meynet
Platinum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Göğüs ortasında am şekli var sikerimSiz mışıl mışıl uyurken ben in cinle koyun güdüyorum bu piç de bana böyle bakıyo benim hakkımda her şey larptı ben aslında 186 bir cl değildim aslında 167 narrow frame ltnyim ananızı sikeyim zario larp da benim
Sik kırığı o olmasa beni çoktan yemişlerdi seni doxladım diye mi içerliyonGöğüs ortasında am şekli var sikerim
Bosver qangalin varSiz mışıl mışıl uyurken ben in cinle koyun güdüyorum bu piç de bana böyle bakıyo benim hakkımda her şey larptı ben aslında 186 bir cl değildim aslında 167 narrow frame ltnyim ananızı sikeyim zario larp da benim
Cami görmedim nerde amk ağaç çiz yanına da kangal dedim çobanım dedimUçsuz bucaksız yerde cami var ve yürüyen birsürü küçük insan var nasıl bir prompt attın ai'ya amk
Vay be aiymis he bende inandiydim amkCami görmedim nerde amk ağaç çiz yanına da kangal dedim çobanım dedim
Siirt batman bilgisi doğruVay be aiymis he bende inandiydim amk

Kangalın sağına doğru zoomlaCami görmedim nerde amk ağaç çiz yanına da kangal dedim çobanım dedim
He onu görmüştüm de camiye nasıl benzettin amk herhangi uzun bir şey @messi21in yarak gibiKangalın sağına doğru zoomla
Bence @messi21 in annesi orda fahişelik yapıyor oradaki insanlarda sıra bekliyorHe onu görmüştüm de camiye nasıl benzettin amk herhangi uzun bir şey @messi21in yarak gibi
Minare imam simdi sabah ezani okucak ordanHe onu görmüştüm de camiye nasıl benzettin amk herhangi uzun bir şey @messi21in yarak gibi