ANTİ DEPRESANLAR HAYATIMI MAHVETTİ

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
1 aydır falan kullanıyom iktidarsızlık var libifo düşüklüğü var baya duygusuzum testo taylan ashwaganda falan off ya neyse kuru kuru artık

• JFL
Reactions: Deleted member 103276
noldu kanzi

1 aydır falan kullanıyom iktidarsızlık var libifo düşüklüğü var baya duygusuzum testo taylan ashwaganda falan off ya neyse kuru kuru artık
SSRI ?

• +1
Reactions: Deleted member 103276
anladin mi kanzi beni

1 ayda etkisini nasi gordun ya citole un allahini;)

gunde 40 mg citole 100 mg selectra 1 mg xanax aldiktan sonra bizzikonun kis uykusuna yatma şekli;)

Post ssri dikkat et sürekli doktoruna danış
post ssri cope kanka bisi olmuyo aqqq gotunuz yiyosa antipsikotik kullanin he? kullansaniza lubunyalar sizi
adam diyor 5 tane sari tubkrg iviyom bisi olmuyo
hadi 3 dane kirmizi ic? gothn yiyosa ic bakbamim noluyo

• Ugh..
Reactions: Deleted member 66807
Kullanma dedim. Dinlemedin.

• So Sad
Reactions: ER enjoyer
düzeldin mi dostum

düzeldin mi dostum
1 ay citol attım sonra sikim kalkmıyor siye çöpe attım şuan ise daha kötü bir haldeyim sosyal anksiyetem yok ama ilişki anksiyetesi,panik atak vb farklı anksiyete türlerim delirmiş durumda tekrar başkayacam

1 ay citol attım sonra sikim kalkmıyor siye çöpe attım şuan ise daha kötü bir haldeyim sosyal anksiyetem yok ama ilişki anksiyetesi,panik atak vb farklı anksiyete türlerim delirmiş durumda tekrar başkayacam
Antidepresanlar bir şeyi düzeltiyorsa başka bir şeyi bozuyor fikri sanırım doğru. Ben de kullandığım dönemde bilişsel hızım yavaşlamış, hata yapmam artmıştı. Ve bu da prefrontal korteks aktivitesinin azaldığına işaret yani beyin fazla serotonini kullanamıyor bozulmalar oluyor Beyindeki sinir iletimi, reseptörler duyuları tamamen her insanın farklı ve ilaçlar üzerinizde deney gibi resmen işe yaramayınca başka bir ilaç o işe yaramazsa başka bir ilaç...

• So Sad
Reactions: ER enjoyer