Auchelius
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
5 ay sonra 18 olucak ve evet arkadaşımın röntgeni"arkadaşımın"
yazık oldu o zaman hgh ye başlıyacaktı chatgpt ye atmış röntgenini 6-12 ay daha açık durur diyordu.Kapanmış
doktora sorsanızaamkyazık oldu o zaman hgh ye başlıyacaktı chatgpt ye atmış röntgenini 6-12 ay daha açık durur diyordu.
Bence çok kısa değilse parasını ona harcamasın,zaten kapanmak üzere olduğu için en az verimi alıcak kemikler ne kadar esnekse o kadar etkili oluyor ghhgh ye başlıyacaktı
doktor açık olduğunu söyledi ama tahmini bir süre vermedidoktora sorsanızaamk
hgh kullanarak mı yoksa boy plağın açık diye mi18 yasindan sonra 4cm uzadim
plak acik diyedir hgh kullanmadim hic mk kullandim 2 ay falan ama zaten uzundum o siradahgh kullanarak mı yoksa boy plağın açık diye mi
iyi uzamışsın o zaman MK677 kullanan arkadaşım (el röntgenin sahibi) bana mk 10 mg dozu az diyor kendisi 50 mg kullanıyor sen kaç mg kullanıyorsun.plak acik diyedir hgh kullanmadim hic mk kullandim 2 ay falan ama zaten uzundum o sirada
kullanmiyorum mk falan suan, 2 yil once 2 ay falan kullandim haftada 4kez 12.5mg falan ama onun disinda yine 2 yildir falan aromasin kullaniyorumiyi uzamışsın o zaman MK677 kullanan arkadaşım (el röntgenin sahibi) bana mk 10 mg dozu az diyor kendisi 50 mg kullanıyor sen kaç mg kullanıyorsun.
sence boy plağı açıkken yapılması gereken en mantıklı şey nedir.kullanmiyorum mk falan suan, 2 yil once 2 ay falan kullandim haftada 4kez 12.5mg falan ama onun disinda yine 2 yildir falan aromasin kullaniyorum
aromataz inhibitoru kullanmak ve paran yetiyorsa gunluk en az 6-8 unite gh kullanmaksence boy plağı açıkken yapılması gereken en mantıklı şey nedir.