dogu
manlet
Şaka yapmıyorum faydasını göreceksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne gibi faydaları var tanıdık olmadan girebiliyoz muŞaka yapmıyorum faydasını göreceksiniz
evet girersin ve başına birşey gelirse işine yarar iş konusunda onda bunda vsne gibi faydaları var tanıdık olmadan girebiliyoz mu
hapse girme oranım düşer yani güzelevet girersin ve başına birşey gelirse işine yarar iş konusunda onda bunda vs
Harbi yapılır ne gibi faydaları var kankaŞaka yapmıyorum faydasını göreceksiniz
Ona göre bi guiede atacam bekle bu işin incelikleri varHayatında akp gençlik kollarında bulundun mu? İlçe mahalle başkanın kadınsa yarrağı yedin türbanlı bir kevaşeden sike sike emir alacaksın.
guiede atacamHarbi yapılır ne gibi faydaları var kanka
Sen yazılacak mısın ona göreguiede atacam
evet yazılıcam zaten yarın sıkıntı çıkmazsaSen yazılacak mısın ona göre
Religious olmanın artısı var mıevet yazılıcam zaten yarın sıkıntı çıkmazsa
bana bir ara twklif edildi bu okulda ak partinin gençlik faaliyetlerini falan yöneticektik ama reddettim niye dersen rte sonraki seçimde ua da başka bi şekilde yarra yerse fişlenirim amkŞaka yapmıyorum faydasını göreceksiniz
Niye amk sikiyolar mıDoğru diyorsun ama tanıdığın birisi falan öğrenirse sıkıntı
Bende onu düşündüm mesela ben 4-5 sene sonra ben üniversiteden mezun olana kadar AKP iktidarda olmazsa daha çok zararın olur ak bu sefer geçmişine bakarlar hiç bir işe yaramaz ama bence yine de sonraki seçimde ya AKP ya da AKP yanlısı bir parti kazanabilirbana bir ara twklif edildi bu okulda ak partinin gençlik faaliyetlerini falan yöneticektik ama reddettim niye dersen rte sonraki seçimde ua da başka bi şekilde yarra yerse fişlenirim amk
harbi katılmasak kötü katılsak kötü napcaz amkBende onu düşündüm mesela ben 4-5 sene sonra ben üniversiteden mezun olana kadar AKP iktidarda olmazsa daha çok zararın olur ak bu sefer geçmişine bakarlar hiç bir işe yaramaz ama bence yine de sonraki seçimde ya AKP ya da AKP yanlısı bir parti kazanabilir
katılın bir şey olmaz CHP kazanamazharbi katılmasak kötü katılsak kötü napcaz amk
Yine de guide bekliyoruzkatılın bir şey olmaz CHP kazanamaz
chp kazancak buarada acı gercekkatılın bir şey olmaz CHP kazanamaz