaşması çok normal, spor kulübünde sportif kişiliğin ile öne çıkarsın sözlü ilişkilerinle değil yinede hipergamiyi güzel deneyimlemiş

helal olsun o kardeşlere
fitliğiyle alakalı hiçbir şey denmemiş sadece 190 kaslı olduğu belirtilmiş allahın belası simon aynı türk kızı gibi oldun iyice git gitgittttt

belki kısalar da kaslıı

• +1
Reactions: oldgymcel and oguzk
o diilde aga 30 kişiden sadece 3ü mü 190dı bnce vardır bi 5 6 tane dha uzun ama çirkinlerdir ve dikkat çekmemişlerdir

Omzu genis olan bana lifefuel
Genis omuz + 181im fraudla 88-87 roidlenip kas yapsak tattoo vs sonsuz smv

fitliğiyle alakalı hiçbir şey denmemiş sadece 190 kaslı olduğu belirtilmiş allahın belası simon aynı türk kızı gibi oldun iyice git gitgittttt
Yinede acemilik yapıp yanlış ortamda yanlış şekilde yürümüş ayrıca kaslı fit işte aynı şey spor kulübünde normal değil mi aq?

belki kısalar da kaslıı
Hikayeye göre yorumladım bilemeyiz

Yinede acemilik yapıp yanlış ortamda yanlış şekilde yürümüş ayrıca kaslı fit işte aynı şey spor kulübünde normal değil mi aq?

Hikayeye göre yorumladım bilemeyiz
kanki ne acemiliği amına koyim kafayı mı yedin sen başka ortamda yavşasa kız 190 yakısıklı görünce yine ona verecek demekki kızın orospu olduğunu anladı iyi oldu.

kanki ne acemiliği amına koyim kafayı mı yedin sen başka ortamda yavşasa kız 190 yakısıklı görünce yine ona verecek demekki kızın orospu olduğunu anladı iyi oldu.
Redditteki cuck hikayeleri okuyup hayatı çözünce bizdir

knk senin boy tip nasi
1.81 tip rate im yok ama buradaki ratelere falan bakarak mid-high mtn veririm sevgililerim oldu 18 im mesela neyi kanıtladım şu an amk? “Kız arkadaşın seninle sevgili olsa bile 190 chad görünce ona siktirecek” minvalinde bir şey yazmışsın ne yazmamı bekliyorsun bu boktan eziklik akan düşüncene

1.81 tip rate im yok ama buradaki ratelere falan bakarak mid-high mtn veririm sevgililerim oldu 18 im mesela neyi kanıtladım şu an amk? “Kız arkadaşın seninle sevgili olsa bile 190 chad görünce ona siktirecek” minvalinde bir şey yazmışsın ne yazmamı bekliyorsun bu boktan eziklik akan düşüncene
dediklerimi nasi çarptırıyon öyle simon gardeş
kızın orospu olduğunu anladı iyi oldu.
ben o kız için demişim bunu

181 mid high mtn birisin redpill gibi boktan eziklik akan düşünce yapısını benimseyeceğine git kendin ol kızlarla normal iletişim kur yine sevgilin olur

• JFL
  • +1
Reactions: lagrange10 and Deleted member 100346

181 mid high mtn birisin redpill gibi boktan eziklik akan düşünce yapısını benimseyeceğine git kendin ol kızlarla normal iletişim kur yine sevgilin olur
Redpilled değilim zaten özürlü müsün aq? Sadece sosyalliğin daha önemli olduğunu düşünüyorum ama yanında tipinde önemi olduğu ve olabildiğince maxxlanması gerektiğini söylüyorum.

Redpill düşünce yapısı değil, blackpill bir düşünce yapısı ve ideoloji. Ayrıca otistik blackpilled maymunların redpille laf atmasını gram siklemiyorum, redpillde bulunan “Alfa Fucks” kısmını alıp düşünce yapısı bellemişsiniz ve internette cuck hikayeler okuyup apış aranızdan kompleks uyduruyorsunuz.
O kız özelinde konuştuysan yanlış anlamışımdır özür dilerim ama genel olarakta bu fikirdesiniz zaten

Redpilled değilim zaten özürlü müsün aq? Sadece sosyalliğin daha önemli olduğunu düşünüyorum ama yanında tipinde önemi olduğu ve olabildiğince maxxlanması gerektiğini söylüyorum.

