Arkadaşımın tahmini ne kadar süre daha boy plağı açık kalır.

Auchelius

Auchelius

Iron
IMG 4206
IMG 4205

"arkadaşımın"

Kapanmış

• +1
Reactions: Ashoimex and Auchelius
kapanmak üzere buda

• +1
Reactions: Auchelius
1747933523078

• +1
hgh ye başlıyacaktı
Bence çok kısa değilse parasını ona harcamasın,zaten kapanmak üzere olduğu için en az verimi alıcak kemikler ne kadar esnekse o kadar etkili oluyor gh
Ama yine genetiğe göre değişiyor forumda kemik yaşı 17-18 olup 7cm uzayan vardı konuyu bulursam atarım buraya

• +1
18 yasindan sonra 4cm uzadim

• +1
Reactions: maarda and Auchelius
hgh kullanarak mı yoksa boy plağın açık diye mi
plak acik diyedir hgh kullanmadim hic mk kullandim 2 ay falan ama zaten uzundum o sirada

• +1
plak acik diyedir hgh kullanmadim hic mk kullandim 2 ay falan ama zaten uzundum o sirada
iyi uzamışsın o zaman MK677 kullanan arkadaşım (el röntgenin sahibi) bana mk 10 mg dozu az diyor kendisi 50 mg kullanıyor sen kaç mg kullanıyorsun.

iyi uzamışsın o zaman MK677 kullanan arkadaşım (el röntgenin sahibi) bana mk 10 mg dozu az diyor kendisi 50 mg kullanıyor sen kaç mg kullanıyorsun.
kullanmiyorum mk falan suan, 2 yil once 2 ay falan kullandim haftada 4kez 12.5mg falan ama onun disinda yine 2 yildir falan aromasin kullaniyorum

• +1
kullanmiyorum mk falan suan, 2 yil once 2 ay falan kullandim haftada 4kez 12.5mg falan ama onun disinda yine 2 yildir falan aromasin kullaniyorum
sence boy plağı açıkken yapılması gereken en mantıklı şey nedir.

sence boy plağı açıkken yapılması gereken en mantıklı şey nedir.
aromataz inhibitoru kullanmak ve paran yetiyorsa gunluk en az 6-8 unite gh kullanmak

• +1