D
Deleted member 315157
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kameram kötü aq ne yapayımreis sürekli 2p foto atıyon attıklarından da zaten bisey belli olmuyo
emik kırma yöntemiyle clavicle uzattım ben sen de yapabilirsinAşağalamadan veya kırmadan doğru bir yöntemle yardım edermisiniz. beyler kemik kırma yöntemi ile derin göz yerleşimi sağlayabilir miyim yoksa its over mı lütfen sadece ciddi olanlar yazarsa sevinebilirim kamera kalitesi icin özür dilerim
arka kamerayla cek duzgun isikta loş ışıkta kalite düşer bide o kadar az şeyden kimse bi sik anlamazkameram kötü aq ne yapayım
yardımcı olmuyorsan boşuna mesgül etme diğerleri yardımcı olursa guide gibi bişey olurbune amk elinlemi çizdin mağara çizimi gibi
biliyorum ama tam olarak nereye vurucamk
emik kırma yöntemiyle clavicle uzattım ben sen de yapabilirsin
şaka yapıyoeum vurma gözüne falan kör kalacan hayır değiştiremezsin maalesefbiliyorum ama tam olarak nereye vurucam
iyi peki ozaman böyle olsun kalsın teşekkür ederimşaka yapıyoeum vurma gözüne falan kör kalacan hayır değiştiremezsin maalesef
ameliyatla çözebilirsin sadeceiyi peki ozaman böyle olsun kalsın teşekkür ederim
kime veyada kime göre reisameliyatla çözebilirsin sadece
kime göresi yok bunun yaşın küçük durmuyo ergenlikle kolay kolay değişmez senin durumda browridge bile çıkmış.kime veyada kime göre reis
cıktıysa yeter tamam işte ben hiç cıkmadı sanıyordum bence estetikle uğraşmaya değmezkime göresi yok bunun yaşın küçük durmuyo ergenlikle kolay kolay değişmez senin durumda browridge bile çıkmış.
maalesef estetik ameliyat tek çözüm
peki yardımlarınız icin sağolbonesmash yaparak ödem toplarsın max o da riskli sinir ve damar yoğun bi bölge başka yapacağın bişey yok maalesef
çok değişik bi çar zaten underbite haterin altı degilmi oglmBuna yardim etmeyin amk trolluyor yada bipolar hastaligi var dun cok farkli biri gibi davraniyordu
sağlayamazsın maalesef bro derin göz yerleşimi tamamen genetik yaniAşağalamadan veya kırmadan doğru bir yöntemle yardım edermisiniz. beyler kemik kırma yöntemi ile derin göz yerleşimi sağlayabilir miyim yoksa its over mı lütfen sadece ciddi olanlar yazarsa sevinebilirim kamera kalitesi icin özür dilerim
bu fotoğraf ne aq işid saldırısı fotoğrafıAşağalamadan veya kırmadan doğru bir yöntemle yardım edermisiniz. beyler kemik kırma yöntemi ile derin göz yerleşimi sağlayabilir miyim yoksa its over mı lütfen sadece ciddi olanlar yazarsa sevinebilirim kamera kalitesi icin özür dilerim
neyse :Csağlayamazsın maalesef bro derin göz yerleşimi tamamen genetik yani
PLĞSAĞPLDLPQELĞPbu fotoğraf ne aq işid saldırısı fotoğrafı
olmuyor muş bosver gitsinbu fotograf yerine yazarak anlatsan daha iyi anlasilabilirdi bu foto ne amk
knk ztn deep set eyes çokda önemli bir şey değil eye areanı güzel kılan diğer şeylere odaklanolmuyor muş bosver gitsin
ne karakalem aq yargılamayı bırak yardım etmiceksen boş gec daha fazla konuşmanın anlamı yokmus olmuyor muşkarakalem gibi amk
teşekkür ederimknk ztn deep set eyes çokda önemli bir şey değil eye areanı güzel kılan diğer şeylere odaklan
snapchatin kamerasından falan çekmiş herhalde amk bu kadar kötü bir görüntüyü elde edemez çünkü normal kamera ileDünden beri aralıklı olarak şu fotoya bakıyorum hala anlamadım ne olduğunu
ya anasını satayım pc kamerası telefonla cekmeye calışırken kendimi otistik gibi buluyorum fotodaDünden beri aralıklı olarak şu fotoya bakıyorum hala anlamadım ne olduğunu
cok konuşma ozaman köseden iphone passlaediyosada o telefonun amına koyim
İlk antik fotoğraf makineleri bile şundan daha iyi olabilirsnapchatin kamerasından falan çekmiş herhalde amk bu kadar kötü bir görüntüyü elde edemez çünkü normal kamera ile
yani sayılabilir olum bu forumdakilerin dalga geçmekden baska amacı yokmu aqİlk antik fotoğraf makineleri bile şundan daha iyi olabilir
knk böyle fotoğraf atarsan geçeriz tabii amkyani sayılabilir olum bu forumdakilerin dalga geçmekden baska amacı yokmu aq
yok kanka elde yok ne yapalımknk böyle fotoğraf atarsan geçeriz tabii amk abartma
ben de zygolarıma masaj aletiyle bonemash yapıyorum şu andaBazen duvara kafa atmak istiyorum