anti aging ve yag yakim icin gh kullanimi

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
15-30 yaslarinda insanlar cogu zaman max 1iu gh uretiyor, yaslindikca azaliyor.
2iu kadar gh kullanirsak yaslanmayi buyuk olcude durdurmuz ve yag yakimi yapmaya baslariz.
ayrica sanirim high t varsa birazda kas gelisimide eklemek mumkun

sorunlar sunlar
x kisiis gh uretimi belki 2iu fazla genetik olarak sansli ve az 2iu gh verince gh uretimi azalcak ve 2iu ile dahada hizli yaslanbilir bunu cozmenin yolu var mi
bazi kaynaklara gore gh alimi gh uretimini azaltabilir veya durdruabilir bu dogru mu?

ilac tavsiyeleri? gennotropin gunde 2iu kullanilirsa ayda 150usd filan oluyor, hayat sonuna kadar kullanacagin icin daha uygun altnernatiflere yonelmek lazim.
@maarda @menas

• +1
  • Hmm...
Reactions: drakenryuguji, Dathomirian Zabrak, menas and 2 others
Vucudun gh üretmeyi durdurabilir yada ciddi şekilde azaltır
ucuz alternatif olarak etkili cinnatropin var ona bakabilirsin

• +1
Reactions: Zagro and MogEater
Vucudun gh üretmeyi durdurabilir yada ciddi şekilde azaltır
ucuz alternatif olarak etkili cinnatropin var ona bakabilirsin
gh kullanmayi biraktiktan sonra nasil sistem duzeltilir
kac iu gh uretiyor bulabilirsek %100 overdose vererek tum sorunlar cozulur

• +1
Reactions: Zagro
bu arada eminim jordan aka best mogger gh kullaniyor, bf ve anti-aging icin.
finde kullaniyordur cunku eski fotograflarda hafif acilma vardi, true adam is relatable.

• +1
gh kullanmayi biraktiktan sonra nasil sistem duzeltilir
kac iu gh uretiyor bulabilirsek %100 overdose vererek tum sorunlar cozulur
Ben 3 sene sonrasi biraktiktan sonra hicbisey yapmadim uyku sorunlari harici bi sorunu gormedim su an gayet iyiyim

• +1
Anti aging olarak bisey sorcam ben yasitlarimdan kucuk gozukuyorum growth un etkisi olmus olabilir mi alakasi yok mu

• +1
15-30 yaslarinda insanlar cogu zaman max 1iu gh uretiyor, yaslindikca azaliyor.
2iu kadar gh kullanirsak yaslanmayi buyuk olcude durdurmuz ve yag yakimi yapmaya baslariz.
ayrica sanirim high t varsa birazda kas gelisimide eklemek mumkun

sorunlar sunlar
x kisiis gh uretimi belki 2iu fazla genetik olarak sansli ve az 2iu gh verince gh uretimi azalcak ve 2iu ile dahada hizli yaslanbilir bunu cozmenin yolu var mi
bazi kaynaklara gore gh alimi gh uretimini azaltabilir veya durdruabilir bu dogru mu?

ilac tavsiyeleri? gennotropin gunde 2iu kullanilirsa ayda 150usd filan oluyor, hayat sonuna kadar kullanacagin icin daha uygun altnernatiflere yonelmek lazim.
@maarda @menas
gh üretimi kapanmaz diye biliyorum

• +1
Anti aging olarak bisey sorcam ben yasitlarimdan kucuk gozukuyorum growth un etkisi olmus olabilir mi alakasi yok mu
growth küçük görünmeni sağlamaz küçük görünmeden kastın cildinin iyi olması falansa evet bunu sağlar ama dedim gibi zaten bu ilaç küçük gözükmemen için kemikler büyüsün diye falan var

• +1
baya etkili ama uzun zaman kullanman lazim yani 1 sene filan degil ve 21-22 yas baslamak icin en iyi zaman
yani tam hatirlamiyorum ama calisma sistemi uzun vadedede yaslanan hucreleri genc tutarak oluyor, zaten yaslanmis hucreyi genclestirmiyordu sanirim, yani 40 yasinda baslamak ile 22 yasinda baslamak arasinda cok fark var

• +1
Reactions: Zagro and reanrao
growth küçük görünmeni sağlamaz küçük görünmeden kastın cildinin iyi olması falansa evet bunu sağlar ama dedim gibi zaten bu ilaç küçük gözükmemen için kemikler büyüsün diye falan var
hayri yaslanmamani saglar ama yazdigim gibi

