anti ll propagandası devam

A

auitistsurvior

ddd
menasın ın yaptıgı botb thread gibi anti ll fearmongering devam

sen ll yapınca kimse ll yaptıgını dusunmicek(eger tam recovery bitmisse bide yeni sosyal cevren var ise) cunku duzgun yuruyposun proposyonlarını normieler olcemiyor falan fistan

sosyal medyada goruyolar ll yapıp olenleri felc kalanları bozuk proposyonları hep inanıyolar gercek hayatta ll yapmıs biri bu semptomları gostermeyince asla tahmin edemezler ll oldukları scar falan diyosunda co2 laser yada bahane uydurursun motor surerken dustum ameliyat oldum falan(hatta trajik hikaye uydurursan sympathy points alırsın jfl)

elamnın teki 220 k dolar falan diyodu burda gulmekten oldum amk cok daha ucuz falan oldugunu soylemeyin gercek hayatta

burda rotlayan her 173 ten kısa eleman ll yapmalıdır bence gidin evler soyun bisi yapın ll yaptırın hangi yasta yaptıgın onemli degil yaptır yeterki

• +1
Reactions: Atsizz, why not me?, Ashoimex and 2 others
anti surgery anti hardmaxx propaganda devam

bimax ve lefort karsıtları r/jaw surgery suba bi girse direk para biriktirmeye baslar bunlar gatekeep olmalı

normieler zaten sac ektirme filler lazerler falan bu tarz seyleri kesfetti istanbulda yurtudısından ll yaptırmaya gelenleri gorsem er gecerim yeminle gatekeeplemeye devam

yok normielerin gotu yemez falan diyosunuzda kadınların ogrenmesi en buyuk sıkıntı amerikada kadınlar taktikler gelistiriyor sac ektiren erkekleri ifsalamak icin hatta sac ektirenleri kaydediyolar paylasıyolar kızlar bi erkekle cıkınca arastırıyor bu sac ektirme ifsa sublarında falan varmı acaba onceden sac ektirmismi falan diye

• +1
  • Woah
Reactions: Duck Eats Bagel, why not me? and Ashoimex
174um gerek yokmu simdi

• +1
Reactions: auitistsurvior
173 diyerek biraz abartmıs olabilirm ama dunya genelinde 176 ve ustuysen cok sorun yasamıycaksın

174um gerek yokmu simdi
174 um ama mogger olmak istiyorum diyosan ll yaptırabilirsin 3 inch attırsan tek bi ameliyatla 182 oluyorsun azıcık fraud bide 1 inchlik ayakkabılar falan yapsan gunluk hayatta 185 e tamamlanıyorsun

yzuunde low mtn ve uzeri birsey ise geomaxxing yaparak bazı yerlerde kendini baya uzun allah gibi hissedebilirsin

çubuk gibi bacakların olcak ama

• WTF
  • +1
Reactions: Serialsuicide and auitistsurvior
çubuk gibi bacakların olcak ama
iyilesme sureci ilac kullanmayan birisi icin 9 10 ay falan surucek o kadar otura otura haraketsiz gectigi icn tabi cubuk gibi gozukur

iyilestikten sonra az kas yaparsan yada iyilesme surecinde protokol yurutturusen bacaklar normal duruyor kalıcı bir problem degil

iyilesme sureci ilac kullanmayan birisi icin 9 10 ay falan surucek o kadar otura otura haraketsiz gectigi icn tabi cubuk gibi gozukur

iyilestikten sonra az kas yaparsan yada iyilesme surecinde protokol yurutturusen bacaklar normal duruyor kalıcı bir problem degil
kas yaparken sıkıntı olmazmı diyorum bende

• +1
kas yaparken sıkıntı olmazmı diyorum bende
eger ameliyattan onceki aylarda kas yapmıssan recovery surecine protokola devam edersen bastan zaten kas kaybetmezsin bile

yeniden yapmasıda cok zor olmaz eger duzgun ilaclarla desxtekliyorsan ama normala gore daha zor olur cunku bacaklar uzun artık doldurması zor

