![Peter Steele](/data/avatars/l/103/103276.jpg?1731100169)
Peter Steele
Eat Clen, Tren Hard
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boy ortalamasini sen ve @GatoradeTRZ8 dusuruyor amkOrtamin yasortalamasi (14, 20,28)
Ortamin boy ortlaamsi (164, 164,164,165,197)
he bide @ogrepilledBoy ortalamasini sen ve @GatoradeTRZ8 dusuruyor amk![]()
28 yasında adam yok chadmanlet veleti 20 yaşındaOrtamin yasortalamasi (14, 20,28)
Ortamin boy ortlaamsi (164, 164,164,165,197)
Kemik yasim 15.5 16 degilj. 16.5 anneni sikerimsnsi28 yasında adam yok chadmanlet veleti 20 yaşında
@Peter Steele sen 16 mısın lan daha cocukmuşsunkemik yaşı kaçtı bu arada
chadmanlet 19 hatta28 yasında adam yok chadmanlet veleti 20 yaşında
@Peter Steele sen 16 mısın lan daha cocukmuşsunkemik yaşı kaçtı bu arada
Kemik yaşın 15,5 falan değil saçmalama benim kemik yaş sendem kücük ok copelamam lazım xray yollasana yüzde 90 eminim benim kemik yaş seninkinden kücükKemik yasim 15.5 16 degilj. 16.5 anneni sikerimsnsi
28 larplıyor diye öyle diyomchadmanlet 19 hatta
yinede senden buyuk amk ne anlationveletmelet
Tum postlarimi replemezsen annene tecavuz ederim bu 1.Kemik yaşın 15,5 falan değil saçmalama benim kemik yaş sendem kücük ok copelamam lazım xray yollasana yüzde 90 eminim benim kemik yaş seninkinden kücük
28 larplıyor diye öyle diyom
gercek yaş kac senin şimdi amk gec kayıt falan anlamam benTum postlarimi replemezsen annene tecavuz ederim bu 1.
2. olarak kemik yasim 15.5 degil 16 zaten benim yas olaylari degisik nufus kimligine gec kayit ettirmisler falan + Late bloomerim
knk Ocakta dogmusum ama martta kimlige gecmisler yani 17 diyebilirizgercek yaş kac senin şimdi amk gec kayıt falan anlamam ben
Herkes late bloomer amk siktirin gidin kac yaşında cocuk sesinden kayboldun?
Benim tek late bloomer olma sebebim 4 tane hastalığım olduğundan yoksa bone age 18 olacakdı
Xray yolla kanka benimki seninkinden daha kücük ok
5 aylik pmden yollaknk Ocakta dogmusum ama martta kimlige gecmisler yani 17 diyebiliriz
Allah carpsin 9.sinifin 2.doneminde gitti cocuk sesim suan 10.sinifim
Xray Guncel yok 5 aylik var atim mi
Aynisi ses konusu yani 15 yasimin sonunsa gitti5 aylik pmden yolla
Sınıf falan anlamam ben amk kac yaşında gitti
Ben 15 yaşına kadar 8 yaşında cocuk gibi sesim vardı şimdi 17,7 yaşındayım ve sesim 16-17 yaşında
Xray yollasana heycanlandım şimdiAynisi ses konusu yani 15 yasimin sonunsa gitti
proviron normie ilaci ztn amk doktora git erekte olamiyom de onu veriyoiğne falan benlik degil de (süt çocuğu musun falan demeyin kendimce sebeplerim var) ilaç takviye gıda falan önerilere açığım daha yeni proviron kullanmaya başladım
Evet eczaneden aldım direkt adam niye aliyon bile demediproviron normie ilaci ztn amk doktora git erekte olamiyom de onu veriyo
genelde penisle alakali seyler oldugu icin pek sorgulamiyolar oyle ilaclariEvet eczaneden aldım direkt adam niye aliyon bile demedi
Daha var mı öyle bildiğin testo dht cart curt arttıran ilaçlargenelde penisle alakali seyler oldugu icin pek sorgulamiyolar oyle ilaclari
Proviron en iyisidir dht icin testo icin eczaneden almak istiyosan sustanon al beyaz receteli zaten eczaci kilibik orospu cocugu degilse (bana tret vermemisti bir tanesi kavga cikarmistim) verir sustanon +rimo yapabilirsin ama niye enjekte etmiyon anlamadim enjrkte ediceksen testo en iyisiDaha var mı öyle bildiğin testo dht cart curt arttıran ilaçlar
Sustanon alabilirim belki sen kaça almıştınProviron en iyisidir dht icin testo icin eczaneden almak istiyosan sustanon al beyaz receteli zaten eczaci kilibik orospu cocugu degilse (bana tret vermemisti bir tanesi kavga cikarmistim) verir sustanon +rimo yapabilirsin ama niye enjekte etmiyon anlamadim enjrkte ediceksen testo en iyisi
