Almanyadan getirilecekler

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
Volufiline ve ashwagandha disinda ne getirilebilir?

ghrp-6 nasal spray, mk677

Weed

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, DarkSoulHKF, maarda and 3 others
ghrp-6 nasal spray, mk677
hgh peptid veya sarmslarini kullanmayi anlamiyorum neden direk hgh kullanmiyoz? ayrica plak kapandi mk667 baska ne ise yariyor?

hgh peptid veya sarmslarini kullanmayi anlamiyorum neden direk hgh kullanmiyoz? ayrica plak kapandi mk667 baska ne ise yariyor?
hgh gore asiri ucuz cunku ghrp6 1000tl gibi bi fiyati var, plaklar kapaliysa gerek yok

hgh gore asiri ucuz cunku ghrp6 1000tl gibi bi fiyati var, plaklar kapaliysa gerek yok
kapali olmasa hgh igf1 e2 blocker 8iu girmistim su an

• +1
Reactions: stasniw
hgh doğal gh üretimini durduruyor ghrp-6 ve cjc-1295 aynı testoda olan hcg mantığında vücuduna sinyal gönderek doğal üretime teşvik ediyor
dışarıdan aldığın hgh + vucudnun ürettiği gh oluyor yani he bide fiyat olayı var

kaç yaşındasın bide boy için mi alıcan
Boy davar gibide yaş 16 yüz için alırım alırsam biraz daha maskulenlik veya dismorfi amacım

Boy davar gibide yaş 16 yüz için alırım alırsam biraz daha maskulenlik veya dismorfi amacım
hgh daha uygun olur ama paran yoksa peptid iyi,zenginsen testo + hgh mogs

Kanka son 1 senede 4cm falan uzadım plaklar açıktır diye düşünüyorum ama amaç bonemass boostlamak. Dışardan hgh alınınca doğal salınım yavaşlıyor ve duruyor diye duymuştum o yüzden pek tercih etmedim

Boy için ucuza ne var veya ucuza gh bulunur mı sence

Boy için ucuza ne var veya ucuza gh bulunur mı sence
hgh en pahalı ilaçlardan biri herhalde eczaneden alsan günlük 5 ıu kullansan aylık 16-17k falan tutuyor daha yeni arkadaş girdi
onun harici ucuza mk alabilirsin yada peptid ama en etkilisi hgh