flows5991
ogrepilled Jr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
amına koyduğumun delisi ne yazdığını bi oku allah aşkına+ Amerikalı baddylerle sikişip ascendlenmek + otomatik kas. Bi kere eksik anlatmış ki sen anlamazsın ben anladım. Şimdi yani tama iyi demiş te ben daha bilgiliyim ondan ki. Ama neyse ya iyi yine neyse çom ta değil ama yine de idare eder mesela ben iyiyim ama neyse o da idare eder demiş bişeyler yani yine de güzel video mesela Amerika olması bile çok iyi yani
Hayır mesela yani tc foidi meraklısı tamam BE KES! Tamam tama. Anladım ben seni de sen baya saçmaladın yani. E Amerika daha iyi be salakmısın şimdi baddyler var bide mesela onlar daha güzel tc foidi için savvaşma mesela. Ama şimdi yani tamam Türkiye istiyosun çünkü Türksün ama şimdi Amerika da iyi mesela çok daha iyi yani. Ama şimdi sen mesela bilmediğin için bokluk yaptın sen bilsen benim gibi öyke demezsin. Bence sen bi araştır bence hak verirsin sen de şimdi. Ama sen şimdi araştır yaniHıcbır ulke ıcın savasmam sanırım ulkem harıc (zorunlu savas oda su an oy toplamak ıcın bombos ınsanlar oluyor)
knk beyinmaxx thread geliyodu en son noldu onaHayır mesela yani tc foidi meraklısı tamam BE KES! Tamam tama. Anladım ben seni de sen baya saçmaladın yani. E Amerika daha iyi be salakmısın şimdi baddyler var bide mesela onlar daha güzel tc foidi için savvaşma mesela. Ama şimdi yani tamam Türkiye istiyosun çünkü Türksün ama şimdi Amerika da iyi mesela çok daha iyi yani. Ama şimdi sen mesela bilmediğin için bokluk yaptın sen bilsen benim gibi öyke demezsin. Bence sen bi araştır bence hak verirsin sen de şimdi. Ama sen şimdi araştır yani
Hayır mesela yani tc foidi meraklısı tamam BE KES! Tamam tama. Anladım ben seni de sen baya saçmaladın yani. E Amerika daha iyi be salakmısın şimdi baddyler var bide mesela onlar daha güzel tc foidi için savvaşma mesela. Ama şimdi yani tamam Türkiye istiyosun çünkü Türksün ama şimdi Amerika da iyi mesela çok daha iyi yani. Ama şimdi sen mesela bilmediğin için bokluk yaptın sen bilsen benim gibi öyke demezsin. Bence sen bi araştır bence hak verirsin sen de şimdi. Ama sen şimdi araştır yani
Var ki hayır yok si di mesela şimdi ben dayımı ziyarete gittim 2022 de mesela hani taharet var ya o yok işte onun yerine şimdi kendin su atıyosun popona ama yani bazı yerlerde var isteğine göre takıyorlar yani sorun yom onda ama bazen götünde bok olur ya yok ya çünkü taharet çoğu yerde ama bence boşver şimdi yani taharet olmasına rağmen hepinizjn götü boklj şimdi yani onların ki olunca mı suç oldu anlamadķm ki yani ne demek istiyosun ki ben cidden hiç anlamadım sen şimdi mesela kötü yorum mu yaptın ki ben hiçç yani anlamadım ama hiç yaniAmerikada taharet muslugu varmi
sikmişim taraheti 30k ya dodge satıyorlar götüm boklu dodge sürecemVar ki hayır yok si di mesela şimdi ben dayımı ziyarete gittim 2022 de mesela hani taharet var ya o yok işte onun yerine şimdi kendin su atıyosun popona ama yani bazı yerlerde var isteğine göre takıyorlar yani sorun yom onda ama bazen götünde bok olur ya yok ya çünkü taharet çoğu yerde ama bence boşver şimdi yani taharet olmasına rağmen hepinizjn götü boklj şimdi yani onların ki olunca mı suç oldu anlamadķm ki yani ne demek istiyosun ki ben cidden hiç anlamadım sen şimdi mesela kötü yorum mu yaptın ki ben hiçç yani anlamadım ama hiç yani
