M
Misogynist_Maxxer
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ropelamadan önce katliam yap ben editlerini yaparımNiye yaşıyorum ki amk lan niye lan niye niye ya vallahi sinirden ağlıyorum yeter ulan
noldu reisNiye yaşıyorum ki amk lan niye lan niye niye ya vallahi sinirden ağlıyorum yeter ulan
Boş ver be ne değişecek ki zaten, şu saatten sonra önemli olan tek şey umut etmek, onunda dışında zaten bir şeyimiz kalmadı.noldu reis
Bu forumdan siktir git orospu çocuğuRopelamadan önce katliam yap ben editlerini yaparım
Kalorini hesapla hiçbir sikim olmaz amkamına koyayım yine mcdonalds yedim
allahtan ilk öğünümdüKalorini hesapla hiçbir sikim olmaz amk
Deme lan oyle adam uzgun ztngeber anasını siktiğim
Sabahtan akşama kadar crack indirdiğin oyunları oynayıp boklu götünü yayarak o sikim sonik abur cuburlarini yemeye devam et oksijen israfı orospu çocuğu ananı babanı sikeyim hiç bir zaman ascendleyemeyeceksin sülaleni kurşunladığımın piçi bu amına koydugumun forumundan siktir git kimse istemiyor seni sabahtan beri bu forumda larp'tan başka bir sikim yaptığın yok 31 bağımlısı tırrık genetikli göt veren şaka yapmıyorum bu forumda tanıdığım en büyük ilk 3 orospu çocuğundan bir tanesi sensin seni ne ailen ne de herhangi bir kişi sevmiyor amk sokakta kekonun teki bıçaklayıp ölsen kimsenin sikinde olmayacaksın o LTN yüzünü kimse hatirlamayacakgeber anasını siktiğim
koca sub forum da biri çıkar bi laf söyler iyi gelir. nasıl ne değişecekBoş ver be ne değişecek ki zaten, şu saatten sonra önemli olan tek şey umut etmek, onunda dışında zaten bir şeyimiz kalmadı.
Bu amına koyduğumun forumunda, aklı yerinde bir kaç kişiden birisin, sağol sorduğun için.
O felsefeyi kendime uygulayabilsem yapacağım ama işte kafayı yedim beynimi sıkıp suyunu çıkaracağım o kadar söyleyeyim ama iptal değil yapacağım elbet bir günKnk umarim iyi olursun. Senin felsefe thread iptal mi oldu?