Y
yasuomaxxing
Iron
direkt debloatmaxx oldu aga sanki suratimda 1 ml su yokmuscasina ama yarin balon gibi gezicem tahmini alkol harbiden debloatliyo mu ben mi sizoyum aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bütün bu şizofreni blackpili götüne yediğin için midirekt debloatmaxx oldu aga sanki suratimda 1 ml su yokmuscasina ama yarin balon gibi gezicem tahmini alkol harbiden debloatliyo mu ben mi sizoyum aq
olabilirbütün bu şizofreni blackpili götüne yediğin için mi
valla ben de 1 hafta once viski denedim 35lik ictim ama yemin ederim yuruyemiodum sahilde arkadasim koluma girdi o yuruttu aq (gariban adamiz 2 biradan fazlasina bunye alisik degil)hayatımda ilk defa viski içtim az önce kendimi chico falan zannediyordum en son ascendliyor bence bide alkol ödem atar su atar kurutur
ilk defa viski içtim vücudumun ısısı arttı sadece kafa yapmadı bende mi sorun var acabavalla ben de 1 hafta once viski denedim 35lik ictim ama yemin ederim yuruyemiodum sahilde arkadasim koluma girdi o yuruttu aq (gariban adamiz 2 biradan fazlasina bunye alisik degil)
kanka kafa nasi yapmaz aq neyle karistirdin ne kadar ictinilk defa viski içtim vücudumun ısısı arttı sadece kafa yapmadı bende mi sorun var acaba
sadece içine 3 tane buz attım sek içtim hepsinikanka kafa nasi yapmaz aq neyle karistirdin ne kadar ictin
kanka siktir git aq sidik gibi tadi var ben pepsi enerji icecegi karistira karistira zor ictimsadece içine 3 tane buz attım sek içtim hepsini
kanka tadı öyle de sek içmek istedim ama kafası gelmedi bir saat oldu mk ya vücudum aşırı dirençli ya da bilmiyorum garip tadına katlandım o kadar gelse keşke kafasıkanka siktir git aq sidik gibi tadi var ben pepsi enerji icecegi karistira karistira zor ictim
kanka sen viskiyi yeni denion da kac biraya sarhos oluyon mesela 4-5 falan mi aqkanka tadı öyle de sek içmek istedim ama kafası gelmedi bir saat oldu mk ya vücudum aşırı dirençli ya da bilmiyorum garip tadına katlandım o kadar gelse keşke kafası
Hiç bira içmedim kikanka sen viskiyi yeni denion da kac biraya sarhos oluyon mesela 4-5 falan mi aq
viskiden once ne iciodunHiç bira içmedim ki
ben ilk defa alkol kullandım o da bu içtiğim viskiydiviskiden once ne iciodun
1 bardak jackden sonradirekt debloatmaxx oldu aga sanki suratimda 1 ml su yokmuscasina ama yarin balon gibi gezicem tahmini alkol harbiden debloatliyo mu ben mi sizoyum aq
alkol diüretik ama sonradan bloat getiriyodirekt debloatmaxx oldu aga sanki suratimda 1 ml su yokmuscasina ama yarin balon gibi gezicem tahmini alkol harbiden debloatliyo mu ben mi sizoyum aq
yavaş içsadece içine 3 tane buz attım sek içtim hepsini
geir rebound u oluyo bunlarin 1 gunlugune kuruyosun spnrasinda 5 kati odem tutuyorkevin levrone yarışmadan önceki gece ekstra su atmak için bir bardak vodka içiyormuş ronnie coleman ın dediğine göre yanlış hatırlamıyorsam. dümenden de olsa bir etkisi vardır tahminen.
sarhoş olunca kitlenmişsin kendini unkown slayer sigma editte sanmışsın arada bendede oluyor o zaten ya geeked olursun ya locked in olursundirekt debloatmaxx oldu aga sanki suratimda 1 ml su yokmuscasina ama yarin balon gibi gezicem tahmini alkol harbiden debloatliyo mu ben mi sizoyum aq
yasandialkol diüretik ama sonradan bloat getiriyo
keyifliydisarhoş olunca kitlenmişsin kendini unkown slayer sigma editte sanmışsın arada bendede oluyor o zaten ya geeked olursun ya locked in olursun