aminiza koyacam az rahat durun aq

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
la sikecem yok subforum kapansin cartforum kapansin curtforum kapansin niyeymis millet nofap hakkinda makale fln yaziomus ula aminakoyum sikimle oynarim oynamam sanane amkk
yok millet doxlaniyomus
ulan sen doxlansan nolcak doxlanmasan nolcak sanki doxlanmasan aselsanda ise giricen ag
tek keyfimiz surda birbirimizi zorbalayip ascend hayalleri kurmak ona da karismayin aggga
Allaha emanet hayirli cumalar

• +1
Reactions: cakdripa, Kayra139, yenesy and 1 other person
hayal? ya acsend ya olum.

• +1
Reactions: IlI
ulan sen doxlansan nolcak doxlanmasan nolcak sanki doxlanmasan aselsanda ise giricen ag
tek keyfimiz surda birbirimizi zorbalayip ascend hayalleri kurmak ona da karismayin aggga
ne kadar salak olduğunu kendin açıklıyorsun zaten madem önceliğin iqmax olmalı ve bunun farkındasın ne diye karışıyorsun

• Ugh..
Reactions: IlI
ne kadar salak olduğunu kendin açıklıyorsun zaten madem önceliğin iqmax olmalı ve bunun farkındasın ne diye karışıyorsun
kanka yargisiz infaz yapiyosun da her ne kadar tasak gecicek olsan da ustun zekali sayiliyorum tubitak matematik olimpiyatlarinda da basarim var bu forumda attigim tasak postlarla iqmu ne kadar saptayabilirsin aq
boyuma tipime laf at eyvallah
ama iqm 120 ustu

kanka yargisiz infaz yapiyosun da her ne kadar tasak gecicek olsan da ustun zekali sayiliyorum tubitak matematik olimpiyatlarinda da basarim var bu forumda attigim tasak postlarla iqmu ne kadar saptayabilirsin aq
boyuma tipime laf at eyvallah
ama iqm 120 ustu
holy shit nerdlere over 120+ iqlar bile jestermaxxlıyor

holy shit nerdlere over 120+ iqlar bile jestermaxxlıyor
cano nerd degilim zeki oldugumu soyledim sadece
jestermaxx degil mizacim boyle ama neyse senle tartismak istemiyorum

Users who are viewing this thread

Back