Armenidlerin yaşamasına neden izin veriliyor

recai iskender

recai iskender

Lowest iq, highest e, ugliest on forum
İnsan kabul edilemeyecek bir ırk gelecek nesillerinin hayat kalitesi açısından kısırlaştırılması gerekiyor
IMG 0428

Türkiye de olduğumuz için hepimizin genetiğinde bulunan bir ırk doğulu iseniz daha fazla

Benim 7 soyum ya güneydoğulu ya da karadenizli olduğu için benim kurtuluşum yok, yanlış ırk olarak doğdum eğer ileride nordic kadın bulamayacaksam beni hayatta tutmanın bir anlamı yok. Sadece bu sikik ırktan olduğum için en az 2 psl düşüyorum.

• JFL
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: Zodiac, Shade91, Dathomirian Zabrak and 4 others
Brutal

• So Sad
Reactions: recai iskender
Nordic kadını kirletme, gavat ol başkasının çocuğuna bak :lul: :lul: :lul:

• JFL
Reactions: Zodiac and Aero
Boş ver ak goonla

1000015670

• Love it
  • JFL
Reactions: Zodiac, cakdripa and recai iskender
Nordic kadını kirletme, gavat ol başkasının çocuğuna bak :lul: :lul: :lul:
Ben %75 e yakın insanım zaten laz/dinarid genlerinden dolayı

O gördüğün günümüzdeki avrupalılar; cromagnonlar, ortadoğulu çiftçiler, bronz çağında anadoludan avrupaya göç eden insanlar sayesinde ortaya çıktı yani oluşmasında katkısı olan kişiler yine akdenizlilerdir. Dinarid ile armenoid ortadoğuda,anadoluda oluştu. Dinarid avrupaya göç etti ve tüm britanyaya kadar her yeri istila ettiler. Çoğu avrupalıda dinarid mirası vardır özellikle keltlerde. Armenoid,dinarid den daha kötü çünkü avrupalı gen mirası yok dinarid gibi ve ten rengi kötü,çene gelişimi zayıf, kelleşmeye müsait bir tip.

• +1
Reactions: DirtyBlonde and recai iskender
İnsan kabul edilemeyecek bir ırk gelecek nesillerinin hayat kalitesi açısından kısırlaştırılması gerekiyor
View attachment 3706329
Türkiye de olduğumuz için hepimizin genetiğinde bulunan bir ırk doğulu iseniz daha fazla

Benim 7 soyum ya güneydoğulu ya da karadenizli olduğu için benim kurtuluşum yok, yanlış ırk olarak doğdum eğer ileride nordic kadın bulamayacaksam beni hayatta tutmanın bir anlamı yok. Sadece bu sikik ırktan olduğum için en az 2 psl düşüyorum.
Armenid olmamanın getirdiği huzur

İzin verilmedi zaten
Talat 1.5 milyon ermenidi sabun yaptı ama bazıları türk oldu orada kaybettik

• +1
Reactions: cakdripa
Armenid olmamanın getirdiği huzur
Yeterince dikkatli ve tarafsız bakmamışsın demektir

İzin verilmedi zaten
Talat 1.5 milyon ermenidi sabun yaptı ama bazıları türk oldu orada kaybettik
Armenidlerin sadece ermeni olduğunu sanmak şaka mıı

Herkesin ırkı incelenmeli zenci/armenid/mongolid etkisi daha fazla olanlar kısırlaştırılmalı ve sadece fiziksel aktiviteler için hayatta tutulmalı

• Woah
Reactions: Kayra139

Herkesin ırkı incelenmeli zenci/armenid/mongolid etkisi daha fazla olanlar kısırlaştırılmalı ve sadece fiziksel aktiviteler için hayatta tutulmalı
Hiç bir armenid özelliği yok

• Hmm...
Reactions: recai iskender

Mongolid çoğalsın

• JFL
Reactions: yenesy
Çok kasıyon be aga

• JFL
  • +1
Reactions: IlI and ER enjoyer

Users who are viewing this thread

Back