ARKADAŞTAN BRUTAL ÇENE MOGU YEDİK

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
:feelswhy:

Attachments

• IMG_8019.jpeg
    IMG_8019.jpeg
    666 KB · Views: 0
sen mogluyon benim sike benziyo elemanin cene yukari kalkik

Ekran grnts 2024 11 01 192824
sen ağzını bilereek mi böyle yapıyosun yoksa doğal duruşun mu bu?

bu burun ucu için iğneli epilasyon düşünüyor musun, hafif kalksa güzel olur bence

View attachment 3272099 sen ağzını bilereek mi böyle yapıyosun yoksa doğal duruşun mu bu?

bu burun ucu için iğneli epilasyon düşünüyor musun, hafif kalksa güzel olur bence
Doğal duruşu o mandible recessionından+overbitedan kaynaklanıyor

Doğal duruşu o mandible recessionından+overbitedan kaynaklanıyor
yüz yogası yapsan şu düşen üst dudağını kaldırabilirmisin ya ?

yüz yogası yapsan şu düşen üst dudağını kaldırabilirmisin ya ?
Hayır o üst dudak ne yazikki kemiklerimden ve dişlerimden kaynaklı diş teli+bimax dudağımı çözecektir.

Hayır o üst dudak ne yazikki kemiklerimden ve dişlerimden kaynaklı diş teli+bimax dudağımı çözecektir.
çenene bişey yapma 19 yaşına kadar olmadı 21 yaşına kadar düzelir ok?
böylede kötü görünmüyor iyi yani

diş teli şimdi senin için ücretsiz galiba, hemen randevu al 1 seneye kadar gelir beleşe yada ucuz bir mevlaya takarsın

berbere gidip nt bi sac modeli yaptiriyosun parfum aliyosun sonra piyasa tmmi kardesim
tipin etrafimda sevgilileriyle mutlu bi sekilde gezen insanlardan cok daha iyi saka yapmiyorum

• +1
Reactions: ER enjoyer
berbere gidip nt bi sac modeli yaptiriyosun parfum aliyosun sonra piyasa tmmi kardesim
tipin etrafimda sevgilileriyle mutlu bi sekilde gezen insanlardan cok daha iyi saka yapmiyorum
nt olmak iyi bir şey değil

• JFL
Reactions: maarda
oglum o jflyi geri çek yoksa ben seni öldürcem

ucube olmak her zaman iyidir dark triad those who knows

mango mango mango

Saol kral

çenene bişey yapma 19 yaşına kadar olmadı 21 yaşına kadar düzelir ok?
böylede kötü görünmüyor iyi yani

diş teli şimdi senin için ücretsiz galiba, hemen randevu al 1 seneye kadar gelir beleşe yada ucuz bir mevlaya takarsın
Diş telini yakın zamanda takmam lazım yoksa over

tak tak, forward growth'un sağlıklı olur.
İNANMA SAKIN BUNA ALT ÇENEMİ DUZELTİYİM DERKEN UST ÇENENDEN OLURSUN RAKİP ELEMEYE ÇALIŞIYOR 18'I BEKLE BSSO OLALIM

• +1
Reactions: ER enjoyer
İNANMA SAKIN BUNA ALT ÇENEMİ DUZELTİYİM DERKEN UST ÇENENDEN OLURSUN RAKİP ELEMEYE ÇALIŞIYOR 18'I BEKLE BSSO OLALIM
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::lul: gece gece moralim bozukken güldüm teşekürler dostum

• JFL
Reactions: Deleted member 80812
İkiside kötüyse hocam:feelswah:

• So Sad
Reactions: Deleted member 80812