ai nefreti

growthplatessss111

growthplatessss111

Silver
beyler bu global forumda neden iki kişiden biri ai iq'nu düşürür diyo bir başkasına sanki 0'licakmışız gibi estradiolu korkuyom bu gerçek mi olm sadece zeka var sanırım o da gitmesin iq > boy (hard coping) ama mesela çalışmadan 100+ tyt yapıyom baya zeka var bence çöpe gitmesin matamatik falan da biliyom

maymunmaxxing for the height korkanin cocugu olmaz

bida ai hakkinda thread acarsan evini bulurum

• +1
Reactions: htn666, kurdistan, growthplatessss111 and 1 other person
kullanmayacaksın kardeşim

• +1
Reactions: growthplatessss111 and elemancomeback31
maymunmaxxing for the height korkanin cocugu olmaz

bida ai hakkinda thread acarsan evini bulurum
ben de farkindayım çok açtım da korkağım ben yapcak bir şey yok
ama geçenki olayı hala anlamadım testo nasıl 2 katına çıkıyo

kullanmayacaksın kardeşim
iq yetmedği için siz ikinizin ciddi olup olmadığını anlayamıyom ki malmışım gibi davranın biraz eleman taşşak mı geçiyo gate mi keepliyo anlamadım da (geçenki threadleri de anlamadım pharma guide falan roid hala devam ediyon mu mesela anlamadım işte düşük iq) ogrepilled da 2-3 kere de aiye laf çakıyo

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, ogrepilled, why not me? and 1 other person
iq yetmedği için siz ikinizin ciddi olup olmadığını anlayamıyom ki malmışım gibi davranın biraz eleman taşşak mı geçiyo gate mi keepliyo anlamadım da (geçenki threadleri de anlamadım pharma guide falan roid hala devam ediyon mu mesela anlamadım işte düşük iq) ogrepilled da 2-3 kere de aiye laf çakıyo
daşşak geçiyolar knk

• +1
Reactions: Auchelius and growthplatessss111
daşşak geçiyolar knk
lan neden daşşak geçelim aptal mısnıız dostum siz

kemik kolajen saç nem hepsi östrojenden sorumlu vucutta cinsel hasta mısınız siz

• JFL
Reactions: Yagiz8928, Auchelius and Serialsuicide
IMG 9580

orospu çocuğu moggerwinsin şunu yaptıgı günü hatırlayanlar bi jfl atsın

• JFL
Reactions: Zodiac and kurdistan

kemik kolajen saç nem hepsi östrojenden sorumlu vucutta cinsel hasta mısınız siz
Ben cinsel hastayım öyle hastayım ki fena kalkiyor.

Sik insene dostum.

• JFL
Reactions: Zodiac, why not me? and Serialsuicide

ben aptalım da şimdi tiredi izlicem @Serialsuicide daşşak geçmiyomuş elemanvelvadre gerçek mi

ve eğer gerçekse bf düşürene kadar napim testo 800-900 olmuş aromasini bıraktığım an E2 tavan olacak muhtemelen plaklar gg olmasın

ben aptalım da şimdi tiredi izlicem @Serialsuicide daşşak geçmiyomuş elemanvelvadre gerçek mi

ve eğer gerçekse bf düşürene kadar napim testo 800-900 olmuş aromasini bıraktığım an E2 tavan olacak muhtemelen plaklar gg olmasın
aman ha plakların kapanmasın doğru dedin 25 mg at da kapanmamayı netleştir

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Serialsuicide
25 mg ne olm valla ben artık anlamıyom neden bu kadar malım aromasin mi beni bu kadar mal yaptı biri tercüme etsin 25 mg alsam bence çüküm bile kalkmaz 6 mg alıyom iki günde 1 yardım edin lütfen ben mallaşmaya başladım çıkmaza girdim neden ya kim artık ciddi konuşuyo kim daşşak geçiyo anlamıyorum lütfeb yardım edin 😭

o sırada ronaldo: pkk sana dogru sut AtıyorUm
zelvadre :napim
ogrepilledın test basmaktan celldead yaşamış sol götü: ronaldO pupg gel bottttt