• Hmm...
  • +1
Reactions: why not me? and Deleted member 100322

bimax ve lefort karsıtları r/jaw surgery suba bi girse direk para biriktirmeye baslar bunlar gatekeep olmalı

normieler zaten sac ektirme filler lazerler falan bu tarz seyleri kesfetti istanbulda yurtudısından ll yaptırmaya gelenleri gorsem er gecerim yeminle gatekeeplemeye devam

yok normielerin gotu yemez falan diyosunuzda kadınların ogrenmesi en buyuk sıkıntı amerikada kadınlar taktikler gelistiriyor sac ektiren erkekleri ifsalamak icin hatta sac ektirenleri kaydediyolar paylasıyolar kızlar bi erkekle cıkınca arastırıyor bu sac ektirme ifsa sublarında falan varmı acaba onceden sac ektirmismi falan diye
O sırada estetiksiz yeri kalmayan kızlar saç ektirenlere mi laf yapıyor hem makyaj hem estetik ıvır zıvır sikerim

• +1
Reactions: cakdripa, Serialsuicide, why not me? and 1 other person
O sırada estetiksiz yeri kalmayan kızlar saç ektirenlere mi laf yapıyor hem makyaj hem estetik ıvır zıvır sikerim
oyle ztn mlsf

• +1
Reactions: Serialsuicide and why not me?
gercekten ne kadar riskli
yürüyememe ihtimali çok mu mesela 178--193 yapsaks

• +1

ben saçım döküldüğü gibi hemen ektirecem o zaman anlayamacaklar

• +1
ben saçım döküldüğü gibi hemen ektirecem o zaman anlayamacaklar
mal degilsen belli olmuyor kadınlar anlamaz kotu yerlerden yapınca belli oluyor sac cizgisi cok duz komnik durması fln

• +1
Reactions: Serialsuicide and Kayra139
burda rotlayan her 173 ten kısa eleman ll yapmalıdır bence gidin evler soyun bisi yapın ll yaptırın hangi yasta yaptıgın onemli degil yaptır yeterki
ne bileyim aga ben 1.70 mutluyum aq boş uğraş gibi geliyor ama 1.60 felan olsaydım düşünürdüm herhalde

• +1
ne bileyim aga ben 5'7 mutluyum aq boş uğraş gibi geliyor ama 1.60 felan olsaydım düşünürdüm herhalde
olabilir bilmiyom ben biraz abarttım orda azda subjektif bisi

• +1
Reactions: Kayra139
olabilir bilmiyom ben biraz abarttım orda azda subjektif bisi
dogru kişinin hedefine göre degisir benim hedefim gymmaxed softmaxxed mid mtn olup tüymek

• +1
bak en buyuk zarari ve gatekeep menas veriyo foruma o thread yapilmis en yanlis thread, ama kisilik olarak seviyorum menasi menas olsam silerdim ozellikle orthognotik kisim facia

• +1
  • Woah
Reactions: Menas, why not me?, Serialsuicide and 2 others
bak en buyuk zarari ve gatekeep menas veriyo foruma o thread yapilmis en yanlis thread, ama kisilik olarak seviyorum menasi menas olsam silerdim ozellikle orthognotik kisim facia
mainstream olmasını durduruyor iste hardmaxxlerin

• +1
Reactions: Serialsuicide and MogEater
mainstream olmasını durduruyor iste hardmaxxlerin
dunyada o kadar fazla orthognotik surgery yapiliyo ki, rhino gibi neredeyse,

zaten ccw micro desigjn filan normalde tek surgeryde yapilan islemler

estetik goal ise mesela ne yaptigini bilmekle alakali, ama her djs %99 estetik olarak iyi sonuclanacak yani mesela normalde cerrah 4mm lf1 adjustment 3mm mandibula adjustment 6degree ccw ekleyecekse duruma gore %20 artirirdan zaten iyi sonuclarin olacak,

• +1
dunyada o kadar fazla orthognotik surgery yapiliyo ki, rhino gibi neredeyse,
ilk basit sac ektirme falanda yapılıyordu ama son 4 yıldaki gibi populer degil

r/jawsurgery suba giren cogu kisi para biriktirmeye baslamsıtır bile jfl bimaxı butun batılılar yaptırmaya baslarsa over

