D
Deleted member 96446
Slav
Nasıl böyle olucaz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vay orosbu dogida yasiyonmu laİntihar et belki böle bedende canlanırsın
Emrelangdon amkSen kimsin amına koyayım
HatırlamıyomEmrelangdon amk
Hafizani sikeyimHatırlamıyom
Bulusalim da su hastaligim bi gecsin amkHe hatırladım orosbuoglu hani buluşuyoduk
nerelerdesin oglum yok mu ltb tavlama hikayeleriBulusalim da su hastaligim bi gecsin amk
Nasıl böyle olucaz ?
Yaram mtb caktim digerleriyle yiyiştim para kalmadı amk 1 aydır takılıyorumnerelerdesin oglum yok mu ltb tavlama hikayeleri
Bu adamınki tipse bizimki ne amk çok kıskandımannen norveçli baban isveçli olsa belki
fakat şöyle bişey var bizim burda buna sarı puşo derler dalga geçerlerBu adamınki tipse bizimki ne amk çok kıskandım
yok ben boyleyım bı hayrını gormedımfakat şöyle bişey var bizim burda buna sarı puşo derler dalga geçerler
turkiyede böyle tipler pek gitmiyo agam
karakaşlı kara gözlü esmer seviyorlar
örn:
View attachment 3199916
sakal çıkar smv'n x1000000yok ben boyleyım bı hayrını gormedım
olm portlek degıller kı sen takmıssın gozlere sadece yag var onları da aldırıcam zaten almondlar kaslar da hunter olacak az kaldısakal çıkar smv'n x1000000
gözlerin için biraz yoga yapmanı öneririm, her sabah her akşam
dahada badem şeklini alırlar iyi olur
portlek demedim o yağın gitmesi için yoga yap dedimolm portlek degıller kı sen takmıssın gozlere sadece yag var onları da aldırıcam zaten almondlar kaslar da hunter olacak az kaldı
hiç mi duymadın alıyorlar usttekı yagı alttada cok az kırısıklık var o da gıder yoga falan yalanportlek demedim o yağın gitmesi için yoga yap dedim
yağı ameliyatla mı aldıracan?
Kaça ortalama fiyati kanka biliyonmuhiç mi duymadın alıyorlar usttekı yagı alttada cok az kırısıklık var o da gıder yoga falan yalan
500 dolar cıft goz 800 oluyorKaça ortalama fiyati kanka biliyonmu
üsttekini sakın almayın kafayı mı yediniz la? öyle bişey yapmayın gözlerin çok çirkin olur, göz kapağı görüntüsü gözü bozuyor sende o yok. sakın aldırma gözün şuan hooded çok iyi ve sana yakışıyor yapma öyle şeyhiç mi duymadın alıyorlar usttekı yagı alttada cok az kırısıklık var o da gıder yoga falan yalan
emregaldon dogida ontheway efsanevi uclu bulusma !?!?!?nerelerdesin oglum yok mu ltb tavlama hikayeleri
O kim laemregaldon dogida ontheway efsanevi uclu bulusma !?!?!?
efsanevi bulusma !?!?!?!?O kim la