Anasini sikerim boyle isin

Fridx

Fridx

Sugarmaxxer
Ise basladim kopek gibi calistirolar amk guya kuryecilik yapcaktim her boku yaptiriolar amk masa siliom yer siliom tepsi siliom bi milletin gotunu silmedigim kaldi orospu cocuklari ilk basta maasima daha yuksek bisey demislerdi bugun gune sordum amk cok az bisey vericekler annelerini domaltiyim bu piclerin,hayatimda macta bu kadar kosturmadim aq.
Yasitlarimin veya benden kucuklerin masasini silmek cok agir geliyor hele foidlerinki:feelswah:

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: jauscope, Ashoimex, Kayra139 and 12 others
@nsk4ll gel beraber er

• +1
Reactions: Tensor, pashanimair, decadouche57 and 1 other person
hmmm

• +1
  • Hmm...
Reactions: bre3001, Tensor, pashanimair and 1 other person
Olm valla cok agrima gidiyor la sadece on kisma bi ben bakiyorum amk burgercisinde ayni anda 30 40 masaya baktiriolar

• +1
Reactions: Kayra139, Tensor, pashanimair and 2 others
Ise basladim kopek gibi calistirolar amk guya kuryecilik yapcaktim her boku yaptiriolar amk masa siliom yer siliom tepsi siliom bi milletin gotunu silmedigim kaldi orospu cocuklari ilk basta maasima daha yuksek bisey demislerdi bugun gune sordum amk cok az bisey vericekler annelerini domaltiyim bu piclerin,hayatimda macta bu kadar kosturmadim aq.
Yasitlarimin veya benden kucuklerin masasini silmek cok agir geliyor hele foidlerinki:feelswah:
waging is like that bhai
bende calismak istiyodum korktum simdi

• +1
Reactions: Tensor, pashanimair and Fridx
Siktigimin mutfaginda yemek yapcak max 4 yer vardir picler nedense 10 kisi ordalar geri kalan 6 kisi 31 cekiyor sanirsam

• +1
  • JFL
Reactions: Tensor, jsbera, pashanimair and 2 others
@nsk4ll gel beraber er
1111

• So Sad
  • +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, pashanimair and Fridx
waging is like that bhai
bende calismak istiyodum korktum simdi
Olm bi markette falan calis
Turk turku gurbette sikermis amk akplileri

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Tensor, pashanimair and 1 other person
böyle işi sikim dersin sonraki gün sike sike işe gidersin

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair and Fridx
Istifa ettigim zaman iceriye torpil atcam patlasin butun heryer amk
kürtüsün neden etrafına zarar vermek istiyorsun bukadar ne gerek var hem ceza yersin git evine 31 çek yada eskort çağır

• +1
böyle işi sikim dersin sonraki gün sike sike işe gidersin
Beles yemek veriyolar sadece o iyi ama sikmisim onlarin sikik burgerini

• +1
Reactions: Tensor, pashanimair and decadouche57
Istifa ediyimmi saatlik 5 euro falan aliyorum yasitlarim normal markette calisip az is yapip 6,50 falan aliyor anasini sikiyim
Bir tane yemek hakkim var.

• +1
Istifa ediyimmi saatlik 5 euro falan aliyorum yasitlarim normal markette calisip az is yapip 6,50 falan aliyor anasini sikiyim
Olm ilk gun kuryecilik yaptirip kandirdilar 9 euro mu ne vercez dediler bide ya

• +1
neden markete gitmedinde burgerciye gittin ozaman la

• +1
neden markete gitmedinde burgerciye gittin ozaman la
La abim bunlarin markasinin baska bi restoraninda menajer ondan o picde beni kandirdi onunda belasini sikiyim

• +1
La abim bunlarin markasinin baska bi restoraninda menajer ondan o picde beni kandirdi onunda belasini sikiyim
döv abini dizini falan kır

• Love it
  • +1
@decadouche57

• +1
Reactions: pashanimair and decadouche57
M
döv abini dizini falan kır
mma yapiyor amk o insallah evlatliktir zaten ten rengi hicbiseyi bana benzemiyor

• +1
M

mma yapiyor amk o insallah evlatliktir zaten ten rengi hicbiseyi bana benzemiyor
mma yapsa yapmasa nolur git al bi demir boru arkasına bakarken dize çak 2 tane amın evladının

• +1
Gençken ben de bir restoranda çalışıyordum. Çok kötü bir işti ve kendimi berbat hissediyordum. İnsanlar bana çok kötü davranıyordu ama ben yine de çok çalıştım çünkü bunun beni daha güçlü yapacağını biliyordum.

• +1
Gençken ben de bir restoranda çalışıyordum. Çok kötü bir işti ve kendimi berbat hissediyordum. İnsanlar bana çok kötü davranıyordu ama ben yine de çok çalıştım çünkü bunun beni daha güçlü yapacağını biliyordum.
High t vallahima:love:

• +1
aglama oyna

• +1
  • JFL
@turkcelfatcel bu akpli turklerin anasinin amini deliyim

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and turkcelfatcel
@turkcelfatcel bu akpli turklerin anasinin amini deliyim
bosver amk biz türkiyede değiliz ztn enayiler kendilerini siksinler

• +1
bosver amk biz türkiyede değiliz ztn enayiler kendilerini siksinler
Olm ama cidden agrima gidior yasitlarimin masasini siliom amk
Hele o guzel hmtbler gelince utanctan oluyoeum amk

• +1
Reactions: pashanimair and turkcelfatcel
Olm ama cidden agrima gidior yasitlarimin masasini siliom amk
Hele o guzel hmtbler gelince utanctan oluyoeum amk
Olm üzdün lan

• +1
  • So Sad
saatlik 5 euro falan aliyorum
16 yasında burgerci de tr nin yarısından fazla saatlik maas alıyo amınakoyim bide aglıyo tr subunda

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: bre3001, Serialsuicide, -BayHarbourButcher and 2 others
16 yasında burgerci de tr nin yarısından fazla saatlik maas alıyo amınakoyim bide aglıyo tr subunda
Yasitlarim supermarkette 6,50 falan aliyor ve benim yaptigim isin yarisini yapmiuor
Tr subunda kendimi daha iyi aciklayabilcegimi dusundum bide ondan

• +1
Reactions: maarda
Yasitlarim supermarkette 6,50 falan aliyor ve benim yaptigim isin yarisini yapmiuor
Tr subunda kendimi daha iyi aciklayabilcegimi dusundum bide ondan
günde 5 öğün burger ye acısını cıkart knk

• Love it
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher and Fridx
What does this mean:unsure:

• JFL
Reactions: Fridx
Sorsan 5 rekat namaz kılarlar

• +1
Reactions: Auchelius and Fridx
Sorsan 5 rekat namaz kılarlar
Hic sorma namaz icin ara veriyolar guya aminakoyim mescidde telefona bakiyolar sadece

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, -BayHarbourButcher and dogu
Hic sorma namaz icin ara veriyolar guya aminakoyim mescidde telefona bakiyolar sadece
O kötüledikleri yahudiler kendi adamlarına sahip çıkıyor bunlarda sikmeye çalışıyor

• +1
Reactions: Fridx and Auchelius

Users who are viewing this thread

Back