growthplatessss111
186 kürt htn
babam mı farkryti acaba olm masada ne arıyo bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
çok mu komiksin yarramBaba küçük yaramazını yakalamıştır
Ben bir alt insanımçok mu komiksin yarram
annen temizlik falan yaparken bulmustur masaya koymustur, eve geldiginde annen ya da baban sana farkli davrandi mibabam mı farkryti acaba olm masada ne arıyo bu

mirin yinedela sende turk forumdasın ne alaka aqBaba küçük yaramazını yakalamıştır
Başımıza gelmiş bir olaydirgoogle -> aromasin ne işe yarar? -> meme kanseri tedavisinde kullanılır
Eczaneden alsana mkAmk su sans bi bende yok ben gotumu yırtıyorum aromasin bulmak icin bu aminoglu masasinda buluyormirin yinede
Denedim zaten bizim buradakiler recetesiz vermiyorEczaneden alsana mk
Her yerde veriyorlar sen cenabetsinDenedim zaten bizim buradakiler recetesiz vermiyor
Bide bi kari var eczanede o orospu olmasa oradaki abiyle samimi oldum baya direk gidip reçetesiz primo alacaktimHer yerde veriyorlar sen cenabetsin
Eczane rimoblan idk sosadBide bi kari var eczanede o orospu olmasa oradaki abiyle samimi oldum baya direk gidip reçetesiz primo alacaktim
sansa bak amk.Bide bi kari var eczanede o orospu olmasa oradaki abiyle samimi oldum baya direk gidip reçetesiz primo alacaktim
baban aromasin kullanıobabam mı farkryti acaba olm masada ne arıyo bu
Babasi meme kanseri belki nereden biliyorsunbaban aromasin kullanıo