Aklımdan habire geçen bir soru

Resistance.

Resistance.

Olm mesela bak 10000 tane cerrah araştırıyorum falan konusuyorum abi hepsi ltn en babaları mtn amk peki nası oluyorda güzellik konusunda bu kadar uzman oluyorlar fakat kendilerine estetik yapma ihtiyacı duymuyorlar biz cidden bişileri mi kaçırıyoruz çözemedim amk mesela güzelliğin bu kdr önemli olduğunu kavrıyolar bu işte para var dıyolar ve giriyolar okuyolar ama kendilerine 1 tane bile surgery atmıyolar veya attırmıyolar sizin düşünceleriniz nedir? (doktor blackpilled falan değildir demeyin giantsında storylerinde takılıyordum oradaki calışanlarda ekipte mesela mtn falandı amk)

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me?, Kayra139, Charm0 and 6 others
Olm mesela bak 10000 tane cerrah araştırıyorum falan konusuyorum abi hepsi ltn en babaları mtn amk peki nası oluyorda güzellik konusunda bu kadar uzman oluyorlar fakat kendilerine estetik yapma ihtiyacı duymuyorlar biz cidden bişileri mi kaçırıyoruz çözemedim amk mesela güzelliğin bu kdr önemli olduğunu kavrıyolar bu işte para var dıyolar ve giriyolar okuyolar ama kendilerine 1 tane bile surgery atmıyolar veya attırmıyolar sizin düşünceleriniz nedir? (doktor blackpilled falan değildir demeyin giantsında storylerinde takılıyordum oradaki calışanlarda ekipte mesela mtn falandı amk)
doktor blackpilled olup nasıl yapmıyo kendine hiç bişey anlamadm yaşımız geçti falan diye mi copeluyolar:unsure:

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Auchelius and Resistance.
doktor blackpilled olup nasıl yapmıyo kendine hiç bişey anlamadm yaşımız geçti falan diye mi copeluyolar:unsure:
Bana da öyle geldi amk yani tek sebebi bu olabilir mi cidden harbıden lefort yapan bır adam cidden uzmanlaşmış ve görünüşün önemini kavramış birisidir nası oluyoda mesela kendısı bu surgerylere girmiyo

• +1
Reactions: skincelll, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Kanka bi atasözü var terzi kendi söküğünü dikemez + adamlar ameliyatın içinde olduğu için belki rahatsız oluyor değersiz buluyordur vs. Zaten coğu yaşını almış insanlar çokta siklemiyorlardır

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me?, Serialsuicide, ayisiken and 3 others
Bana da öyle geldi amk yani tek sebebi bu olabilir mi cidden harbıden lefort yapan bır adam cidden uzmanlaşmış ve görünüşün önemini kavramış birisidir nası oluyoda mesela kendısı bu surgerylere girmiyo
Kanka tahmin yapabilirim sadece mantıklıda bence cogu artık agecell oluyor bir ailesi colugu cocugu oluyor hersey artik yerine oturmus ltn’den htn olup napicak bu adam bunun hakkinda ugrasmiyordur artik cocuklarını ve ailesini düsünmekten

• +1
Reactions: tiredman, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
Kanka tahmin yapabilirim sadece mantıklıda bence cogu artık agecell oluyor bir ailesi colugu cocugu oluyor hersey artik yerine oturmus ltn’den htn olup napicak bu adam bunun hakkinda ugrasmiyordur artik cocuklarını ve ailesini düsünmekten
Olm acaba biz mi cok lookist bir devire denk geldik amını sikiyim anlamıyorum ki ben ya

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
  • +1
  • Hmm...
Reactions: ascendantwill, pashanimair and Resistance.
Statü>Görünüş bu gerçekliği idrak ettiğinizde her şey için çok geç olacak

• +1
  • JFL
Reactions: MogEater and Resistance.
göz doktorları da lazer yaptırmıyor gözlük takıyolar.

