![ER enjoyer](/data/avatars/l/74/74099.jpg?1737849028)
ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
500 test e 300 mast iyi mi başlangıç için diye soruyor bilen yiğitler cevap versin @Angutoid @Peter Steele @elemanzelvadre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
baslangicta 500 nedir ya 200 test e 200 mast yapsin500 test e 300 mast iyi mi başlangıç için diye soruyor bilen yiğitler cevap versin @Angutoid @Peter Steele @elemanzelvadre
4.haftadan sonra arttirsin dozlarinibaslangicta 500 nedir ya 200 test e 200 mast yapsin
ben de 500 le basladım nolcak kibaslangicta 500 nedir ya 200 test e 200 mast yapsin
senin onceden spor gecmisin sarms gecmisin falan var hormonlar oynamaya alisik hic bisi yapmamis biri yuksek baslarsa sikintiben de 500 le basladım nolcak ki
Bunlari test base olmadan mi kullaniyon kralEnclomimed 12.5mg günlük + 25mg proviron günlük
Anastrozole 25mg haftalık
Yüksek kolestrol, günlük spor, çiğ bal ve meyve üzerine kurulmuş bir diyet
Ez 1000+ Ng/Dl test ve yumurta kadar taşşaklara sahip olma
Konu kilit
Gerek yok, test base demek doğal üretimi durdurmak gerek. Benim amacım vücudun ürettiği doğal test miktarını makslamak.Bunlari test base olmadan mi kullaniyon kral
Enjeksiyondan korkan pussy arkadasimi bu kure sokayim miGerek yok, test base demek doğal üretimi durdurmak gerek. Benim amacım vücudun ürettiği doğal test miktarını makslamak.
İlla enjekte ediyorum diyorsan Test E 250/125 + 25mg Proviron + HCG + Anastrozole gene haftalık 25mg
Enclo tr de var mı bilmiyorum. Varsa bile pahalıdır.Enjeksiyondan korkan pussy arkadasimi bu kure sokayim mi
Yada cocugu manipule edip sustanon aldirip birlikte alemlere mi aksam?Enclo tr de var mı bilmiyorum. Varsa bile pahalıdır.
Düz clomid sitrat çok daha ucuz ama uzun vadede işe yaramaz çünkü E2 tavan yapar. Belki AI dozunu ayarlarsan gidebilir ama. Clomid Citrate ile gideceksem hazır E2 yi bozacakken yanına Tamoxifen de alırdım, en azından daha yüksek bir etki görür.
yani kardeşim ben 28 yaşındayım ergen mergen anlamam zararlı ise pas geçYada cocugu manipule edip sustanon aldirip birlikte alemlere mi aksam?
Enclo var mi bilmiyorum ama clomid var Tamox ergenlerde zararli degil mi? Direkt Clomid+Aromasin (12.5 mg ) koyariz iyi bi hal alir zaten yagli baya ostrojeni fazladir.