Azie555
Gold
Güvenilirmi beyler burdan ben mt2 sipariş ettim ve hemen geldi. Yorumlarda güvenilir diyor tekrar emin olmak için buraya yazim dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka eczanede daha pahalı bir de o senin yaptığın thread de saizen click easy 25 ui 819 tl diyon ben burda baktım ilaçbakta saizen click 4k üstü aq anlamadımya amk yanlis anlama knkm ama neden burdan aliyosun amk? o kadar hgh thead yaptim mantikli olsa yazarim yani, 10iu icin verdigin para eczaneden alacagin genotropin ile ayni fiyata denk geliyor, ayrica eczaneden alacaklarin iu hazirlamasi kolay olan easy pen tarzinda basit enjeksiyonlar.
easy pen trde satılmıyomus mikoya öyle demisler bana depoda var dediler aqya amk yanlis anlama knkm ama neden burdan aliyosun amk? o kadar hgh thead yaptim mantikli olsa yazarim yani, 10iu icin verdigin para eczaneden alacagin genotropin ile ayni fiyata denk geliyor, ayrica eczaneden alacaklarin iu hazirlamasi kolay olan easy pen tarzinda basit enjeksiyonlar.
kanka çok nadir eczanelerde var sanırımkanka eczanede daha pahalı bir de o senin yaptığın thread de saizen click easy 25 ui 819 tl diyon ben burda baktım ilaçbakta saizen click 4k üstü aq anlamadım
harbimi la ne kadar peki fiyatı sorduğundaeasy pen trde satılmıyomus mikoya öyle demisler bana depoda var dediler aq
saizen trde yok sanirim, daha dogrusu ucuz olan yok yada yanlis data idk, genotropin 36iu 3800tl allinsupstan daha ucuz.kanka eczanede daha pahalı bir de o senin yaptığın thread de saizen click easy 25 ui 819 tl diyon ben burda baktım ilaçbakta saizen click 4k üstü aq anlamadım
824harbimi la ne kadar peki fiyatı sorduğunda
bana niye var dediler amksaizen trde yok sanirim, daha dogrusu ucuz olan yok yada yanlis data idk
banada var dediler, cook ucuz gercekten.bana niye var dediler amk
kanka kalitesi iyi dimi yani iyidir eczane ürünü aqbanada var dediler, cook ucuz gercekten.
etken madde ve guvenilirlik olarak en mantikli ghkanka kalitesi iyi dimi yani iyidir eczane ürünü aq
kanka kalitesi iyi dimi yani iyidir eczane ürünü aq
eczane ürünü
dur la ben de şimdi arayıp sorcam inş vardır hangi ilde oturuyon kanla sen
adana panpadur la ben de şimdi arayıp sorcam inş vardır hangi ilde oturuyon kanla sen
kanka 4 iu yla başlicam 20 hafta basçam belki arada 5 iu filan basarım o kadarkac iu kullanacaksin ve cycle mi yapiyorsun?
5 gereksiz, 5 iu için iki iğne kullanman lazım iki kat masraf yapma boş yerekanka 4 iu yla başlicam 20 hafta basçam belki arada 5 iu filan basarım o kadar
nası yani iki iğne gerekiyo derken?5 gereksiz, 5 iu için iki iğne kullanman lazım iki masraf yapma boş yere
kalemde 1 2 3 4 5 6 diye ünite seçenekleri yok, 1, 2, 4 diye gidiyor sen 5 basmak istersen önce 4 bascan sonra 1 bascan iki tane iğne kullancan aynı yere vurmayacaksan akşam uyumadan vurursun muhtemelen bir de ek ödem olur herhaldenası yani iki iğne gerekiyo derken?