• +1
çok azalabilir 0 olmazki zamanla toparlanır zaten
doza bağlı olur hipofiz bezinin duyarlılığına da bağlı eğer hassas ise 1 iu dan az ghye bile direkt tüm üretimi durdurabilir

• +1
Reactions: Zagro, MogEater and reanrao
he evet kırışıklık cilt etkileri falan evet benim dedim kemiklerle alakalı
kemikleri guclendirir overdose uzun donem kullanimi t ile birlikte kemikleri kalinlatiradabiliyor ama cok gereksiz bence, hicbir zaman implant etkisi vermiyor yan etkileri cok fazla filan

• +1
Reactions: Ashoimex, Zagro, reanrao and 1 other person
baya etkili ama uzun zaman kullanman lazim yani 1 sene filan degil ve 21-22 yas baslamak icin en iyi zaman
yani tam hatirlamiyorum ama calisma sistemi uzun vadedede yaslanan hucreleri genc tutarak oluyor, zaten yaslanmis hucreyi genclestirmiyordu sanirim, yani 40 yasinda baslamak ile 22 yasinda baslamak arasinda cok fark var
ben 14 de baslamistim growth uretimi hipofiz bezimde az oldugu icin doktor yazmisti

• +1
doza bağlı olur hipofiz bezinin duyarlılığına da bağlı eğer hassas ise 1 iu ghye bile direkt tüm üretimi durdurabilir
knk dursa zaten ek olarak urettiginin iki katini alsak sorun olur olmaz ayrica dursa tekrar acilir mi? vucudumun kac gh urettigini nasil anlarim?

• +1
Reactions: Zagro, reanrao and maarda
iu olarak tam bilmiyorum ama genotropin de 1.5 basiyordum her gece

• +1
kemikleri guclendirir overdose uzun donem kullanimi t ile birlikte kemikleri kalinlatiradabiliyor ama cok gereksiz bence, hicbir zaman implant etkisi vermiyor yan etkileri cok fazla filan
zaten seni yakısıklı yapacak sey kemiklerin şekli (uzunluğu projeksiyonu vs..) kütlesi değil buradaki çoğu kişi bunu anlamıyor

• +1
Reactions: orbitalover, Ashoimex, menas and 4 others
doza bağlı olur hipofiz bezinin duyarlılığına da bağlı eğer hassas ise 1 iu dan az ghye bile direkt tüm üretimi durdurabilir
zaten kan değerlerini kontrol eden ne yaptını bilen biri bunun sonucunu çekmez pct yapar eder

• +1
zaten kan değerlerini kontrol eden ne yaptını bilen biri bunun sonucunu çekmez pct yapar eder
kalbi kontrol ettirmek onemli diye biliyorum kalp buyumesi sikinti her 6 ayda bir olcuyolardi benimkini

• +1
@MogEater sen neden hayatin boyunca gh basmayi dusunuyosun ki

• +1
knk dursa zaten ek olarak urettiginin iki katini alsak sorun olur olmaz ayrica dursa tekrar acilir mi? vucudumun kac gh urettigini nasil anlarim?
Bıraktığın anda birkaç hafta içinde geri döner,testo gibi değil testonun çok karmaşık ve hassas sistemi var gh ise hipofize bağlı sadece
Vücudunun kac gh ürettiğini anlayamazsın gibi kan testi verip doz denemen lazım ama 2ıu da pulsalite dozlama ile doğal üretim kapanması minimuma indirilebilir az doz zaten

• +1
Reactions: Zagro, MogEater and serenade
kalbi kontrol ettirmek onemli diye biliyorum kalp buyumesi sikinti her 6 ayda bir olcuyolardi benimkini
Vücudunla organların orantılı büyürse çok sorun olmaz looxa baksana

• +1
6ayda bir ekg lipid panel 12ayda bir eko ve efor ekg

• +1
Vücudunla organların orantılı büyürse çok sorun olmaz looxa baksana
loox iyi örnek değil ya zaten eleman küre girdiğinde 17-18 yasındaydı zaten uzundu boy açısından pek gelişimi olmadı,vücudu anormal bir büyüme geçirmedi

• +1
Reactions: Zagro, MogEater and reanrao
Bıraktığın anda birkaç hafta içinde geri döner,testo gibi değil testonun çok karmaşık ve hassas sistemi var gh ise hipofize bağlı sadece
Vücudunun kac gh ürettiğini anlayamazsın gibi kan testi verip doz denemen lazım ama 2ıu da pulsalite dozlama ile doğal üretim kapanması minimuma indirilebilir az doz zaten
2iu ile normal ureitmin 2 katina cikmak mumkun mu? Ayrica yag yakimi ve anti-aging icin 2iu yeterli olur mu?

