all in supps sarms

BIitz

BIitz

don't take my advice seriously, full time larp.
Onlarla çalışan kişi oldukça tanınmış ve güvenilir biri, ayrıca Oxy2gen markası uluslararası ve oldukça güvenilir görünüyor, üçüncü taraf testleri de sağlıyor. Fiyatları da oldukça uygun, internette iyi yorumları var ve oldukça bilinen bir marka.

• +1
Reactions: Thrill
Onlarla çalışan kişi oldukça tanınmış ve güvenilir biri, ayrıca Oxy2gen markası uluslararası ve oldukça güvenilir görünüyor, üçüncü taraf testleri de sağlıyor. Fiyatları da oldukça uygun, internette iyi yorumları var ve oldukça bilinen bir marka.

Kesin içinde danabol su falan yoktur şimdi sana janoshik testide yollarlar

• +1
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill and dgn.b
napiyim biyerden almam lazim

• +1
yılda 1 copelanan allinsups Oxy2gen sourceu

• +1
Reactions: Thrill and dgn.b
1800tl MK mi olur nasılda adam sikiyorlar güzel iş aslında
Harbi amk yurtdışında 40 eurodan başlıyor zaten fiyatlar adam hem buraya getiriyor hemde 1800 e satıyor inananı siksinler

• +1

burdan clen aldım çalışıyo

• +1
Reactions: Thrill and Gordon Freeman
  • +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and kurdistan
1000 liraya degermi

cok yan etki varmi
daha bu gün başladım 40 mcg aldım yarın 80 mcg alıp deniycem
clen alcaksan roiderlardan al bence burası overpriced, kredi kartıyla geçebilmek için burdan aldım yoksa almazdım

• +1
Reactions: Thrill, BIitz and Gordon Freeman
clen alcaksan roiderlardan al bence burası overpriced, kredi kartıyla geçebilmek için burdan aldım yoksa almazdım
IMG 0636

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, kurdistan and Gordon Freeman
kanka bence çoğu ya underdosed peptidlerin yasa başka urun

• +1
aslında böyle sarms peptid sitesi açıp orgdakilere source olarak kekleyip yayıp reklamını yapıp parayı cukkalayacan
@Dathomirian Zabrak bak bunu aklında tut ascend için ben yapmam

• +1

Users who are viewing this thread

Back