Arkadaşlar

ismim name olsun

ismim name olsun

Banned
Attığım kişi ben değilim internetten rastgele bulduğum birisi hakkını helal etsin. Adama acıdım adama ileride sıkıntı çıkarabilir bu fotoğrafların bulunduğu tüm mesajları silmenin bir yolu var mı? Site sahipleriyle iletişime geçsek yardımcı olurlar mı?

• JFL
Reactions: oguzk, Black_Pill_Enjoyer1, hesaplar_banlı and 9 others
Attığım kişi ben değilim internetten rastgele bulduğum birisi hakkını helal etsin. Adama acıdım adama ileride sıkıntı çıkarabilir bu fotoğrafların bulunduğu tüm mesajları silmenin bir yolu var mı? Site sahipleriyle iletişime geçsek yardımcı olurlar mı?
oyunculuk şaka mı

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, elemanzelvadre and Prep
4600280 IMG 6013

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and gargomel
Anlasiliyordu kanka

Fotoğrafı kaç kez attınız bunların hepsini nasıl sildireceğiz? Gerekirse ban yiyeyim topluca silinsin yazık adama amk

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and recai iskender
Fotoğrafı kaç kez attınız bunların hepsini nasıl sildireceğiz? Gerekirse ban yiyeyim topluca silinsin yazık adama amk
ban yesende silinmicek fotoların olduğu postlara report at kaldırılmasını istediğini yaz

Last edited:
  • +1
Reactions: GatoradeTRZ8
SD*PLAS*PDLADP*ALSD*PLSAD*PALSDP*ASDÇSPÖADCPLAÖSPDLÖASĞDÖASĞÇŞĞASÇDŞĞÇAŞÇĞASÇŞDĞASÇDAÖÖAPÖRÖSAÇŞĞAÇFŞĞÇSĞŞÇASĞDŞÇASŞĞFÇŞĞSAÇĞAFSÇĞFÇSĞÖAĞPSÖRĞSÖARĞASÖĞFDASÖÇFŞĞÇASŞĞFÇSAĞDŞÇŞĞSAÇŞĞFÇŞSAĞÇFĞŞAÇTĞÖPOWWRÖQWPÖRPOAÖSLPFÖAPLÖ View attachment 3386541
siktir git seninde ananı sikerim

• +1
  • JFL
Reactions: Peter Steele, recai iskender, GatoradeTRZ8 and 4 others
forumdakiler senin gibi 3iq değil kimse inanmadı hadi siktir git ödevlerini yap oğluşum

• +1
Reactions: gargomel, recai iskender and Hattab
forumdakiler senin gibi 3iq değil kimse inanmadı hadi siktir git ödevlerini yap oğluşum
aynen aq belliydi zaten ragebait olduğu ortama yeni girdiysen ratelettirirsin madem çok istiyon tavsiye alirsin max @yetimdoven gibi uslu uslu durursun ascendlemeye çalişirsin bu çok arsızlık yaptı

• +1
Reactions: starboi.
aynen aq belliydi zaten ragebait olduğu ortama yeni girdiysen ratelettirirsin madem çok istiyon tavsiye alirsin max @yetimdoven gibi uslu uslu durursun ascendlemeye çalişirsin bu çok arsızlık yaptı
aptal genco kaldıramamış hakaretleri r fln yapıyo siler yarın hesabını

• +1
Reactions: gargomel and angrybirds
essek sipalari kavga ediyor

gercek kavga atsiz enesi karduya kavgasiydi onu kacirdiniz ogluuum

gercek kavga atsiz enesi karduya kavgasiydi onu kacirdiniz ogluuum
götzilla00 vs @StuntmanMike
turbomanlet7 vs boneking771
bunlarda guzeldi

SD*PLAS*PDLADP*ALSD*PLSAD*PALSDP*ASDÇSPÖADCPLAÖSPDLÖASĞDÖASĞÇŞĞASÇDŞĞÇAŞÇĞASÇŞDĞASÇDAÖÖAPÖRÖSAÇŞĞAÇFŞĞÇSĞŞÇASĞDŞÇASŞĞFÇŞĞSAÇĞAFSÇĞFÇSĞÖAĞPSÖRĞSÖARĞASÖĞFDASÖÇFŞĞÇASŞĞFÇSAĞDŞÇŞĞSAÇŞĞFÇŞSAĞÇFĞŞAÇTĞÖPOWWRÖQWPÖRPOAÖSLPFÖAPLÖ View attachment 3386541
akilli bidik bir daha kavga etme

Kral senin geçtiğin yollardan bizde geçtik sen sildirsende hertürlğ yarra yedin amk datebase’e kalıcı olarak işleniyor

• +1
Reactions: Ashoimex
kanka ben niye ltn dogdum boyle hayati sikeyim potansiyelim niye mtn mesela

kanka ben niye ltn dogdum boyle hayati sikeyim potansiyelim niye mtn mesela
Boyun 2m oç @Angutoid @elemanzelvadre @GatoradeTRZ8 niye bu adamlar allaha hesap sormuyor

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Angutoid, recai iskender and 1 other person
  • Hmm...
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, yuda and recai iskender
1735423549929
1735423558023

• JFL
Reactions: gargomel, maarda, yuda and 2 others
bu findik karw

Ailesi, arkadaşları, işvereni ya da herhangi birisi bu hesabı bulduysa attığım fotodaki kişi ben değilim. İnternetten tamaman rastgele buldum.

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and recai iskender
Ailesi, arkadaşları, işvereni ya da herhangi birisi bu hesabı bulduysa attığım fotodaki kişi ben değilim. İnternetten tamaman rastgele buldum.
yok sensin

• +1
Reactions: Ashoimex and gargomel

Users who are viewing this thread

Back