Arkadaşımı rateleyin

orbitalover

orbitalover

Iron
Beyler arkadasin postür çok bozuk dediğine göre.Ratelenmek istedi.(maxillasinin postüru düzelirse geliscegini iddia ediyor)

Attachments

• 1000011159.jpg
    1000011159.jpg
    37 KB · Views: 0
  • 1000011158.jpg
    1000011158.jpg
    46.3 KB · Views: 0
bkz: bi arkadaş

• JFL
Reactions: recai iskender, lopaks41 and DarkSoulHKF
önden mtn yakısıklı kardeşimiz yandan ltn

• +1
Reactions: lopaks41
Eyw keremim,ameliyata girecek ileri seviye postür bozukluğu için yüzü ne kadar değişir sence?
bu yaştan sonra alt çenesi biraz uzar okadar

• +1
Reactions: orbitalover
Beyler arkadasin postür çok bozuk dediğine göre.Ratelenmek istedi.(maxillasinin postüru düzelirse geliscegini iddia ediyor)
Trde average aga basit looksmax ile iyi yerlere gelir belki

• +1
Trde average aga basit looksmax ile iyi yerlere gelir belki
Basei önden low-mid htn için yeterli ki yaşadığı yerde öyle bişi olsa Allah ilan edilir

Basei önden low-mid htn için yeterli ki yaşadığı yerde öyle bişi olsa Allah ilan edilir
hayır değil, bu phenonun htn gecmesi imkansiz @StuntmanMike daha iyi analiz yapar

• +1
  • JFL
Reactions: ER enjoyer, StuntmanMike and orbitalover
hayır değil, bu phenonun htn gecmesi imkansiz @StuntmanMike daha iyi analiz yapar
su fenotip isiyle kafayi bozmus bi tane saglikli adam gormedim

• +1
Reactions: ER enjoyer, drakenryuguji and orbitalover
Htn olsa yeter zaten
filipinolara benziyor arkadasin soyle looksmaxxden önce kekomaxxlayip keko statusu kassin, mid htn olmaktan çok çok daha iyi benefitleri vae

• +1
Reactions: StuntmanMike, orhanhic and orbitalover
su fenotip isiyle kafayi bozmus bi tane saglikli adam gormedim
onemli olan senin benim veya burdan birinin gozune hitap etmesi değil. dunyada ulkede herkesin gozune hitap etmesi.

herseyde oldugu gibi belirli bir standartlar, idealler var, dedigim sey Chad birisi icinde gecerli bu arada

Beyaz bir Chad ve Curry Chad hayal et curry olan pslde moglasa bile white olan her turlu daha goze hitap edilir olacak

• +1
Reactions: orhanhic and orbitalover
onemli olan senin benim veya burdan birinin gozune hitap etmesi değil. dunyada ulkede herkesin gozune hitap etmesi.

herseyde oldugu gibi belirli bir standartlar, idealler var, dedigim sey Chad birisi icinde gecerli bu arada

Beyaz bir Chad ve Curry Chad hayal et curry olan pslde moglasa bile white olan her turlu daha goze hitap edilir olacak
curryler hakkindaki genel algidan dolayi
butun milleti bok kokan adam moglasa ne olacak moglamasa ne olacak
fenotip degil burda "goze hitap edilir" olmaktaki etken

• +1
Reactions: drakenryuguji and orbitalover
Esmer Turanid
Ltn
Max strong mtn olur htn falan imkansız

Bu forumda herkes birbirine htnsin chadsin hocam ayağı çekiyor inanmayın ak chadler 1% htnler 10-20%

• +1
Reactions: necklace

ikisi de chad sonuçta beyaz olan moglasa ne moglamasa ne

• +1
Reactions: orhanhic
@maarda dogu sandım ak

Mtn to chad

1000016378

• Woah
Mike abimin gereksiz beyaz takıntısı var o yüzden onun ratinglerini çok ciddiye almayın diğer eleman zaten grey olduğu bellide daha ntlik ile introvertliğin aynı şey olmadığını bilmiyor.Mike abim ben high ltn low mtn birşeyken sırf beyaz tenliyim diye bana high mtn vermişti şuan ne verşr bilmiyom

• +1
Reactions: hexteck, yenesy and orbitalover