• +1
  • Hmm...
Reactions: ZerefDragnee1l and Resistance.
Statü>Görünüş bu gerçekliği idrak ettiğinizde her şey için çok geç olacak
Son zamanlarda subforumda ciddi bir redpilci artışı var fakat merak etmeyın hepınızın dış gorunusunuzden deli gibi nefret ettiğinizi biliyoruz:ROFLMAO::ROFLMAO:

• +1
Reactions: why not me?, pashanimair, Auchelius and 1 other person
çünkü doktorlar aylık 200 k kazanıyorlar ve statüleri var çoğu evlenmiş oluyor + o saaten sonra tip önemli değil zaten kendini niye yorsun adam

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
Son zamanlarda subforumda ciddi bir redpilci artışı var fakat merak etmeyın hepınızın dış gorunusunuzden deli gibi nefret ettiğinizi biliyoruz:ROFLMAO::ROFLMAO:
Redpilli sikeyim hayatın gerçekleri böyle oğluşum, kıvanç tatlıtuğ bile olsan sikindirik bir ilçe kaymakamının yanında el pençe durursun.

• JFL
Reactions: Resistance.
Redpilli sikeyim hayatın gerçekleri böyle oğluşum, kıvanç tatlıtuğ bile olsan sikindirik bir ilçe kaymakamının yanında el pençe durursun.
hee ama karısı o kaymakamın yanında el pençe duran adamın sikindende gözünü ayırmaz knk bunu unutma

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me?, pashanimair and Atsizz
hee ama karısı o kaymakamın yanında el pençe duran adamın sikindende gözünü ayırmaz knk bunu unutma
Senin niye cuck fantezin var? altında yatan sebebi merak etmiyor değilim.

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l, Auchelius and Resistance.
Senin niye cuck fantezin var? altında yatan sebebi merak etmiyor değilim.
Cuck fantezisi ile bi alakası yok DFSLKDSFLKDSFLKDSFKLDSFKLDSFLKDSF gerçekler bu jeff bezosun bile karısı di caprioya nası kitleniyodu kocasının yanında peygamber görmüş gibi amk acı ve üzücü gerçekler bunlar

• +1
Reactions: why not me?, ZerefDragnee1l, pashanimair and 3 others
Cuck fantezisi ile bi alakası yok DFSLKDSFLKDSFLKDSFKLDSFKLDSFLKDSF gerçekler bu jeff bezosun bile karısı di caprioya nası kitleniyodu kocasının yanında peygamber görmüş gibi amk acı ve üzücü gerçekler bunlar
Gerçek hayatta karşılığı yok böyle şeylerin, dışarıda kaç tane di caprio kıvanç gibi adam görüyorsun? Hadi denk geldin diyelim öyle adamların senin çirkin karını sikeceğini mi sanıyorsun? Sen karıyı iyi siktiğin ve domine ettiğin sürece senden başkasına gitmesi olası değil.

• JFL
Reactions: why not me?, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
Gerçek hayatta karşılığı yok böyle şeylerin, dışarıda kaç tane di caprio kıvanç gibi adam görüyorsun? Hadi denk geldin diyelim öyle adamların senin çirkin karını sikeceğini mi sanıyorsun? Sen karıyı iyi siktiğin ve domine ettiğin sürece senden başkasına gitmesi olası değil.
mesele o değil ki sosyal medyanın bu kadar yayıldığı bir dönemde o kadının diğer erkeklere bakıp ardından ltn-mtn normie kocasına bakıp saygı duyması da pek olası değil gibime geliyor amk görmüyon mu boşanma aldatma olaylarını zirve yapmış hepsi

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Auchelius
Şuna şakasız 10 dkdır gülüyom amk

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, yadih, Serialsuicide and 1 other person
mesele o değil ki sosyal medyanın bu kadar yayıldığı bir dönemde o kadının diğer erkeklere bakıp ardından ltn-mtn normie kocasına bakıp saygı duyması da pek olası değil gibime geliyor amk görmüyon mu boşanma aldatma olaylarını zirve yapmış hepsi
Kardeşim sen istatistik değilsin, her olayı kendi olay çerçevesinde değerlendirmelisin.

Öğrenmeniz gereken çok şey var, burayı ilim yuvası yapacağım.

• JFL
Reactions: Resistance., Serialsuicide and Auchelius
bi ameliyattan o kadar kaldırsan gorunusu sende siktir edersin olm

• +1
Reactions: why not me? and pashanimair

Users who are viewing this thread

Back