flows5991
ogrepilled Jr.
yeter artık vicudumda östrojen istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
21 abi
Ok başla eksemestan 813tl bişey reçetesiz alınır 2 günde bir 6.25 al eğer kalp ağrısı çekersen 3 günde 1 eğer hala östoyüksek diye düşünüyorsan 12,5 al 2 günde bir Aldıktan sonra kalp ağrısı çekersen dozu düşür aldığın günleri dozlarıyla not alyeter artık vicudumda östrojen istemiyorum
var olan 2 beyin hücreni çalıştır bakayım bir o ben miyim
tşk ederimOk başla eksemestan 813tl bişey reçetesiz alınır 2 günde bir 6.25 al eğer kalp ağrısı çekersen 3 günde 1 eğer hala östoyüksek diye düşünüyorsan 12,5 al 2 günde bir Aldıktan sonra kalp ağrısı çekersen dozu düşür aldığın günleri dozlarıyla not al
kalp ağrısı niyeOk başla eksemestan 813tl bişey reçetesiz alınır 2 günde bir 6.25 al eğer kalp ağrısı çekersen 3 günde 1 eğer hala östoyüksek diye düşünüyorsan 12,5 al 2 günde bir Aldıktan sonra kalp ağrısı çekersen dozu düşür aldığın günleri dozlarıyla not al
Normalde sana cevap vermexdim ama çok low östorojen olunca vücutta kalp ağrısı yapıyor sonuçta ideal aralıkta östrojen kalp sağlığı / beyin gelişimi kemik gelişimi zart zurt faydalıkalp ağrısı niye
Tum kriterler uyuyo?var olan 2 beyin hücreni çalıştır bakayım bir o ben miyim
21 diyor ben 20 yaşındayımTum kriterler uyuyo?
naptım ki la niye cevap vermezdim diyon bir hatam varsa söyleNormalde sana cevap vermexdim ama çok low östorojen olunca vücutta kalp ağrısı yapıyor sonuçta ideal aralıkta östrojen kalp sağlığı / beyin gelişimi kemik gelişimi zart zurt faydalı