Annemi nasıl susturabilirim

GatoradeTRZ8

GatoradeTRZ8

4 autoimmune disorders / Proud clima-activist
Haftadan haftaya duş yapıyorum kadın bana her gün oğlum duş al oğlum duş al oğlum sen pisimisin bıkdım amk resmen piskolijik şiddet yiyoz kendi evimizde

Ashwagandha verdim kolajen diye yaramadı xanax versem mi ne dersiniz antidepresan zaten atıyor onu önermeyin

• +1
  • JFL
Reactions: maarda and recai iskender
yardımcı olmamı ister misin

anneni sikeyim senin kokarca 167 orospu cocugu

• WTF
Reactions: recai iskender
anneni sikeyim senin kokarca 167 orospu cocugu
Orospu cocugu tenim kokmuyor benim dus aldım hem biraz önce

Listeme senide ekledim orospu cocuğu seni trump bi başbakan olsum ananıda babanıda sikecem senin orospu couğu kürt kılıklı anasını sikdimin maymunu

• JFL
Reactions: Peter Steele
Haftadan haftaya duş yapıyorum kadın bana her gün oğlum duş al oğlum duş al oğlum sen pisimisin bıkdım amk resmen piskolijik şiddet yiyoz kendi evimizde

Ashwagandha verdim kolajen diye yaramadı xanax versem mi ne dersiniz antidepresan zaten atıyor onu önermeyin
Sorun annende mi sence olum

Saçın falan da mı yağlanmıyor aq

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
  • +1
Reactions: Hattab
Orospu cocukları hepinizin anasını sikim morelimi bozdunuz troll thread actım anneme vermem öyler şeyler tek vit d veriyorum ama bana her gün duşa gir demesi doğru ananızı sikeyim sizin hepiniz hatersiniz haterler sizi amyarrakları sizi siktimin haterleri bi başımdan gidin ya hem ben average 4-5 güne bi duş yapyim kokarca falan değilim hiç komuyorum orosğu cocukları terlemiyorumda bana niye öyle önyargı yapıyorsunuz listemde cok yer var sinirimi oynatmayın

• So Sad
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Hattab
Bağır veya zorunda kalırsan şiddet uygula ama eskisi gibi davranmazlar sana. Üstündeki baskı kalkar ama onun garantisini verebilirim.
Kanka sen annene öyle şeyler harbiden yapıyormusun seni listeme koymiyim bak mesela baban seni dövüyorsa tamam anlarımda

Last edited:
  • +1
Kanka sen annene öyle şeyler harbiden yapıyormusun seni listeme koymiyim bak mesela kürt ailen falan varsa baban seni dövüyorsa tamam anlarımda
Babam değil annem dövüyordu aq, 15 yaşıma girince ibre tersine döndü ama.

• Hmm...
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Kanka sen annene öyle şeyler harbiden yapıyormusun seni listeme koymiyim bak mesela kürt ailen falan varsa baban seni dövüyorsa tamam anlarımda
Kürt değiliz ama ağır köylüler

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
Babam değil annem dövüyordu aq, 15 yaşıma girince ibre tersine döndü ama.
Anenni dövmek cok low t acıkcası hadi babanı döversin seni dövüyorsada anne dövmek tuhaf baya

• Hmm...
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Kanka üstüme saldırdı ben de karşılık verdim. Ondan önce de sürekli baskı altındaydım(odamın dağınıklığı ile ilgili), o dönem bir de tırnak batması ameliyatı olmuştum çok sancılı bir süreçti. Üstüne biyoloji notlarımı odamı temizlerken çöp diye gidip atmış aq. 3 yıl oldu ama pişman değilim.
Annen maskülen birimi boyu falan uzunmu belki ozaman tamam derimde ozamanda dövülmez ya anneler dövülmez bence

• +1
  • Hmm...
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and melih
Ollüm ayagini opcegin kariyi nasi susturcaginin pesindesin adamlar doçlanda gitmis senin icin git onlerinde secde et okkey

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8 and Peter Steele
Ollüm ayagini opcegin kariyi nasi susturcaginin pesindesin adamlar doçlanda gitmis senin icin git onlerinde secde et okkey
Orospu cocukları hepinizin anasını sikim morelimi bozdunuz troll thread actım anneme vermem öyler şeyler tek vit d veriyorum ama bana her gün duşa gir demesi doğru ananızı sikeyim sizin hepiniz hatersiniz haterler sizi amyarrakları sizi siktimin haterleri bi başımdan gidin ya hem ben average 4-5 güne bi duş yapyim kokarca falan değilim hiç komuyorum orosğu cocukları terlemiyorumda bana niye öyle önyargı yapıyorsunuz listemde cok yer var sinirimi oynatmayın
Troll thread degilse orospu cocugum beni siksinler

Ashwagandhada vermedim

• +1
Reactions: Angutoid
Annen maskülen birimi boyu falan uzunmu belki ozaman tamam derimde ozamanda dövülmez ya anneler dövülmez bence
Güç yetirebilse dövmeye devam ederdi gücü yetmediği için sustu. Davranışları hiç kadınsı değil görünüşü de biraz korkunç.

Güç yetirebilse dövmeye devam ederdi gücü yetmediği için sustu. Davranışları hiç kadınsı değil görünüşü de biraz korkunç.
Kanka ben yinede yapamzdım tabi senin durumuda bilemem yaşamadığım için

Annen korkunc nasıl la ahahahahah

• +1
Yemin ediyorum yalansa inshallah ölürüm troll thread actim

Orospu cocuklari hocalık yapmayın bana sikdimin yavsakalrı hele @Peter Steele sen allaha sövmüyormuydun lan sikkaffa

(Angutoid abime laf yok (abim değilsiniz yaş aynı sayılır))

• Woah
  • JFL
  • +1
Reactions: Angutoid, Hattab and Peter Steele
Aynen öyle

Users who are viewing this thread

Back