ANAVAR VE WINSTROL FARKI NE

Ratonnn

Ratonnn

Just a guy
cok arastırdım bi bok yok amk tek dedikleri sey winst cok daha toxic hemen hemen etkileri aynı sanırım:unsure:

• +1
  • JFL
Reactions: Bars, Kayra139 and Epochs
@maarda @ER enjoyer

• +1
Reactions: Epochs
Bgm

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: Bars, maarda, Arisylva and 6 others
cok arastırdım bi bok yok amk tek dedikleri sey winst cok daha toxic hemen hemen etkileri aynı sanırım:unsure:
Anavar çok daha hafif bişey yani şöyle diyebilirim anavar su tutarken winst tutmuyor aksine kurutma ihtimali bile var damarlanma falan daha belirgin fakat yan etkileri anavara göre çok daha fazla yani kısaca winst çok daha güçlü bi anabolik anavar ise daha zayıf fakat daha güvenli winst karaciğeri daha çok zorluyor diye biliyorum :feelsmage:

• +1
Reactions: maarda
Yarrak daha böyle sorular sorup millete nasıl koçluk satabiliyorsun? Olmayan şerefini sikeyim senin hürriyet yoksunu gavat piç. @menas la bu gavatı banlatın şu kodumun forumundan siktirsin gitsin evinde aynadan kendine bakarak 31 çekip dursun.

• JFL
  • +1
Reactions: sanktWiecz, serenade, xlegend and 7 others
Burdan öğrendiğin şeyleri koçluğuna mı ekliyon orusbu çocu

• JFL
Reactions: sanktWiecz, cakdripa, swaggy and 2 others
Anavar çok daha hafif bişey yani şöyle diyebilirim anavar su tutarken winst tutmuyor aksine kurutma ihtimali bile var damarlanma falan daha belirgin fakat yan etkileri anavara göre çok daha fazla yani kısaca winst çok daha güçlü bi anabolik anavar ise daha zayıf fakat daha güvenli winst karaciğeri daha çok zorluyor diye biliyorum :feelsmage:
anavarda su tutmuyorki winstrol sadece hatları daha keskin yapmaya yardimci oluyo bide eklem sivisini falan sikio

• +1
Reactions: orbitalover
senin miydi kimin siki mantar gibiydi la :LOL:

• JFL
Reactions: cakdripa, pashanimair and orbitalover
anavarda su tutmuyorki winstrol sadece hatları daha keskin yapmaya yardimci oluyo bide eklem sivisini falan sikio
Anavar winstrole göre daha fazla su tutuyor az su tuttuğu doğru ama kasların sertliğini vs arttiriyor evet

Yarrak daha böyle sorular sorup millete nasıl koçluk satabiliyorsun? Olmayan şerefini sikeyim senin hürriyet yoksunu gavat piç. @menas la bu gavatı banlatın şu kodumun forumundan siktirsin gitsin evinde aynadan kendine bakarak 31 çekip dursun.
Kanka bu elemandan ne bekliyosunki aminakoyayim sub80 iq primat

:feelskek: sik kafali tirrik gencligi de inaniyor bu aminakoydugumun malina

• JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: serenade, Bars, szolliontaraelis and 6 others

Gorunmez tag tutorial gelsin

• +1
  • JFL
Reactions: maarda and menas

lowk haklisin

• +1
Reactions: menas
salak orospu evladı sorduğum sorularla koçluğun ne alakası var ben millete kür planı mı satıyorum kendi halimde takılıyorum siktir git başımdan

• +1
Reactions: orbitalover
teşekkürler aga

• +1
  • Love it
Reactions: maarda and orbitalover
salak orospu evladı sorduğum sorularla koçluğun ne alakası var ben millete kür planı mı satıyorum kendi halimde takılıyorum siktir git başımdan

Attachments

• ae7597340e8ec37b1ccbc1b25d2a7ac2.mp4
    1.3 MB
  • Woah
  • JFL
  • So Sad
Reactions: cakdripa, swaggy, Ratonnn and 2 others
Götümün kenarı daha suratında kıl tanesi çıkmıyor, en basic bilgilerden yoksunsun, 100kg bench bile yapamıyorsun ve hala kendin gibi aptal liselilere tiktokta orda burda gördüğün sikimsonik looksmaxxing bilgilerini satıp koçluk yapmaya çalışıyosun jfl kasma bu kadar hayatım ya
sen ne anlatıyon aq

ulan geçen sene ne güzel ortam vardı hepinizin hayatını sikeyim

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: sanktWiecz, serenade, menas and 5 others

etiket nerde amk

• JFL
Reactions: menas
Götümün kenarı daha suratında kıl tanesi çıkmıyor, en basic bilgilerden yoksunsun, 100kg bench bile yapamıyorsun ve hala kendin gibi aptal liselilere tiktokta orda burda gördüğün sikimsonik looksmaxxing bilgilerini satıp koçluk yapmaya çalışıyosun jfl kasma bu kadar hayatım ya

sen ne anlatıyon aq

ulan geçen sene ne güzel ortam vardı hepinizin hayatını sikeyim
Aminakodugumun oğlu geçen sene birbirine sovmekten yardım edebilen varmiydi birbirine ya doxx ya sovus vardı tiradin sorusunu cevaplamisim senin zoruna giden ne Amk? Bu ne kaos sevdası oç

• +1
  • JFL
Reactions: serenade, divisionpanzerfaust and Ratonnn