Amı götü dağıtmam hk.

recai iskender

recai iskender

unfunny cringe diagnosed future schizo
Bu aralar(büyük ihtimal bugün) bıçaklanma ihtimalim var(dosto gibi larp değil) kelime i şehadet getirdim ne olur ne olmaz diye burada kötülük yaptığım biri varsa hakkını helal etsin. Her neyse amcamın tanıdıkları var onlara haber etsem mi polise mi soylesem (özür dilemek ya da teke tek yumruk imkansız)

• So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 93990, maximum cope31, Deleted member 51789 and 2 others
Bu aralar(büyük ihtimal bugün) bıçaklanma ihtimalim var(dosto gibi larp değil) kelime i şehadet getirdim ne olur ne olmaz diye burada kötülük yaptığım biri varsa hakkını helal etsin. Her neyse amcamın tanıdıkları var onlara haber etsem mi polise mi soylesem (özür dilemek ya da teke tek yumruk imkansız)
oldururm seni kanitvar aq herkeste vurulcamin

• Hmm...
  • Woah
Reactions: auitistsurvior and recai iskender
yumrugunanguveniyosan teke tek cik

• +1
Reactions: recai iskender
Umarım ölürsün mal orospu evladı

• JFL
Reactions: Deleted member 93990
Gidip polise söyle aqn

• +1
Reactions: recai iskender and auitistsurvior
Ya seni bıçaklayacak adamın yarrağı daha büyükse

• JFL
Reactions: Tornoviaa, Peter Steele, auitistsurvior and 1 other person
  • JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: maximum cope31, Peter Steele, Deleted member 100346 and 1 other person
O vakit adamlık yapma zamanı gelmiştir...

Kaç.

• +1
Reactions: starboi. and recai iskender
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, ER enjoyer and maximum cope31

Users who are viewing this thread

Back