• +1
Reactions: MogEater
btw

ll llt veya cogu kisinin gittigi pathway su
1st surgery femur 8-10cm 3 ay recovery
2nd tibia 6-8cm 3 ay recovery
sonra nail removel
sonra solo recovery ( roid zamani adamimmm )
solk recovery 2 yil verirsen full time gh filan dahil 30 ay total ama harika vucut +12-16cm ve sorunsuz proporsiyon saglik filan oluyo

30 ay
50-100k
sadece bunlar lazim

• +1
btw

sonra nail removel
solk recovery 2 yil verirsen full time gh filan dahil 30 ay total ama harika vucut +12-16cm ve sorunsuz proporsiyon saglik filan oluyo

30 ay
50-100k
sadece bunlar lazim
@chadmanlet04

• +1
Reactions: chadmanlet04 and auitistsurvior
btw

sonra nail removel

30 ay
50-100k
sadece bunlar lazim
ben yuksek ihtimal 8 cm tek ameliyat attırıp bırakırım yani eger param olursa dahada gidebilirm

• +1
ben yuksek ihtimal 8 cm tek ameliyat attırıp bırakırım yani eger param olursa dahada gidebilirm
afa clinic postunu gormus muydun? kesinlikle okumalisin.

• +1
btw

sonra nail removel

30 ay
50-100k
sadece bunlar lazim
senin yol gercekci olarak kac k dolar 50-100 k demissinde 50 ve 100 k dolar arasında buyuk fark var ortalamsı 75 k 75 k mı tutuyor bu

neyse ben ikinciye gitmem heralde yada cidden tıp tutarsa yaparım heralde ikinciyi

• +1
senin yol gercekci olarak kac k dolar 50-100 k demissinde 50 ve 100 k dolar arasında buyuk fark var ortalamsı 75 k 75 k mı tutuyor bu

neyse ben ikinciye gitmem heralde yada cidden tıp tutarsa yaparım heralde ikinciyi
afa clincite 30k eger indirim yaparlarsa yapmazlarsa hersey dahil trde 45k afa limb lenghting forumda en guvenilir ilk 3 icinde
llt aptalca paralar istiyo femur lon 45keur filandi amk

• +1
afa clincite 30k eger indirim yaparlarsa yapmazlarsa hersey dahil trde 45k afa limb lenghting forumda en guvenilir ilk 3 icinde
12 cm 45 k mı diyon simdi ameliyatlar

ilaclar recovery kira faturalar ytemek hersey dahil bu 60 k gibi bisi oluyodur zaten

12 cm 45 k mı diyon simdi ameliyatlar

ilaclar recovery kira faturalar ytemek hersey dahil bu 60 k gibi bisi oluyodur zaten
50k max femur tibia 16-18cm cikilabilir sana bagli ben 12cm planliyorum

• +1
Yav sanki yaptıracak paranız varda hala ll muhabbeti döndürüyorsunuz anasını siktiniz forumun amk

• +1
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: tiredman, why not me?, Serialsuicide and 1 other person
12 cm yeterde artar
yep, + proporsiyon kusursuz oluyo ve fonksiyonel oluyor. 24 ay hard recovery + roids ile normalden daha iyi olabilirsin bile, ama sprint ve mma konusunda idk, yani sprint yapicna llden sonra o kadar sert yere vuramayabilirim yani yapabilsem birl korkudan yapamayabilirim

• +1
kanka bu kadar oarayı hangi türk nasıl kazancak amk

• +1
Reactions: Serialsuicide
turkiyede kazanamazsın zaten yurt dısına kactın kactın yoksa ldar

yurt dısında avrupa gibi ulkelerde biriktirmek asırı kolay
kanka bu kadar oarayı hangi türk nasıl kazancak am

• +1
Ben 177'yim ortalamanın çok az altındayım Tr'de yeni genç nesil ortalamasının üstüne çıkmak için riski olmasa aslında yaptırmak isterdim.

• +1
Ben 177'yim ortalamanın çok az altındayım Tr'de yeni genç nesil ortalamasının üstüne çıkmak için riski olmasa aslında yaptırmak isterdim.
tr de cogu data ortalamanın 174 oldugunu gosteriyor tabi gen z icin spesifik bir data yapmıslarsa okumadım

• +1
Reactions: tiredman and Serialsuicide
Tamam da niye amk bu orospu çocukları foidlerin amacı ne?

• Love it
Reactions: Duck Eats Bagel

Users who are viewing this thread

Back