bu arada 4 bascaksan bir kalem 6 gün gitmiş oluyor aylık 5kya geliyor o dakanka 4 iu yla başlicam 20 hafta basçam belki arada 5 iu filan basarım o kadar
ya bir şey olmaz bence ya zaten öyle bir gün 4 iu bir gün 5 iu vurmicam canım isterse 5 ui vurcam sonra öyle devam etçemkalemde 1 2 3 4 5 6 diye ünite seçenekleri yok, 1, 2, 4 diye gidiyor sen 5 basmak istersen önce 4 bascan sonra 1 bascan iki tane iğne kullancan aynı yere vurmayacaksan akşam uyumadan vurursun muhtemelen bir de ek ödem olur herhalde
paran varsa 8 vur ki var gibi görünüyoya bir şey olmaz bence ya zaten öyle bir gün 4 iu bir gün 5 iu vurmicam canım isterse 5 ui vurcam sonra öyle devam etçem
kanka 100 iulik paket alcam istesem 8 vurup 12 haftada yaparım ama 8 iu nin riski daha fazla ve amacım boy uzatmak değil amacım kas kütlesi ve kilo almakparan varsa 8 vur ki var gibi görünüyo
uzun vadede aynı etkiyi alcan zaten bos verkanka 100 iulik paket alcam istesem 8 vurup 12 haftada yaparım ama 8 iu nin riski daha fazla ve amacım boy uzatmak değil amacım kas kütlesi ve kilo almak
4-5k? genotropin kullanacaksa 15k denk geliyorbu arada 4 bascaksan bir kalem 6 gün gitmiş oluyor aylık 5kya geliyor o da
sadece ghmi?kanka 4 iu yla başlicam 20 hafta basçam belki arada 5 iu filan basarım o kadar
kanka aynı etkiyi alcama ma benim yol daha safe bi yol yavaş yavaş alıyorumuzun vadede aynı etkiyi alcan zaten bos ver
ney 5k ya denk geliyobu arada 4 bascaksan bir kalem 6 gün gitmiş oluyor aylık 5kya geliyor o da
nerde oturuyon?saizen ben eczaneciyle konustugumda getirtebilirim demisti
hic buraya yazasim gelmedinerde oturuyon?
il olarak kankahic buraya yazasim gelmedi
afyonil olarak kanka
ben istanbul belki oturduğumuz illerden dolayı farklıdır benim eczaneci türkiyede üretilmiyo filan dedi amkafyon
saizeni sorcam demis ya adam4-5k? genotropin kullanacaksa 15k denk geliyor
kanka ben en iyisi direk paramı allinsupps a biriktirim ya anlamadım ben bişi amk eczanede yok türkiyede üretimi filan yok diyo genotropin var diyo o da zaten ayno fiyata geliyo allinsuppstakiyle hatta daha fazlasaizeni sorcam demis ya adam
Baran kalaycinin markasina güvenmeyin amk malmisiniz, hem bos ürün hemde pahaliGüvenilirmi beyler burdan ben mt2 sipariş ettim ve hemen geldi. Yorumlarda güvenilir diyor tekrar emin olmak için buraya yazim dedim.
olabilir de turkce kullanma talimatlari falan da var webde bide allinsups bos diye biliyorum satiyorsa belki loving de satiyodur ghben istanbul belki oturduğumuz illerden dolayı farklıdır benim eczaneci türkiyede üretilmiyo filan dedi amk
knk sen hic roid veya drug girmekanka ben en iyisi direk paramı allinsupps a biriktirim ya anlamadım ben bişi amk eczanede yok türkiyede üretimi filan yok diyo genotropin var diyo o da zaten ayno fiyata geliyo allinsuppstakiyle hatta daha fazla
hgh alcam kanka eczaneci yok diyo napim olm benknk sen hic roid veya drug girme
Baran kalaycinin markasina güvenmeyin amk malmisiniz, hem bos ürün hemde pahali
saizen alma amkhgh alcam kanka eczaneci yok diyo napim olm ben
plak kapalimiydi?bu gentropinleri tanıdığım 16 yaşında ama 18 kemik yaşına sahip biri bile çatır çatır kullandı hiç hık mık etmeden siz hala ikilemde kalıyorsunuz alın kullanın ne olacak cesur olun azcık len
View attachment 3911977
kanka hepsi çok pahalıyo geliyosaizen alma amk
YA AMKkanka hepsi çok pahalıyo geliyo
kanka allinsupps 9k olmuş indirimdeYA AMK
10IU 1200TL ALLINSUPS
120IU KULLANMNA LAZIM AYDA
10X1200=12000
GENOTROPIN 36IU 3800TL 4X SATIN ALMAN LAZIM 24IU FAZLA
3800X4=15200TL + 24IU FAZLA NEREDEYSE 1 URUN.
AYNI FIYAT AMK SUNU ANLAMIYORSAN GIRME BU AMK ROIDLERINE YA
eczaneden al ne olursa olsun eczane kalitesini hiçbişe geçemezkanka allinsupps 9k olmuş indirimdeama peptidetürkiye güvenilir değil diyo bazılarıda güvenilir diyo neyse canım bakacaz biraz daha araştırmam lazım şu onlardan mt2 yi deneyecem inşallah bunu çakma göndermemişlerdir