aromasin vermiyorlar 5 eczaneye 1 aile hekimine gittim

D

Deleted member 82864

Iron
aromasin vermiyorlar amkl yok meme dokusu fazladan yapar kil fazladan yapar amcikkkkkk ben testo istiyorum ihtiyar anliyor musun beni? hoi4 ogretebilcek var mi beyler @pahlavi enjoyer anani bacini gozunden heleelelelelel

ne anlation amınakoyım

aromasin nasil alirim agaa vermiyorlar illa kan testi mi yaptiracagim
Ben geçen 3 paket aldım 2 tanesini yeni küre başlayan 2 liseliye sattım adam başı 900tlye.

• JFL
Reactions: menas and Deleted member 70692
13 yasında gibi gozuktugun icin olabilir mi

• +1
Reactions: Deleted member 86491, VeritasVosLiberabit, menas and 1 other person
Daha fazla dene olmuyosa anneni babanı gönder son çare

aromasin vermiyorlar amkl yok meme dokusu fazladan yapar kil fazladan yapar amcikkkkkk ben testo istiyorum ihtiyar anliyor musun beni? hoi4 ogretebilcek var mi beyler @pahlavi enjoyer anani bacini gozunden heleelelelelel
Amkk alabildin mi

Girdigim ilk eczaneden cozdum amqq

• JFL
Reactions: Deleted member 70692
Reçete mi gerekiyor yoksa kendi kafalarina göre mi vwrmek istemiyorlar

asosyalsen aurandan anlıyola boy uzaması için alacağını fake it till u make it auranı degistir

asosyalsen aurandan anlıyola boy uzaması için alacağını fake it till u make it auranı degistir
Elemanasdas high iq taktik buldum lan
Kan tahliline gitmeden once baya seker yiyon testo dusuk cikiyor sana ilac yaziyoelar fixi bulundu mu bunun

Elemanasdas high iq taktik buldum lan
Kan tahliline gitmeden once baya seker yiyon testo dusuk cikiyor sana ilac yaziyoelar fixi bulundu mu bunun
testoda yaramaz ki bu saat 8 de taşşaklardan salınıyor gun boyu kullanuılıyor testo

1-2 gunlugune dusurecek bir cozum yok mu :(
gnrha kullanabilrsin gonodatropin agonisti yada dht türevi ilaç kullanırsın lh fsh kapatır

ikiside lh fsh kapatıyo

yada östrojen girerisn testoyu tek haneli rakama düsürür

Meme kanseri yatalak annanem eczaneye gelemedi de onun için aromasin diye bir ilaç alcam de verir

• JFL
Reactions: ER enjoyer
aynısı ama proviron ile

Users who are viewing this thread

Back