![temelyeterliliktest](/data/avatars/l/69/69336.jpg?1724204791)
temelyeterliliktest
kılık azamiyeti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hayır kızda çirkin oldugu icin yakısıklı ekrek ona fazla gelicek oda biliyorbahsettiği erkekler çirkin değiller ugly hot kavramına uyan erkeklerden bahsediyorlar. çirkin bulduğu birisiyle kimse ilişki yaşamaz
Hayır yinede yakışıklıyi isteyecek hipergami kadınların doğasında olan bjr dürtüHayır kızda çirkin oldugu icin yakısıklı ekrek ona fazla gelicek oda biliyor
Belki çirkin erkekle çıkabilir ama içten içe yakışıklı için kudurucak ve ilk firsatta domalicakHayır kızda çirkin oldugu icin yakısıklı ekrek ona fazla gelicek oda biliyor
Durum böyle sayılır ugly hot dedikleri de yüzü düzgün burnu kotu tipler zart zurtbahsettiği erkekler çirkin değiller ugly hot kavramına uyan erkeklerden bahsediyorlar. çirkin bulduğu birisiyle kimse ilişki yaşamaz
adrian brody mesela mads de öyleDurum böyle sayılır ugly hot dedikleri de yüzü düzgün burnu kotu tipler zart zurt
en az 7-8 cm uzun olman gerek,diğer türlü uzun olduğun belli olmuyor bileyakışıklıysan boyun kızdan 2-3 cm uzunsa bile yeterli kardeşim.
neresi cirkin amkHayır kızda çirkin oldugu icin yakısıklı ekrek ona fazla gelicek oda biliyor
Boyun kaç bşde mtn misin htn mikizlar bu beni aldatir gitmiyim yanina diyo kac defa basima geldi hatta bi keresinde kizi opucem bak sevgilin yok degil mi cidden diyo gerisini siz dusunun.(yakisiklilar ustune alinsin)
Şöyle video atayım direkt;Boyun kaç bşde mtn misin htn mi
Şöyle video atayım direkt;
eğer dediğin gibi slayliyosan konuşmasını biliyosundurBende çingenemaxx kanka
bide birine benzediğini düşünürsen ona benzeyebiliyormuşsun şey gibi düşün güçlüyüm diyip güçlü olduğunu bilmek gibi onun bi ismi vardı unuttum delusional değil başka bişiBaya iyisin o zaman
galeriyi boşaltcan heraldeSaçı kesmesemiydim amk pişman oldum sanki
Tabiiigaleriyi boşaltcan heralde![]()
o ikisi ne demekBence bende bonemass var ama bf ve bloatdan çıkıl değil tam
Yüzde beliegin kemik olma ihtimali elmacık gibi vs diğeri de yağ oranıo ikisi ne demek
bf kemik çıkma oranı bloatta yağ oranımıYüzde beliegin kemik olma ihtimali elmacık gibi vs diğeri de yağ oranı