Susta kullanmiyom ben fiyat bilgim yok anladim durumunu yasin 20 altiysa kullanma ben deliyim bana bakmaSustanon alabilirim belki sen kaça almıştın
İğne vurmak istemiyorum çünkü yanlış bişey olursa pederle aramızda sıkıntı çıkar +resit degilim hastaneye de gidemiyorum
Eyvallah sen adamsın okSusta kullanmiyom ben fiyat bilgim yok anladim durumunu yasin 20 altiysa kullanma ben deliyim bana bakma
Sustanon onermem bok gibi hissedeceksin ve %99 beceremeyeceksin ayarini. Sorustur biraz prop al gunasiri enjekte et 1 ampul.Sustanon alabilirim belki sen kaça almıştın
İğne vurmak istemiyorum çünkü yanlış bişey olursa pederle aramızda sıkıntı çıkar +resit degilim hastaneye de gidemiyorum
dht blocker eşittir muscle loss o amına koduğumun saçı genetiginde varsa dökülecek yapacagın bişe yokProviron en iyisidir dht icin testo icin eczaneden almak istiyosan sustanon al beyaz receteli zaten eczaci kilibik orospu cocugu degilse (bana tret vermemisti bir tanesi kavga cikarmistim) verir sustanon +rimo yapabilirsin ama niye enjekte etmiyon anlamadim enjrkte ediceksen testo en iyisi
Copedht blocker eşittir muscle loss o amına koduğumun saçı genetiginde varsa dökülecek yapacagın bişe yok
Sac dokulmesinin genetik degil hormonal imbalans oldugunu ogrenince bendht blocker eşittir muscle loss o amına koduğumun saçı genetiginde varsa dökülecek yapacagın bişe yok
Sac dokulmesinin genetik degil hormonal imbalans oldugunu ogrenince ben
yaşın kaçtıView attachment 3378186
sınır üstü testom var saçlarım bebek gibi
19yaşın kaçtı
O tshına baktırt t3 t4 1View attachment 3378186
sınır üstü testom var saçlarım bebek gibi
tsh değerleri mi yarrak gibi anlamadım 3.85 sınır arasındaO tshına baktırt t3 t4 1
Bide benim dedigim sey dht test ostrojen dengesi aminakoyim sen teston yuksek olunca bisey kanitlamis olmadinView attachment 3378186
0-1 arası ideal sinir kilo verememe var mıtsh değerleri mi yarrak gibi anlamadım 3.85 sınır arasında
hayır alamıyom tam tersi0-1 arası ideal sinir kilo verememe var mı
Tiroidin fazla metabolizman asiri hizli cunku git doktorahayır alamıyom tam tersi
olm kan testinde normal dediler ben overall hemoglobin mi ne her şeye baktırdım d vitamini seviyesi düşükmüş + folik asit kullanıyorum şu anTiroidin fazla metabolizman asiri hizli cunku git doktora
O Deger araligi 0 1milyon olsun senjn 999999 olsa bile doktor siktir eder ben sana soyluyom ektomorf olmanin sebebi tiroidin asiri calismasi genetik yaniolm kan testinde normal dediler ben overall hemoglobin mi ne her şeye baktırdım d vitamini seviyesi düşükmüş + folik asit kullanıyorum şu an
sıkıntı yaratır mıO Deger araligi 0 1milyon olsun senjn 999999 olsa bile doktor siktir eder ben sana soyluyom ektomorf olmanin sebebi tiroidin asiri calismasi genetik yani
dht blocker ne alaka provironla amk proviron dht booster essek sipasidht blocker eşittir muscle loss o amına koduğumun saçı genetiginde varsa dökülecek yapacagın bişe yok
folik asit haplarla hallolmaz demirin dusukse kan baglaman dusukse gunde en az yarim kilo kirmizi et yiceksin sakatat goncurceksin baktin olmuyo bide gitcen serumlari var 18 altiysan yapmiyolar ama 17lerw falan veriyolar serumnile folik asit takviyesi en etkilisi oolm kan testinde normal dediler ben overall hemoglobin mi ne her şeye baktırdım d vitamini seviyesi düşükmüş + folik asit kullanıyorum şu an
proviron kullanıyorum kıl çıkıyor aq proviron dht boosterdht blocker eşittir muscle loss o amına koduğumun saçı genetiginde varsa dökülecek yapacagın bişe yok
Yaaaaa kanka 16 falan değil yüzünü gördüm yakışıklı adamsın ok ama kemik yaşın en az 1919 yaşındayım kemik yaşım 16
kim gitcek xraye üşeniyorumYaaaaa kanka 16 falan değil yüzünü gördüm yakışıklı adamsın ok ama kemik yaşın en az 19
xray yolla söyliyim sana
Ozaman kemik yaşının 16 olduğunu nerden cıkarıyon aqkim gitcek xraye üşeniyorum