hanma lover
close your eyes and make a wish
Parasızlıktan arkadaşla aromasine ortak girmeye karar verdik ropeluyorum amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Chad olma yolunda herşey mübahtır tanrı beni sınıyorParasızlıktan arkadaşla aromasine ortak girmeye karar verdik ropeluyorum amk![]()
6.25 mikrodoz baslicam amk beyin hasari olusursa vucudumun anasini sikeyim nasil vucud oya aromasine girince boyun 190 olmicak amk
muhtemelen yanlış dozajlama yapıp beyin hasarı yiceksin
Bide boyumun 190 olması için yapmıyorum aşırı high e yim farkındayım testo felan baskiliyo aq hadım edilmis gibi geziyomya aromasine girince boyun 190 olmicak amk
Aromasinden önce gym gir kilo ver amk sala öyle daha çok uzarsın %13-14 bfye düşersenParasızlıktan arkadaşla aromasine ortak girmeye karar verdik ropeluyorum amk![]()
Kac ayda yapiyoz onuAromasinden önce gym gir kilo ver amk sala öyle daha çok uzarsın %13-14 bfye düşersen
jinokomastin var mıBide boyumun 190 olması için yapmıyorum aşırı high e yim farkındayım testo felan baskiliyo aq hadım edilmis gibi geziyom![]()
Var bide aşırı obez değilim amk bf ucmus durumda sadece ona ragmen var bayajinokomastin var mı
tm yapıştırVar bide aşırı obez değilim amk bf ucmus durumda sadece ona ragmen var baya
Hanma loverı şöyle hayal ediyom benjinokomastin var mı
Benim fotoyu nerden buldunuzHanma loverı şöyle hayal ediyom ben View attachment 4354951
Mikrodoz yapiyom overdose yaparsam sikim kalkmaz dunyada en çok korktugum sey amkoverdose yapma sakat kalirsin
20 ver diyen dayı daha zengin benden suan amkkanka o kadar fukara olamazsin 800 liran yok mu amg
benim güncel fizikHanma loverı şöyle hayal ediyom ben View attachment 4354951
benim güncel fizik
Me coreya aromasine girince boyun 190 olmicak amk
Elemanzelvadreyi dinlersem chad olur muyum?Me core
onu seviyorumElemanzelvadreyi dinlersem chad olur muyum?