Arkadaşlarımızın hepsinin fake olması

senualF

senualF

unapologetic
Arkadaşınız varsa kaçı sizin için elini taşın altına koyardı şuan çevrenizde düzenli iletişim kurduğunuz takıldığınız elemanları düşünün kaçı sizce gerçekten sizi önemsiyor, şuan sırf yalnız kalmamak için konuştuğum insanların hiçbiri bana bir şey olsa kıllarını kıpırdatmazlar yardımcı olmazlar sadece konuşuyoruz yani, niye bu kadar zor amk bu derin arkadaşlık bağı kurmak aynı mahallede büyüdüğüm arkadaşlarımla bile taşındıktan sonra iletişim kesildi yolda görsem ne ben ne onlar selam verir niye böyle oluyo la nası insan gibi arkadaş edincez/em

• +1
  • So Sad
Reactions: Trenmaxx1 and -BayHarbourButcher
veletlikten beri tanıdıgım arkadaşlar dışı dediğin gibi boş

• +1
Reactions: Trenmaxx1
veletlikten beri tanıdıgım arkadaşlar dışı dediğin gibi boş
Yok kanka valla tüm okul hayatım boyunca tanıdığım elemanların hepsi sahte veya boş aq ortaokulda 4 sene aynı sınıftayız liseye geçiyoruz iletişim kopuyo, şanslıysan ortaokul arkadaşınla aynı sınıfa düştüysende liseden sonra kopacak büyük ihtimal iletişim keşke taşınmak zorunda kalmasaydımda eski mahallemdeki arkadaşlarımla büyüseydim belki o zaman ntmaxxed slayer olabilirdim uyuşturucu falan aramazdım amk :lul:

Arkadaşınız varsa kaçı sizin için elini taşın altına koyardı şuan çevrenizde düzenli iletişim kurduğunuz takıldığınız elemanları düşünün kaçı sizce gerçekten sizi önemsiyor, şuan sırf yalnız kalmamak için konuştuğum insanların hiçbiri bana bir şey olsa kıllarını kıpırdatmazlar yardımcı olmazlar sadece konuşuyoruz yani, niye bu kadar zor amk bu derin arkadaşlık bağı kurmak aynı mahallede büyüdüğüm arkadaşlarımla bile taşındıktan sonra iletişim kesildi yolda görsem ne ben ne onlar selam verir niye böyle oluyo la nası insan gibi arkadaş edincez/em
zaten arkadaş dediğim kisiler yolda rastgele tanıstıgım adamlardır ve oyle seuler yapmalarını beklemem boyle seyler yapmasını bekledıgım adamlar dostlardır onlar da yapıyo cok sukır ALLAHIMA sukur

zaten arkadaş dediğim kisiler yolda rastgele tanıstıgım adamlardır ve oyle seuler yapmalarını beklemem boyle seyler yapmasını bekledıgım adamlar dostlardır onlar da yapıyo cok sukır ALLAHIMA sukur
İşte kanka dikkat et çevrendekilere senin yaşında bende dostlarım var sanıyodum ama hiç beklemediğin anda hiç beklemediğin adamlar götüne parmağı atıverebiliyor he çokta büyük değilimde 14-15 yaşındaki benle şuanki ben arasında çok fark var malesef

İşte kanka dikkat et çevrendekilere senin yaşında bende dostlarım var sanıyodum ama hiç beklemediğin anda hiç beklemediğin adamlar götüne parmağı atıverebiliyor he çokta büyük değilimde 14-15 yaşındaki benle şuanki ben arasında çok fark var malesef
Senin dostum diye seçtiğin adamlara dikkat etmen gerekiyormus demek ki, cocuk belkide senden daha iyi o konuda.

Senin dostum diye seçtiğin adamlara dikkat etmen gerekiyormus demek ki, cocuk belkide senden daha iyi o konuda.
Olabilir, ben dikkatli seçtiğimi sanmıştım seçmemişim demek ki ondan dikkat et dedim ztn

Öyle insanlar varda okulun popüler kızladıyla çıkmak için hepsini sattım allahda beni kahretmesin

farkli bi sehire gittim uni icin 3 haftadir tanidigim adam kendini de riske atarak beni cok buyuk mevzudan kurtardi

lisedeyken 3 senelik ılık götlü arkadaslarim (arkadas denir mi bunlara bilmem)beni saldirgan kopeklerin arasinda tek birakmisti 2-3 sene once

karsindaki kisinin karakterine bagli birazcik

• +1
Reactions: Auchelius, why not me? and Trenmaxx1
okul arkadaslarından bi sikim olmaz daha 2 ay öncesine kadar okuldan çok fazla arkadasım vardı sonra bunlardan birisi benim en yakın arka iftira attı göz göre göre bu amk ılıkgötlüleri başına iş almaktan korktuğu için hiçbir bok yapmadı bende gidip dedim siz nası korkaklarsınız nası ocsunuz yarın bi gün bana yapılsa napcaksınız siktirin gidin dedim , okulda 1 arkadasla dolasıyoö suanda o adam gercekten adam gibi adam . asıl arkadas grubu konusunda cok sanslıyım hepsi 12 yıllık arkadaslarım 12 yıldır 6 kişi beraberiz herseyde ama dediğim gibi lise arkadaslıkları cok oclukla dolu

arkadaşlık cope. ben şu an arkadaşım dedigim cogu adama gotumu dayamam zaten kimin ne zaman ne yapacagini bilemem

ama yalnızlıktan daha iyi 2 3 cümle laf konusmak bile insanı iyi hissettiriyor. ark dedigin adamla çoğunlukla meşgale ve eglence icin takilican

• +1
Reactions: Yagiz8928 and Auchelius
ortaokuldan sonra veya biryerden sonra konusmayı bıraktığın arkadaşlarınla iletişimi tekrardan güçlendir knk

aynısını yaptım tekrardan iletişim haline girdim onlarla buluştuk arkadaş olduk tekrardan şimdi bazıları benim için herşeyi yapar dediğim konumda bundan çokta eminim

aksi halde yeni tanıştığın yada şuan arkadaş olduğun kişiler sahte orospu cocukları olma ihtimali çok yüksek eski arkadaşlıklarını sohbet açarak dirilt tekrardan bunu çok öneririm

Users who are viewing this thread

Back