Amerikaya nasil gidecem (acil)

recai iskender

recai iskender

unfunny cringe diagnosed future schizo
Acil cevap lazım özgürlük krızi tuttu çok yakında büyük para elime geçecek bu paraya orada geçinilir mi ailede türk 1 kişi bile yok iltica etsem? Kartellere falan para da verilip gidiliyor nereden bulacam karteli aq? Bunlardan anlayan dm

• +1
Reactions: menas
darkbeturks'e gir orada yardımcı olurlar burada daha fazla bilgi veremem

• JFL
Reactions: Hattab
Acil cevap lazım özgürlük krızi tuttu çok yakında büyük para elime geçecek bu paraya orada geçinilir mi ailede türk 1 kişi bile yok iltica etsem? Kartellere falan para da verilip gidiliyor nereden bulacam karteli aq? Bunlardan anlayan dm
Gay olduğunu ve can güvenliğinin olmadığını söyleyip iltica başvurusu yap

• +1
Reactions: menas
kürtüm bana iskence ediyorlar de

• +1
  • JFL
Reactions: menas and starboi.
kürtüm bana iskence ediyorlar de

Biji kurd u kurdistan✌️ gidebiliyom mu şimdi amerika olmasada ıolur böyle isveçe
falan gitsem oradaki gangler döver mi

Biji kurd u kurdistan✌️ gidebiliyom mu şimdi amerika olmasada ıolur böyle isveçe
falan gitsem oradaki gangler döver mi
isveçi siktir et isviçreye gidek

• JFL
Reactions: recai iskender
  • Hmm...
  • +1
Reactions: lagrange10 and Hattab
Trump kazandığı için imkansız gibi bişey artık Meksika’da almıyor karteller değil kürtler vardı ağrılılar onlar götürüyodu 10k dolardı galiba 3 yıl önce

• +1
Trump kazandığı için imkansız gibi bişey artık Meksika’da almıyor karteller değil kürtler vardı ağrılılar onlar götürüyodu 10k dolardı galiba 3 yıl önce
Polonya rusya ya da iskandinavya üljekeri arasından birinde kolay olan var mı ayrıca ağrılılar ne koptum aq

Bana yok mu

Polonya rusya ya da iskandinavya üljekeri arasından birinde kolay olan var mı ayrıca ağrılılar ne koptum aq

Bana yok mu
LGBT 🏳️‍🌈 haklarını kullanarak iltica edebiliyorsun kanıt göstermen gerek kekolar seni taciz ederken videoya çek kanıt olarak. Hollanda alıyodu galiba

LGBT 🏳️‍🌈 haklarını kullanarak iltica edebiliyorsun kanıt göstermen gerek kekolar seni taciz ederken videoya çek kanıt olarak. Hollanda alıyodu galiba
Anne babam hariç doğuştan türkçe bilen akrabam yoksa gidiliyor mu

Para varsa orada bir üniversiteye başvur, kabul al vizeye git. En garanti yöntem.

• +1
Reactions: recai iskender and Hattab
  • Love it
Polise kendini dovdururken videoya al alır seni Amerika , hem yüzüne jop yerken bonesmashing yapmış olursun

• JFL
Reactions: starboi.

Users who are viewing this thread

Back