orbitalover
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Doxlamiyorum kanka harbiden istedi cocukbkz: bi arkadaş
Eyw keremim,ameliyata girecek ileri seviye postür bozukluğu için yüzü ne kadar değişir sence?önden mtn yakısıklı kardeşimiz yandan ltn
bu yaştan sonra alt çenesi biraz uzar okadarEyw keremim,ameliyata girecek ileri seviye postür bozukluğu için yüzü ne kadar değişir sence?
Trde average aga basit looksmax ile iyi yerlere gelir belkiBeyler arkadasin postür çok bozuk dediğine göre.Ratelenmek istedi.(maxillasinin postüru düzelirse geliscegini iddia ediyor)
Basei önden low-mid htn için yeterli ki yaşadığı yerde öyle bişi olsa Allah ilan edilirTrde average aga basit looksmax ile iyi yerlere gelir belki
hayır değil, bu phenonun htn gecmesi imkansiz @StuntmanMike daha iyi analiz yaparBasei önden low-mid htn için yeterli ki yaşadığı yerde öyle bişi olsa Allah ilan edilir
Htn olsa yeter zatenhayır değil, bu phenonun htn gecmesi imkansiz @StuntmanMike daha iyi analiz yapar
su fenotip isiyle kafayi bozmus bi tane saglikli adam gormedimhayır değil, bu phenonun htn gecmesi imkansiz @StuntmanMike daha iyi analiz yapar
filipinolara benziyor arkadasin soyle looksmaxxden önce kekomaxxlayip keko statusu kassin, mid htn olmaktan çok çok daha iyi benefitleri vaeHtn olsa yeter zaten
onemli olan senin benim veya burdan birinin gozune hitap etmesi değil. dunyada ulkede herkesin gozune hitap etmesi.su fenotip isiyle kafayi bozmus bi tane saglikli adam gormedim
curryler hakkindaki genel algidan dolayionemli olan senin benim veya burdan birinin gozune hitap etmesi değil. dunyada ulkede herkesin gozune hitap etmesi.
herseyde oldugu gibi belirli bir standartlar, idealler var, dedigim sey Chad birisi icinde gecerli bu arada
Beyaz bir Chad ve Curry Chad hayal et curry olan pslde moglasa bile white olan her turlu daha goze hitap edilir olacak
Esmer Turanidhayır değil, bu phenonun htn gecmesi imkansiz @StuntmanMike daha iyi analiz yapar
ikisi de chad sonuçta beyaz olan moglasa ne moglamasa neonemli olan senin benim veya burdan birinin gozune hitap etmesi değil. dunyada ulkede herkesin gozune hitap etmesi.
herseyde oldugu gibi belirli bir standartlar, idealler var, dedigim sey Chad birisi icinde gecerli bu arada
Beyaz bir Chad ve Curry Chad hayal et curry olan pslde moglasa bile white olan her turlu daha goze hitap edilir olacak