hanma lover
close your eyes and make a wish
Mikrodoz yapacagim ama ilac zaten mikro amk nasil 4e bolcez bunu sikimle mi kirsam acaba su sekil bölmeyi bekliyodum karetsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mikrodoz yapacagim ama ilac zaten mikro amk nasil 4e bolcez bunu sikimle mi kirsam acaba su sekil bölmeyi bekliyodum karetsin![]()
eod yapiyon sen 4e bölünce kalan 3 parçayı nerde saklıyonFalçata ile 2 parmak arası sabitle kes sert zeminde zaten sik kadar ilaç aq
Nerde saklıyacam aq peçetenin içinde kutusuyla dolaba atıyomeod yapiyon sen 4e bölünce kalan 3 parçayı nerde saklıyon
Sakliyodun derken bozulma yapıyor mu diye sordum amkNerde saklıyacam aq peçetenin içinde kutusuyla dolaba atıyom
Yani kanka bozulma varmı yokmu bilmem ben öyle kullanıyorum daha ölmedimSakliyodun derken bozulma yapıyor mu diye sordum amk
Mikrodoz yapacagim ama ilac zaten mikro amk nasil 4e bolcez bunu sikimle mi kirsam acaba su sekil bölmeyi bekliyodum karetsin![]()
Aromasini aldıktan sonra cuzdanda 50 türk lirası kaldı bu ne kadardır
150 200 falan ben aromasin aldığımda eczacı beleş vermişti alırken istersen sana da verir belkiAromasini aldıktan sonra cuzdanda 50 türk lirası kaldı bu ne kadardır