Allahın şakacı şaklaban olması

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

dead eyecel
olm burda mı yazmıştı biri hatırlamıyom ama aklıma geldi bilmrm kaç trilyon zibilyon kmlik evrende yüzünüzdeki bi kaç mm ve iskeletinizdeki 10-15 cm bütün hayatınızı belirliyo çok komik değil mi ak

1000002330

• +1
Reactions: angrybirds
fotodaki kim

• JFL
Reactions: yuda and Dathomirian Zabrak
Allah bizi sevmiyor benca

• So Sad
  • Hmm...
Reactions: StuntmanMike, Black_Pill_Enjoyer1 and Dathomirian Zabrak
olm burda mı yazmıştı biri hatırlamıyom ama aklıma geldi bilmrm kaç trilyon zibilyon kmlik evrende yüzünüzdeki bi kaç mm ve iskeletinizdeki 10-15 cm bütün hayatınızı belirliyo çok komik değil mi ak

View attachment 3399954
"Gerçek şu ki Allah katında en değerliniz, en takvalı olanınızdır."

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Skull Knight, angrybirds, Black_Pill_Enjoyer1 and 2 others

View attachment 3399954
Dünya harbi ağır clown amk din stoik felsefe falan filan ağır çöpe nietwzche boşuna delirmemis iki tane malla ben dqha yakışıklı ben daha kasliyim rekabetine gireceğime atımı severken ölmeyi tercih ederim amina koyim dedene dedigini düşünsene dede yüzündeki kemiklerin milim oynaması tüm kaderini yasayacagin hayatı etkiliyor desen deccal geldi diye bağırır amk

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, angrybirds, Black_Pill_Enjoyer1 and 3 others
Dünya harbi ağır clown amk din stoik felsefe falan filan ağır çöpe nietwzche boşuna delirmemis iki tane malla ben dqha yakışıklı ben daha kasliyim rekabetine gireceğime atımı severken ölmeyi tercih ederim amina koyim dedene dedigini düşünsene dede yüzündeki kemiklerin milim oynaması tüm kaderini yasayacagin hayatı etkiliyor desen deccal geldi diye bağırır amk
Güldüm mk

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
babanın toplam parasına 2 sıfır daha eklense cok farklı hayatın vardı dünyada hersey milimle oynuyo knk