mardinli
Iron
Yaş 16 boy 180 aromasin almayı düşünüyorum günlük 6.25 mg veya 2 günde bir ama kafam çok karıştı ne yapmalıyım sizce alayım mı faydası olur mu yoksa hormonlar sikilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aromasin mağduru@growthplatessss111
Aromasin zehir zehir yahudi zehiri almayınYaş 16 boy 180 aromasin almayı düşünüyorum günlük 6.25 mg veya 2 günde bir ama kafam çok karıştı ne yapmalıyım sizce alayım mı faydası olur mu yoksa hormonlar sikilir mi?
YojYaş 16 boy 180 aromasin almayı düşünüyorum günlük 6.25 mg veya 2 günde bir ama kafam çok karıştı ne yapmalıyım sizce alayım mı faydası olur mu yoksa hormonlar sikilir mi?
Alma
Bana al demiştin senin yüzünden sikim öldüAlma
Herkes farklı birşey söylüyor iyi mi kötü mü anlamadımForuma gelirken hiç lurklamadiniz mi ya
Kullanma dostum ben kullandım ai sikin kalkmıyor gün içinde yorgunsun eğer roid felan kullanmıyorsan aşırı gereksiz ve zararlıHerkes farklı birşey söylüyor iyi mi kötü mü anlamadım
neden kullandın pubertyde boy uzaması falan fistan içinmibaşlayalı 1 ay oluyor neredeyse ve 2 hafta boyunca günlük 6.25 mg daha sonra günlük 12.5 mg almaya başladım ve ereksiyon sorunları vb yaşamadım doğal olarak çok az libidoda düşüklük var ama hala yüksek libido var bence fazla korkutuyorlar trdekiler
17 yaşındayım plaklarım hala açık kapanmasını geciktirmek amacıylaneden kullanıldın ergenlik çağındaki çocuğun gelişmesi falan fistan içinmi
başlasam mı o zaman yavaştanlibidoda düşüklük var