swaggy
faded than a ho'
bu forumda iki kişiye faceimi attım biri @MogEater biri @ER enjoyer sorarsanız zaten söylerler bendeki çene geriliğinin ne kadar brutal olduğunu
daha önce irlde görüşmediğim kızlarla buluşamıyorum bu çene yüzünden
alt çene geriliğine sahipseniz ne kadar softmax yaparsanız yapın ascendleyemezsiniz en fazla hltn olabilirsiniz
sizce bu görsel sağdaki gibi olsaydı meme olur muydu? cevap veriyorum; hayır.
zaman ilerliyo kemiklerimin yavaş yavaş oturmaya başladığını ve büyüdüğümü hissediyorum zamanım daralıyo
zaman geçtikçe bunu düzeltebilme ihtimalim azalıyo
yüzümün bloat olmasının ve hala çocuksu bi görüntüye sahip olmamın sebebi de bu
ne kadar fraudlarsam fraudliyim ne yaparsam yapiyim yüzümdeki bu kocaman problemi ortadan kaldıramiycam ortodontik tedaviler harici
1 ay sonra falan başka şehirdeki bi kızla buluşucam "hayır o bahsettiğim kız değil onunla ayrıldık özel hayatım çokta önemli değil siktir edin"
bu kıza bu durumdan nasıl bahsedicem ve ya bunu nasıl şey yapıcam yani bilmiyorum idk. "önerileriniz varsa alırım"
yüzdeki en brutal eksi alt çene geriliğidir.
daha önce irlde görüşmediğim kızlarla buluşamıyorum bu çene yüzünden
alt çene geriliğine sahipseniz ne kadar softmax yaparsanız yapın ascendleyemezsiniz en fazla hltn olabilirsiniz

sizce bu görsel sağdaki gibi olsaydı meme olur muydu? cevap veriyorum; hayır.
zaman ilerliyo kemiklerimin yavaş yavaş oturmaya başladığını ve büyüdüğümü hissediyorum zamanım daralıyo
zaman geçtikçe bunu düzeltebilme ihtimalim azalıyo
yüzümün bloat olmasının ve hala çocuksu bi görüntüye sahip olmamın sebebi de bu
ne kadar fraudlarsam fraudliyim ne yaparsam yapiyim yüzümdeki bu kocaman problemi ortadan kaldıramiycam ortodontik tedaviler harici
1 ay sonra falan başka şehirdeki bi kızla buluşucam "hayır o bahsettiğim kız değil onunla ayrıldık özel hayatım çokta önemli değil siktir edin"
bu kıza bu durumdan nasıl bahsedicem ve ya bunu nasıl şey yapıcam yani bilmiyorum idk. "önerileriniz varsa alırım"
yüzdeki en brutal eksi alt çene geriliğidir.