Alt çene asimetri var

santosxa

santosxa

Iron
Seneye 17 im ve yazın ortalama 120k küsur para toplarim diye düşünüyorum enflasyon vesayre ile daha farklı olur ama yüklü bisi olur az çok aklımda olan problemlerim alt cenede asimetri var hatta sol tarafta masseter kası o yuzden kısa gibi gözüküyor bu yüzden yüzümün solu daha ovalimsi ama göze pek batmiyor ağzımı kapattigimda hissediyorum yamuklugu bunu duzeltmek istiyorum birde yapabilirsen mse yapıcam
KODUMUN ÇENE YAMUKLUGU NASIL GEÇECEK

Tel ufaktan düzeltiyor Orta nokta eslesmiyorsa ama direkt kemiğin simetrik olmasini istiyorsan çift çene ameliyatı olman lazım başka yolu yok bende de var yeni sordum orthoya

Tel ufaktan düzeltiyor Orta nokta eslesmiyorsa ama direkt kemiğin simetrik olmasini istiyorsan çift çene ameliyatı olman lazım başka yolu yok bende de var yeni sordum orthoya
Orta nokta eşleşmiyor 😩

Yerinde olsam invisalign ya da tel tedavisi başlardım ameliyati karsilamak zor bugun bi arkadasla konustuk 240k tr fiyati ha bir de resesyon vardır toplu halledilir orasını bilmem

Ama telle de aman aman bir değişim bekleme büyük ihtimal sadece senin anlayacağın bir değişim olacak bende öyle oldu yani

foto var mı. asimetri kafanda olabilir

deadlift yapınca düzeldi benim asimetriler