2ıu da pulsalite dozlama?

• +1
Reactions: Zagro and maarda
loox iyi örnek değil ya zaten eleman küre girdiğinde 17-18 yasındaydı zaten uzundu boy açısından pek gelişimi olmadı,vücudu anormal bir büyüme geçirmedi
boktan kalca kemigi genetigim yuzunden omuzlari genisletmek icin hayatimi veririm amk zaten kisayim lanet gibi bi genetik geldi araya, gotumden bile vursalar testo okeyim articaksa frame

• +1
boktan kalca kemigi genetigim yuzunden omuzlari genisletmek icin hayatimi veririm amk zaten kisayim lanet gibi bi genetik geldi araya, gotumden bile vursalar testo okeyim articaksa frame
waist to shoulder ratio onemsiz, onemli olan ratio shoulder to haed.
superhero cizimlerinde bu oran 1x3 oluyor.

• +1
2ui al dostum hiçbişe olmaz çok az bi doz dedin doz pct yap kan değerlerine baktır
2iu ile normal ureitmin 2 katina cikmak mumkun mu? Ayrica yag yakimi ve anti-aging icin 2iu yeterli olur mu?

2ıu da pulsalite dozlam

• +1
biraderler rep atin. aliskanlik edinmeniz laizm bunu,

• +1
Reactions: Zagro, serenade and reanrao
2ui al dostum hiçbişe olmaz çok az bi doz dedin doz pct yap kan değerlerine baktır
21 olmama daha var, 21den sonra genelde gh dususu basliyor

• +1
waist to shoulder ratio onemsiz, onemli olan ratio shoulder to haed.
superhero cizimlerinde bu oran 1x3 oluyor.
kiyafetlerde onemli slim fit falan giymek icin baya muscle mass kazanmam lazim tisortte yoksa oblik ve karin kismi kisminda kotu bi goruntu olusuyor

• +1
Reactions: Zagro, serenade and MogEater
21 gibi, fin + gh baslicem %100 dht yaslandiran bir hormon, dht bloklaninca ek gh gelince 40 yasinda 25gibi gozukucem

• +1
21 gibi, fin + gh baslicem %100 dht yaslandiran bir hormon, dht bloklaninca ek gh gelince 40 yasinda 25gibi gozukucem
@maarda @menas @Zagro @Xavier dogru teorimi?

• +1
Yeterli diye biliyorum yaygın doz zaten,normal üretimin 2 katına çıkmak derken anlamadım normaldeki üretime genetiğine bağlı ama dışarıdan aldığın anda içerdeki üretim duracak veya azalacak,pulsalite dozlama da bu azalmayı en aza indirmeye çalışmak

2ıu da pulsalite dozlama?
Ghnin normal salınımı sabit seviyede değil kısa sürede pik yaparak yüksek zirveye çıkıp sonra birdaha düşerek yani pulslar halinde gerçekleşiyor,her 3-4 saatte bir tekrar ediyor ve en çok zirveye uykuda çıkıyor,egzersiz ve stres gibi şeylerde de kısa süreliğine zirve yapıyor

Beyindeki hipofizde bu salınıma alıştığı için sen günlük tek doz halinde dışarıdan aldığında negatif bildirim verip sinyalleri falan kesiyor buda üretimin durmasına sebep oluyor amaç az doz ve bu günlük doğal salgılanımları taklit ederek hipofizin ayıkmasını engellemek gibi bişey
Küçük dozlarla her 3-4 saatte bir enjeksiyon yaparak doğal salınımı taklit etmiş oluyosun,ama kişiden kişiye göre değişiyor tabi hipofiz bezinin hassaslığı vs.. bide kesin bilimsel kanıt yok ama çoğu kullanıcı deneyimi calıstığını söylüyor bide hayvanlarda yapılan 2-3 deney var onlarda kanıt niteliğinde

• +1
Reactions: MogEater, menas, serenade and 1 other person
Dhtnin frame de etkisi neredeyse 0 bu arada haberin olsun .org propagandası yeme diye diyorum
Gh ve testo frame en çok etki ediyor ama sen zaten hgh kullanmıssın genetik şanssızlık olabilir kanka

