aptal gymcel hayatını karartıyor

elemanzelvadre

elemanzelvadre

Anti natural 🥶🥶💀☠️😈

evet bu low t gymcel hayatını sıkıyor
1731161294549

eğer bu işlere low t halinizle çok üstelemeye çalışırsanız tipiniz bu olur. 7 aydır östrojen seviyem 5 benim bile yüzümdeki su bu kadar çekilmedi yazık

videoda sporun stresi azalttığı uyku kalitesini arttırdığı ve sizi daha estetik yaptığını idia etmiş

stresi gözünden okuyabiliyoruz sıkıntı yok engelliye benzemeye başlamış nw3 gymcellikden artık

blast hariç gyme giden maldır cruise dönemi dahil

Last edited:
  • +1
Reactions: Heatmiser
ee evde lol mu oynucaz dersen hyr hormon basıp yürüyüş yapıcaksın sadece blat dönemi gyme 1 ay aylığına gitceksin 1 ay ara vericeksin 1 ay sonra bida gitceksin sonra diğer blasta kadar hiç gitmiceksin sadece yüğrüyüş yoksa engelliye benzersin ha böyle

• +1
Reactions: Peter Steele
bo
ee evde lol mu oynucaz dersen hyr hormon basıp yürüyüş yapıcaksın sadece blat dönemi gyme 1 ay aylığına gitceksin 1 ay ara vericeksin 1 ay sonra bida gitceksin sonra diğer blasta kadar hiç gitmiceksin sadece yüğrüyüş yoksa engelliye benzersin ha böyle
bos yapma oc ben test e basiyom 250 karaciger koruyucu aliyom yatiyom gun boyu testo hayat kaliten icinde onemli amk

bo

bos yapma oc ben test e basiyom 250 karaciger koruyucu aliyom yatiyom gun boyu testo hayat kaliten icinde onemli amk
250 testo alıp yatma olum salak mısın sen omuz ve önkol çalış

• +1
250 testo alıp yatma olum salak mısın sen omuz ve önkol çalış
saka yapiom knk zaten deli misin sen
evde antrenman yapiyom haftada 3 gun ppl

• +1
Reactions: elemanzelvadre
saka yapiom knk zaten deli misin sen
evde antrenman yapiyom haftada 3 gun ppl
bideltim 20.5 kafam kocaman adam çocuğum gibi kaldı tripli winter arc 15i yerinden kaldıramadı

bo

Testo karaciğere hasar vermiyorki niye koruyucu aliyon

• +1

View attachment 3286932

eğer bu işlere low t halinizle çok üstelemeye çalışırsanız tipiniz bu olur. 7 aydır östrojen seviyem 5 benim bile yüzümdeki su bu kadar çekilmedi yazık

videoda sporun stresi azalttığı uyku kalitesini arttırdığı ve sizi daha estetik yaptığını idia etmiş

stresi gözünden okuyabiliyoruz sıkıntı yok engelliye benzemeye başlamış nw3 gymcellikden artık

Östrojen seviyesi ve yüzdeki su çekilmesi arasında söylediğin bağlantıyı kuramadım( bilmediğim için) yüz inceltilebilir mi dediğin şekilde ve nasıl?

Östrojen seviyesi ve yüzdeki su çekilmesi arasında söylediğin bağlantıyı kuramadım( bilmediğim için) yüz inceltilebilir mi dediğin şekilde ve nasıl?
Su kalmaz yuzde yağ da azalır biraz uzun kullanım ama

Çekicilik arttırmiyo göz etrafını boşalttığı için

• +1
Reactions: hernandrago11
b

View attachment 3286932

bu cocugun natty iddasına ne diyorsunuz

Users who are viewing this thread

Back