alkol sigara vape kumar bagimliligi

Peter Steele

Peter Steele

Eat Clen, Tren Hard
ailem ocak ayinin sonuna kadar yoktu son 2 aydir tek yaptigim sey icmek yolladiklari para gelince ilk isim tekele gidiyorum sonra vozolum bittiyse vozol almaya gidiyorum 20 k lık aliyorum
Eve geliyorum viskiyi acip bardaga dolduruyom trading,memecoin,borsa falan takiliyom sonra kumar oynuyom kazanirsam agalardan birini alip midpointe gidiyom bide orda viski ismarliom yaninada triple burger bide avakado burger yiyorum eve gelip zibariyorum
kazanamazsam hic bi yerde roobet e atiyom parayi tavuk oyunu oynugom iddaa oynuyomfalan hayatim cok kotu Allaha sukur besleniyorum dogru duzgun Et yiyorum yumurta yiyorum ayran iciyorum peynir yiyorum cikolata yiyorum beslenmem guzel ama uyku sikinti eve bazen gece 2 gibi gelip yatiyom kalktigimda aksam 8 oluyo

allaha sukur madde bagimlisi degilim ailem biraz daha gelmsSe olucam gibi

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 93990, Deleted member 70692 and Dathomirian Zabrak
boş ver aq takıl kafana göre hayat bize her türlü cehennem zaten

• +1
Reactions: Peter Steele
Uyku düzeni şart

• +1
Kumarda para git gel yaptigi icin zaman kaybi gercek bi is yap anlik zevki yokda para cekince o para senin oluyoya o his iyi

• +1
Reactions: angrybirds, Ashoimex and Peter Steele
Kumarda para git gel yaptigi icin zaman kaybi gercek bi is yap anlik zevki yokda para cekince o para senin oluyoya o his iyi
yves rocher mağazasında çalışabilir

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 70692 and Peter Steele
okumadım zenci

• WTF
harbiden kumar oynayip parayi katladiktan sonra bi miktar çekip hesaptaki bakiyeyi sifirlamak ve sonra tekrar bakiye atmak zorunda hissetmek cektiğim paradan gram zevk vermiyor 10 k var 15k yaptin 10ksini cektin 5k bakiye saldin hesaba o 5k eridi katlayamadin sonra tekrar oynaman lazim cektigin paradan birsey anlamiyon

• +1
Reactions: Deleted member 70692 and Peter Steele
harbiden kumar oynayip parayi katladiktan sonra bi miktar çekip hesaptaki bakiyeyi sifirlamak ve sonra tekrar bakiye atmak zorunda hissetmek cektiğim paradan gram zevk vermiyor 10 k var 15k yaptin 10ksini cektin 5k bakiye saldin hesaba o 5k eridi katlayamadin sonra tekrar oynaman lazim cektigin paradan birsey anlamiyon
Iddaa oyna kardesim slot pismanliktir.

• +1
Reactions: angrybirds
Ama ise attigin her para ustune ugras eklersen katlaniyor is>>>

• +1

Users who are viewing this thread

Back