AKP gençlik kollarına yazılın

dogu

dogu

manlet
Şaka yapmıyorum faydasını göreceksiniz

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
  • +1
Reactions: Auchelius
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
evet girersin ve başına birşey gelirse işine yarar iş konusunda onda bunda vs
hapse girme oranım düşer yani güzel:lul:

Hayatında akp gençlik kollarında bulundun mu? İlçe mahalle başkanın kadınsa yarrağı yedin türbanlı bir kevaşeden sike sike emir alacaksın.

• +1
Reactions: MogEater
Hayatında akp gençlik kollarında bulundun mu? İlçe mahalle başkanın kadınsa yarrağı yedin türbanlı bir kevaşeden sike sike emir alacaksın.
Ona göre bi guiede atacam bekle bu işin incelikleri var

• Love it
Reactions: Kayra139
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
@Auchelius Grindset aga you adapt or lose :feelshah:

• JFL
Reactions: Auchelius
Doğru diyorsun ama tanıdığın birisi falan öğrenirse sıkıntı

Şaka yapmıyorum faydasını göreceksiniz
bana bir ara twklif edildi bu okulda ak partinin gençlik faaliyetlerini falan yöneticektik ama reddettim niye dersen rte sonraki seçimde ua da başka bi şekilde yarra yerse fişlenirim amk
Doğru diyorsun ama tanıdığın birisi falan öğrenirse sıkıntı
Niye amk sikiyolar mı

bana bir ara twklif edildi bu okulda ak partinin gençlik faaliyetlerini falan yöneticektik ama reddettim niye dersen rte sonraki seçimde ua da başka bi şekilde yarra yerse fişlenirim amk
Bende onu düşündüm mesela ben 4-5 sene sonra ben üniversiteden mezun olana kadar AKP iktidarda olmazsa daha çok zararın olur ak bu sefer geçmişine bakarlar hiç bir işe yaramaz ama bence yine de sonraki seçimde ya AKP ya da AKP yanlısı bir parti kazanabilir

• +1
Reactions: Serialsuicide
Bende onu düşündüm mesela ben 4-5 sene sonra ben üniversiteden mezun olana kadar AKP iktidarda olmazsa daha çok zararın olur ak bu sefer geçmişine bakarlar hiç bir işe yaramaz ama bence yine de sonraki seçimde ya AKP ya da AKP yanlısı bir parti kazanabilir
harbi katılmasak kötü katılsak kötü napcaz amk

• +1
Reactions: Kayra139
katılın bir şey olmaz CHP kazanamaz
chp kazancak buarada acı gercek

ben chp kollarına katılıp izmire tasıncam direk kadrolu is yarragımı opuuunn JAYDENHELPMEE