arimidex ananı sikim

elemanzelvadre

elemanzelvadre

Anti natural 🥶🥶💀☠️😈
2 gün beklicez şimdi düşük östrojen geçsin diye aq 0.25 fazla attım sadece

yüzüm falan kupkuru gözler kuru penisal efeksiyon kalkmıyo beyin duruyo 2 gün çekmek zorundasın her ay 5 6 kere yaşıyorum yeter amk

• JFL
Reactions: chadmanlet04 and Peter Steele
2 gün beklicez şimdi düşük östrojen geçsin diye aq 0.25 fazla attım sadece

yüzüm falan kupkuru gözler kuru penisal efeksiyon kalkmıyo beyin duruyo 2 gün çekmek zorundasın her ay 5 6 kere yaşıyorum yeter amk
abartma snd amk ben 6.25 atcam diye 12.5 aromasin attim bi sik olmadi oc ( full 6.25 kulalndim kullanfigimdonem)

• +1
Reactions: elemanzelvadre
senin ilac kesicini sikim fukara oc bicakla mi boluyosun 110 lira bisi

• +1
abartma snd amk ben 6.25 atcam diye 12.5 aromasin attim bi sik olmadi oc ( full 6.25 kulalndim kullanfigimdonem)
yav ammını dilediğimin evladı :) sence senin sikik aromasininle benim babişko arimidexim bir mi :) :) saç dökülmesinin keyfini çıkarmışsındır :p:p:p

• JFL
Reactions: Peter Steele and toprak
üstüne ben testo basıyorum testo taşakları infaz ettiği için taşakda üretilen ailer tarafından önlenemez östrojene sahiB degilim testo + ai yapınca östrojenin 0 ı görebilme ihtimali doğuyor

• JFL
Reactions: Peter Steele
yav ammını dilediğimin evladı :) sence senin sikik aromasininle benim babişko arimidexim bir mi :) :) saç dökülmesinin keyfini çıkarmışsındır :p:p:p
ne sac dokulmesi herkes senin kadar mal mi nw 0.1 im

üstüne ben testo basıyorum testo taşakları infaz ettiği için taşakda üretilen ailer tarafından önlenemez östrojene sahiB degilim testo + ai yapınca östrojenin 0 ı görebilme ihtimali doğuyor
o sirada hcg merhabalar amm

3 sene falan testo kullanırsan tassaklar kalır mı? Yoksa tüm hayatın mı kullnamaya düşünüyorsun?

• +1
Reactions: chadmanlet04
Çok fark etmezde aslında tüm hayat 2ıu gh + low dose test zaten herkes yapsın

Ama yinede amk yapmasam nolur taşşaklar mı kopar?

hangi marka testo

İçine girersem çıkılmıyomu lan ben 1 sene falan kullanıp bırakmayı düşünüyodum 250-500mg haftalık
iceri girince cikmak istemiyorsun

• +1
iceri girince cikmak istemiyorsun
Öylede hayatı sikim her hafta kendine testo vurmak bazı insanlar normal hayat yaşıyor pek fark etmez ama zaten günde 5 sefer insulin vuruyom yanına testo hgh yapsak aynı bok hepsi

Öylede hayatı sikim her hafta kendine testo vurmak bazı insanlar normal hayat yaşıyor pek fark etmez ama zaten günde 5 sefer insulin vuruyom yanına testo hgh yapsak aynı bok hepsi
bas amk zaten bu forumdaysan bir şeyler iyi gitmiyodur

• +1
Reactions: Deleted member 79837

Users who are viewing this thread

Back