M
menondo
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
long midface, üst dudak ve kaşlar ince, low facial harmony failolar bunlar
Alınma da bi yarram değişmemiş zaten ne değişcek 3 ayda3 ay oldu lan
Puberty fena vuruyo la 3 ayda olsaAlınma da bi yarram değişmemiş zaten ne değişcek 3 ayda
midface uzun üst dudak alta göre çok ince ve özellikler birbirini pek tutmuyo harmony düşük yani
üsteki herifi de kopyalamışsınmidface uzun üst dudak alta göre çok ince ve özellikler birbirini pek tutmuyo harmony düşük yani
harbi amk EJIAWJIPEJPOIAWEPJOAWOPKEAOlm sen kaç defa rate istiycen daha amk
kanka aptal mısın amınakoyayım aynı fotoğrafa bakıyoruz ve aynı failoları görebiliyoruz başka ne yazmamı bekliyordunüsteki herifi de kopyalamışsın![]()
filtrumun cok göze batıyor cope ama üst dudağa vol deneyebilirsin
Çocuğun midface uzun falan değil yapacağınız yorumu sikeyimmidface uzun üst dudak alta göre çok ince ve özellikler birbirini pek tutmuyo harmony düşük yani
midface yarrak uzun değil filtrumdan dolayı ilüzyon yapıyor zatenÇocuğun midface uzun falan değil yapacağınız yorumu sikeyim
Senin o kafanı sikeyim ben göz bebeklerinden üst dudağına çizgi çek bakayım uzun mu cahil orospu evladimidface yarrak uzun değil filtrumdan dolayı ilüzyon yapıyor zaten
Distortion yok burdamidface yarrak uzun değil filtrumdan dolayı ilüzyon yapıyor zaten
Götüden failo çıkarma amkmidface yarrak uzun değil filtrumdan dolayı ilüzyon yapıyor zaten
kanka tamam yakisiklisin 2 ayda bi ilgi orospulugu yapmaya gelme amk
Tamam la sakin amkkanka tamam yakisiklisin 2 ayda bi ilgi orospulugu yapmaya gelme amk
kanka ogreyi kotu anlamda demiyorum git bi dusun neden dedigimi ayrıca neden kıskanayım amkYa bi siktir gitkıskanma artık
Aynı abisi tmbkanka tamam yakisiklisin 2 ayda bi ilgi orospulugu yapmaya gelme amk
knk o bilek ne amk sen baya sanslisin genetik lotteryDistortion yok burda
yepsu saci duzelt
Ne alaka olum çalışıyorumben neden bu arkasi her ay rate icin goruyorum yeni bir posta rahat chad trde git model ol knk
knk sana kotu bir haberim var daha fazla acsendledigin zaman iyi before after aynia aci isik filan yoksa cok fark etmeyecek sende cunku zaten acsendsinNe alaka olum çalışıyorum
Yok kanka bilek çalışıyorum yani yanlış şeye yanıt verdimknk sana kotu bir haberim var daha fazla acsendledigin zaman iyi before after aynia aci isik filan yoksa cok fark etmeyecek sende cunku zaten acsendsin
10dkya 17 oluyorum önümde daha 2-3 sene var belli olmazknk sana kotu bir haberim var daha fazla acsendledigin zaman iyi before after aynia aci isik filan yoksa cok fark etmeyecek sende cunku zaten acsendsin
Doğum günün kutlu olsun kanki de sen niye rate isteyip rate alınca sovuyon10dkya 17 oluyorum önümde daha 2-3 sene var belli olmaz
Sağol kanka da failoları sormadım amına koyum yarrak yarak şeyler çıkarıyorlar ondanDoğum günün kutlu olsun kanki de sen niye rate isteyip rate alınca sovuyon