elemancomeback31
orspunun öz evladııı
Oncelikle selamun aleykum genclik
Hosbulduk kanki
Hosbulduk kanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@kurdistan adlı kişi senin takldinş yapmaya çalıştı hoşgeldnOncelikle selamun aleykum genclik
Hosbulduk kanki
14.5 stabillesiyo broSık durumu nedir
Benden bitanedaha yok@kurdistan adlı kişi senin takldinş yapmaya çalıştı hoşgeld
şuan naturelmisin ilaç falan kullanıyon mu14.5 stabillesiyo bro
2 hafta once garip bir sekilde 16.5-17 oldu geri 14.5 dustu ama(efsane gozukuyordu)
Benden bitanedaha yok
Musluman oldum kankinaptın
Supplement bile kullanmiyorum sakasizşuan naturelmisin ilaç falan kullanıyon mu
all roads lead to islampillMusluman oldum kanki
Sikimde kalkiyo ayiptir soylemesisik kalksana dostum
Furkan abi neden kan testinde testosterone seviyem 221? Saygilar abifurkancan kaplan fake Testodsn sonra deliren eleman 31
Bonesmash yaoıyon mu hala tiktokta gördüydüm aynı senin gibi dövüyom bende kendimiOncelikle selamun aleykum genclik
Hosbulduk kanki
Oglum o gecici pump icin yapiliyor bi olayi yok hayatimda 2 kere yaptim zatenBonesmash yaoıyon mu hala tiktokta gördüydüm aynı senin gibi dövüyom bende kendimi
allahın delisi geldi yine

Ben dokununca zygom ağrımıyorsa dövüyom o akşam kendimi etkide ediyo aq eskiden yoktu şuanki kadar hatta bi taraf dokununca daha büyük diğerinden ama dışardan belli olmuyorOglum o gecici pump icin yapiliyor bi olayi yok hayatimda 2 kere yaptim zaten
![]()
Hassiktir ya nasil olur boyle bisey ben androgenic seni paylaştığından beri öğretilerini harfiyen yapıyordum günde 35 saat bonesmashing yapmaktan beyinim dağıldı.Oglum o gecici pump icin yapiliyor bi olayi yok hayatimda 2 kere yaptim zaten
![]()
Androjwnik beni paylasmadi aq izledi reaction verdi tek o yok muHassiktir ya nasil olur boyle bisey ben androgenic seni paylaştığından beri öğretilerini harfiyen yapıyordum günde 35 saat bonesmashing yapmaktan beyinim dağıldı.
ise yarıyor cünküBen dokununca zygom ağrımıyorsa dövüyom o akşam kendimi etkide ediyo aq eskiden yoktu şuanki kadar hatta bi taraf dokununca daha büyük diğerinden ama dışardan belli olmuyor
Östrojenikle nocturnal kent bonesmash ascension bu arada he roid falanda kullandılar ama roid bonemass vermiyoHassiktir ya nasil olur boyle bisey ben androgenic seni paylaştığından beri öğretilerini harfiyen yapıyordum günde 35 saat bonesmashing yapmaktan beyinim dağıldı.
test kullanmıyonmu şimdiFurkan abi neden kan testinde testosterone seviyem 221? Saygilar abi
Notest kullanmıyonmu şimdi
testosteron bonemass verseydi beast samet gigachad olurduÖstrojenikle nocturnal kent bonesmash ascension bu arada he roid falanda kullandılar ama roid bonemass vermiyo
Veriyor zaten ama endojen testosterone androjen reseptor downregulattion yapiyortestosteron bonemass verseydi beast samet gigachad olurdu
Reis megathread açsana direkt ne yaptıklarını yan etkilerini sonucunda neler oldugunu falanVeriyor zaten ama endojen testosterone androjen reseptor downregulattion yapiyor
Sakız max yapıcan onamasseterlerin büyüyor sadece
hayır anabolik steroidlerin çiğneme kaslarını büyüttüğünü söyledim .Sakız max yapıcan ona
Yarin acicamReis megathread açsana direkt ne yaptıklarını yan etkilerini sonucunda neler oldugunu falan
Sakız max yapıcan ona
Aga jawad yavşağının guideı vardı ona göre yapaydın keşke zaman zaman arttırıyordu günde 5 saat çiğnersen tabi tmj olurben sakızmaxxing mağduruyum durduk yere tmj yi siktim attım
o sırada @kurdistan@kurdistan adlı kişi senin takldinş yapmaya çalıştı hoşgeldn
hgknkOncelikle selamun aleykum genclik
Hosbulduk kanki
Oyle kankareel mi
Eczane disi %50 bos minimumen iyi brand ne sence noxy veya nessie peptidtr oneriyolar
Furkan kaplancan dan aldimya sen nerden aldin
@jauscope niye knkFurkan abi neden kan testinde testosterone seviyem 221? Saygilar abi
ben dedim size bulaşmayın diye trtye fake çıkarsa 100 testo gezersiniz farketmeden test verene kadar 1 2 ay geçer@jauscope niye knk