AROMASİNİNİZİ SİKEYİM

Atsizz

Atsizz

Silver
OĞLUM SİZ NERENİN PİÇİSİNİZ

AROMASİNİ ANÜSDEN DE ALSANIZ UZAMAYACAKSINIZ

40+ MENOPOZA GİRMİŞ KADINLARIN KULLANDIĞI İLAÇTA NE HİKMET ARIYORSUNUZ

SEN O KARINCA KADAR HAPI 4'E BÖLÜP İÇİNCE PLAKLARININ KAPANMASINI ENGELLEYECEĞİNİ Mİ SANIYORSUN

GİDİN DÜZGÜN BESLENİN SPORUNUZU YAPIN 2-3 TANE OROSPU ÇOCUĞUNUN LAFINA BAKIP HORMONLARINIZI PİÇ ETMEYİN

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: honorv2, Duck Eats Bagel, anathema and 8 others
YAHU DELİ OLUCAM YILLARDIR AYNI MUHABBET HADİ BİZ ESKİDEN BİR SİK BİLMİYODUK HARBİDEN BİLMİYODUK LAN GİDİN ARAŞTIRIN ALIP UZAYAN VAR MI SORUN SORUŞTURUN 2-3 TANE ANONUN LAFINA İNANIP ŞUNU VÜCUDUNUZA SOKMAYIN AVEL OĞLU AVELLER

• +1
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel, anathema, Kayra139 and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Zodiac, senualF and 1 other person
YA MANYAK BİR EŞCİNSELLİK AÇIK AÇIK SÖYLE KADINLIK HORMONLARIM ZİRVEDE KADIN GİBİ HİSSEDİYORUM DEVLET BANA BÖYLE BİR TEDAVİ SUNDU OK

AMA NE DİYE UZAMAK İÇİN ALIYORUM YALANLARI ATIYORSUN

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Kayra139, Zodiac and 5 others
@growthplatessss111 denemekten zarar gelmez
brutal org rengi hapı koyu mavi olunca dikkat çekiyo ascendantwill her gün aromasin sikimi küçülttü diyo ama sorun yok :feelswhy:

• +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, Kayra139 and Yagiz8928
ya olm düşündüm de hazır threadi açılmışken diyeyim ben zaten daha uzarım bilmiyom bugün de aldım da acaba bıraksam mı şaka maka ben de ascendantwill'in yaşadıklarını yaşamaya başlıyorum eski halime dönmem ne kadar sürer + artan testo bırakınca aromatizasyonu artırcağı için eski halimden beter olur muyum sonuçta estradiol önemli bir hormon ve vücudun işine karışmam yanlışmış gibi hissediyorum e2 değerimde sıkıntı olmasa da.

SEN O KARINCA KADAR HAPI 4'E BÖLÜP İÇİNCE PLAKLARININ KAPANMASINI ENGELLEYECEĞİNİ Mİ SANIYORSUN

GİDİN DÜZGÜN BESLENİN SPORUNUZU YAPIN 2-3 TANE OROSPU ÇOCUĞUNUN LAFINA BAKIP HORMONLARINIZI PİÇ ETMEYİN
AROMASİNİNİZİ SİKEYİM

Subforumun ilk aromasin mağdurlarından biri olarak Atsizz’in dediği doğru. Heightmax için kullandığım cjc, mk-677 ve aromasin falan bir sikime yaramadı. Biz cahildik medet umduk siz bizim gibi olmayın efendin

• +1
Reactions: anathema and Zodiac

Tamamda niye bağırıyosun…

Subforumun ilk aromasin mağdurlarından biri olarak Atsizz’in dediği doğru. Heightmax için kullandığım cjc, mk-677 ve aromasin falan bir sikime yaramadı. Biz cahildik medet umduk siz bizim gibi olmayın efendin
yan etkilerin gecmesi kac gun surdu

• Hmm...
Reactions: Yagiz8928
teşşekkürler eski toprak

• +1
Reactions: BugraSA

Ya yarram uzamak için değil e2 stabilize olsun diye uzamak için aromasşn mi alınır

Ya yarram uzamak için değil e2 stabilize olsun diye uzamak için aromasşn mi alınır
YA MANYAK BİR EŞCİNSELLİK AÇIK AÇIK SÖYLE KADINLIK HORMONLARIM ZİRVEDE KADIN GİBİ HİSSEDİYORUM DEVLET BANA BÖYLE BİR TEDAVİ SUNDU OK

AMA NE DİYE UZAMAK İÇİN ALIYORUM YALANLARI ATIYORSUN

• JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and why not me?

Users who are viewing this thread

Back