Redpill düşünce yapısı değil, blackpill bir düşünce yapısı ve ideoloji. Ayrıca otistik blackpilled maymunların redpille laf atmasını gram siklemiyorum, redpillde bulunan “Alfa Fucks” kısmını alıp düşünce yapısı bellemişsiniz ve internette cuck hikayeler okuyup apış aranızdan kompleks uyduruyorsunuz.

O kız özelinde konuştuysan yanlış anlamışımdır özür dilerim ama genel olarakta bu fikirdesiniz zaten
sen hangi pilli tutuyon gardaş ben tam anlayamadim

181-182 mtn kadınlar benden korkuyo

sen hangi pilli tutuyon gardaş ben tam anlayamadim
La ogliim benim pillim yok tecrübelerimi sunuyorum ama iki taraftada haklı bulduğum yerler var sadece ama redpill ağırlıklı. İrlde bluepill normieyim ama

Benimde buna benzer bir ilkokul anım var
Sınıfta 25 kız 27 erkeğiz
Beden hocası olacak oç karı topladı hepimizi sırasıyla birbirinizle eş olun dedi
3 4 kez oynadık
Hepsinde ya sona kaldım yada sona kalan kezban kız tarafından güç bela kabul görerek dışarıda kalmaktan kurtuldum
Amk
Sınıfın popüler chadleri ise kızların göz bebeğiydi ak bizde köşede sona kalan mal olurduk
7 yaşında blackpillendik sokayım böyle işe

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Deleted member 70692, oldgymcel, ElySioNs and 1 other person
La ogliim benim pillim yok tecrübelerimi sunuyorum ama iki taraftada haklı bulduğum yerler var sadece ama redpill ağırlıklı. İrlde bluepill normieyim ama
Oglm cok garip lan ben irlde bluepill normie olsam bu sitede takilmazdim vallaha

• +1
Beden hocası olacak oç karı topladı hepimizi sırasıyla birbirinizle eş olun dedi
3 4 kez oynadık
Hepsinde ya sona kaldım yada sona kalan kezban kız tarafından güç bela kabul görerek dışarıda kalmaktan kurtuldum
Amk
Sınıfın popüler chadleri ise kızların göz bebeğiydi ak bizde köşede sona kalan mal olurduk
Daha veletken hipergami yüzünden layfuel kalmamış yazık

• +1
Reactions: Deleted member 70692 and oguzk
Oglm cok garip lan ben irlde bluepill normie olsam bu sitede takilmazdim vallaha
Ara sıra sağlık konularına denk geliyorum onlar için duruyorum aslında bayağı faydalı bilgiler var. Onun dışında yazılan hiç bir şeyi ciddiye alamıyorum guguk kuşundaki deli hastanesi gibi yer

• JFL
Reactions: dogida
3 4 kez oynadık
Amk
Benzer tecrübe ve gözlemlerden dolayı ortaokulda blackpillendim ve lise 1 de aynı benim gibi düşünenleri buldum bu sitelerde o yıllardan beri takılıyom 2018 falan

• +1
Reactions: ER enjoyer and StuntmanMike
Benzer tecrübe ve gözlemlerden dolayı ortaokulda blackpillendim ve lise 1 de aynı benim gibi düşünenleri buldum bu sitelerde o yıllardan beri takılıyom 2018 falan
Sade takılıyonmu la 18den beri kendini geliştirmedin mi hiç görünüs bakımından

• +1
Reactions: oguzk
Sade takılıyonmu la 18den beri kendini geliştirmedin mi hiç görünüs bakımından
Hardmax harici nasıl kendini geliştirebilirsin ki aq zaten . Yapacagin max şey lean o kadar

• +1