Gotumuze boruylami su tutuyoz su nerden geliyo bide benim gotum temizVar ki hayır yok si di mesela şimdi ben dayımı ziyarete gittim 2022 de mesela hani taharet var ya o yok işte onun yerine şimdi kendin su atıyosun popona ama yani bazı yerlerde var isteğine göre takıyorlar yani sorun yom onda ama bazen götünde bok olur ya yok ya çünkü taharet çoğu yerde ama bence boşver şimdi yani taharet olmasına rağmen hepinizjn götü boklj şimdi yani onların ki olunca mı suç oldu anlamadķm ki yani ne demek istiyosun ki ben cidden hiç anlamadım sen şimdi mesela kötü yorum mu yaptın ki ben hiçç yani anlamadım ama hiç yani
Şimdi sen o işleri bırak aslan sen bi kere bilemezsin ki yani ben daha iyi bilirim senden ki sen şimdi bırak onları anladınGotumuze boruylami su tutuyoz su nerden geliyo bide benim gotum temiz![]()
aslan az once 5 tane noodle yedim aci fln koymusum 3 4 5 saate tuvalete gidicem kakami yapicam sonra taharet musluguyla atesimi sondurucem senin o cok sevdigin amerikada yapabiliyomusun bunuŞimdi sen o işleri bırak aslan sen bi kere bilemezsin ki yani ben daha iyi bilirim senden ki sen şimdi bırak onları anladınşimdi bazı yerler de ekstra hortum var amayani bazen de yok ki mesela şimdi yoksa pet şişe kullan ama bazı yerler de mesela hortumla tut bazen de cidden oluyor mesela ama çok nadir ama sen bilmezsin ki sen aslan bana bırak
şimdi aslan mesela sen dedin ya hani benim temiz diye ama aslan şimdi sen unttun heralde senin ki temiz değil aslında da neyse
![]()
Aslan bekle sen tamam? Tamam şimdi sen bittin kiaslan az once 5 tane noodle yedim aci fln koymusum 3 4 5 saate tuvalete gidicem kakami yapicam sonra taharet musluguyla atesimi sondurucem senin o cok sevdigin amerikada yapabiliyomusun bunuhayir
![]()
Ben romantik teenage love (turk) yasiyorum sense amerikada dislanicaksin hahahAslan bekle sen tamam? Tamam şimdi sen bittin kiben şimdi Amerika da sikişip ascendlenicem sen napıcaksın tc foidi mi sikiceksin mesela sen yapamazsın ki onu bile ama ben mesela kas ta yapıcam otomatik o zaten ama sen de var mı ki onu söyle yani? Şimdi mesela ben senin o ateşli götünü söndürürüm gel sen bana
ama mesela sen dedin diye dedim yani sen kaşındın biraz. Amerika da özgürsün onu bile yaparsın sen bilemezsin tabii eee yani
Senin şimdi kız arkadaşın yani Türk mü? Şimdi sen dedin ki ben Türkle mi çıkıyorum dedin ben mi yanlış anladım?Ben romantik teenage love (turk) yasiyorum sense amerikada dislanicaksin hahah![]()
Knk kralsinSenin şimdi kız arkadaşın yani Türk mü? Şimdi sen dedin ki ben Türkle mi çıkıyorum dedin ben mi yanlış anladım?
Hayır mesela yani tc foidi meraklısı tamam BE KES! Tamam tama. Anladım ben seni de sen baya saçmaladın yani. E Amerika daha iyi be salakmısın şimdi baddyler var bide mesela onlar daha güzel tc foidi için savvaşma mesela. Ama şimdi yani tamam Türkiye istiyosun çünkü Türksün ama şimdi Amerika da iyi mesela çok daha iyi yani. Ama şimdi sen mesela bilmediğin için bokluk yaptın sen bilsen benim gibi öyke demezsin. Bence sen bi araştır bence hak verirsin sen de şimdi. Ama sen şimdi araştır yani
sivaslıyımNerede doğdun ailenin soy ağacını söyler misin ve USA ye giremezsin kendim için konuşacak olursam bende özel bir durum var bütün soy ağacı maraşta gözüktüğü için bir nevi alevi sayılıyorum bir avukatla görüştüm burada bir kaç yerdende onay aldım çoğu ülkeye iltica etme hakkım var en azından Canada isviçre vs sende öyle yaparsın yaz nerede doğduğunu vs