• JFL
Reactions: jauscope, Zodiac and why not me?
Östrojen=şeytan 666

• JFL
Reactions: jauscope, Zodiac, ascendantwill and 4 others
Östrojen=şeytan 666
oha botbdaki hgh yazısını yazan adam :soy::soy::feelsgood::feelsgood::feelsgood::feelswah::feelswah::feelswah::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelshah::feelshah::blackpill::redpill::hnghn::hnghn::):):hnghn::D:ROFLMAO:

abi bana yardım eder misin korkuyorum aiden şimdi bıraksam östrojen çok mu fırlar devam mı edim napim dalga geçme amacım yok bu arada harbi anlamıyorum şuan kafam yerinde değil

• JFL
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide and Zagro
@Zagro abi yardum eder misin @Serialsuicide abi seni önerdi bana lütfen bak aromasin aldım testom 2 katına çıktı e2 sabit kaldı şimdi bıraksam sıkıntı bırakmasam sıkıntı bıraksam bu kadar yüksek testodan aromatizasyon tavan sonra plaklar gg oysa 3 ay önce plaklarım wide open'di 183 garanti olurum diyodum olm offff kendi ellerimle sonumu mu getirdim acaba

• JFL
Reactions: jauscope, Yagiz8928, kurdistan and 4 others
beyler bu global forumda neden iki kişiden biri ai iq'nu düşürür diyo bir başkasına sanki 0'licakmışız gibi estradiolu korkuyom bu gerçek mi olm sadece zeka var sanırım o da gitmesin iq > boy (hard coping) ama mesela çalışmadan 100+ tyt yapıyom baya zeka var bence çöpe gitmesin matamatik falan da biliyom
Sanki çok zekisin aq bişe olmaz tytde yarra yiyince ai aldım ondan böyle oldum dersin koy göte kullan

• JFL
  • +1
Reactions: jauscope, Yagiz8928, Serialsuicide and 1 other person
@Zagro abi yardum eder misin @Serialsuicide abi seni önerdi bana lütfen bak aromasin aldım testom 2 katına çıktı e2 sabit kaldı şimdi bıraksam sıkıntı bırakmasam sıkıntı bıraksam bu kadar yüksek testodan aromatizasyon tavan sonra plaklar gg oysa 3 ay önce plaklarım wide open'di 183 garanti olurum diyodum olm offff kendi ellerimle sonumu mu getirdim acaba
Pm at abi

• +1
Reactions: growthplatessss111
Sanki çok zekisin aq bişe olmaz tytde yarra yiyince ai aldım ondan böyle oldum dersin koy göte kullan
çalışmadan fen lisesindekileri bile outperformlamak havalı ayrıca ben zekamı seviyorum

Derslerin zekayla alakası yok cano
az da olsa var ve ayrıca sadece ders değil burda falan mal olsam da bakmayın ona zeki oldugumu düşünüyom

• +1
Reactions: senualF
bi dk bunu yazınca mavi mi oluyom

boyu kısa olsa tamam dicemde boyu 177 amk ortalama üstü degil mi bu amk
ortalama üstü
yahudiler erkeklere yetersiz hissettirmeye çalışıyo her şey propaganda anlayın şunu amk tiktoktaki 180erkek:love::love: videoalrının hepsi propaganda

• +1
Reactions: Serialsuicide
Aldigimdan beri ai siker öldürür seni repleriyle karsilasiyorum mentalcel oldum amk

senin panik sıçırtıyo amk ağlicam
bu forumdaki en iyi 4 adam @kurdistan @ZerefDragnee1l @Resistance. swaggy sen bana cok yardim ettin tesekkur ederom

• WTF
  • Love it
Reactions: why not me?, Serialsuicide, kurdistan and 1 other person
@Serialsuicide ye de tesekkurler bana dogruyu yanlisi gostertti bugun

• JFL
  • Ugh..
çünkü kimse arimidex ve aromasinin farkını ve rebound riskini bilmiyor

• Hmm...
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: growthplatessss111 and Serialsuicide
kardesim O AROMASINI COPE AT

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l, why not me? and Serialsuicide