• +1
Reactions: MogEater, menas, serenade and 2 others
@Zagro olum nasıl yakalandın amk

• +1
  • JFL
Reactions: MogEater, menas and Zagro
Dhtnin frame de etkisi neredeyse 0 bu arada haberin olsun .org propagandası yeme diye diyorum
Gh ve testo frame en çok etki ediyor ama sen zaten hgh kullanmıssın genetik şanssızlık olabilir kanka
genetikte biraz var omuzu arttirmak icin roid girsem sarms falan biraz da olsa etki eder mi kemik yasim 15 16 larda

• +1
Reactions: MogEater, Zagro and maarda
@maarda @menas @Zagro @Xavier dogru teorimi?
Iyi bi fikir zaten dht çok bi sikine yaramaz ama herkese farklı 20-25 ten sonra falan inhibitleyebilirsin ama dut daha iyi o açıdan.

Gh veya başka peptidlere yönelebilirsin anti aging için ama yinede güzel bi plan.

• +1
Reactions: MogEater, menas, Mainlander and 2 others
genetikte biraz var omuzu arttirmak icin roid girsem sarms falan biraz da olsa etki eder mi kemik yasim 15 16 larda
zaten framein çok boktan değilse omuz her türlü kurtarır git başla spora,sarms siktir et bence,aylık 5-6k ya falan 250 testo + hcg girersin sonra sorun çekmezsen dozajı arttırırsın bide antrenman yapmayı diyet işini falan öğrenmis olursun daha verimli kür olur

• +1
Reactions: MogEater, menas, Zagro and 1 other person
Aga bakacak mısn özelden

• +1
Reactions: MogEater, Zagro and maarda
@Zagro olum nasıl yakalandın amk
Aga sorma amk ya bütün planlarım sikildi daha 1-2 ay oldu roidleri sakladığım yeri değiştirdiğim gün buldular ama zaten ondan önce boş gh vial bide insulin şırıngasını falan unutmuşum uyurken yatağımın üstünde öyle sik gibi duruyomuş. Şimdi tekrar bi ciddi konuşcam ailemle falan izin vermelerini sağlicam inş.

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: MogEater, Ashoimex, menas and 4 others
zaten framein çok boktan değilse omuz her türlü kurtarır git başla spora,sarms siktir et bence,aylık 5-6k ya falan 250 testo + hcg girersin sonra sorun çekmezsen dozajı arttırırsın bide antrenman yapmayı diyet işini falan öğrenmis olursun daha verimli kür olur
Tamam saol spora başladıktan ne kadar sure sonra bu kure girmek mantikli olur yks bitimini bekliyorum salon icin

• +1
Reactions: MogEater, cakdripa and Zagro
Aga sorma amk ya bütün planlarım sikildi daha 1-2 ay oldu roidleri sakladığım yeri değiştirdiğim gün buldular ama zaten ondan önce boş gh vial bide insulin şırıngasını falan unutmuşum uyurken yatağımın üstünde öyle sik gibi duruyomuş. Şimdi tekrar bi ciddi konuşcam ailemle falan izin vermelerini sağlicam inş.
Hollandadasın zaten herkes cok uzun zorbalanıyom erkeklik duygum zedeleniyor falan de bide yalandan ağla zırla çok geri kafalı değillerse anlayışlı karşılarlar,ama psikoloğa falan yollamaya da calısabilirler bilmiyom

• +1
  • Hmm...
Reactions: MogEater, menas, Zagro and 1 other person
Hollandadasın zaten herkes cok uzun zorbalanıyom erkeklik duygum zedeleniyor falan de bide yalandan ağla zırla çok geri kafalı değillerse anlayışlı karşılarlar,ama psikoloğa falan yollamaya da calısabilirler bilmiyom
Reis bunu denicem zatende acayip bluepilledler ilk konuştuğumuzda sonlara doğru dış görünüşe önem gösterenlerle dalga geçiyolardı hepsi gerizekalı falan diyolar komik gelmişti bana. Bugün bunu denicem zaten ama bi psikolağa yolu var senin dediğin gibi.

• +1
Reactions: MogEater, menas, maarda and 3 others
zaten seni yakısıklı yapacak sey kemiklerin şekli (uzunluğu projeksiyonu vs..) kütlesi değil buradaki çoğu kişi bunu anlamıyor
ne yapıyor

• +1
Reactions: MogEater and Zagro

Users who are viewing this thread

Back